- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Bazen amann bosver düşünme diyorum bazen de engel olamıyorumİster istemez insan in morali bozulur anliyrm cnm seni ama sıkma canını dualrim seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen amann bosver düşünme diyorum bazen de engel olamıyorumİster istemez insan in morali bozulur anliyrm cnm seni ama sıkma canını dualrim seninle
Kocaeli ben de cnmSinop canım sen
Neresinde canım bizde çok önceden gebzede oturmuştukKocaeli ben de cnm
Cnm benim şuan muamma ya o beni sinir ediyor adet olmuyrm hamile de değilim 20gunu geçti adetim belkide daha fazla anlamdm nedendir şimdi doktora gidnce kesinleşecek herşey yani en son pazar günü iliskm oldu kuzum bidaha da korunmasız yapmıcam.doktora bi gidiyim bakım neyin nesi ondan sonra baslicm tekrar çalışmalaraÖyle de canım bazılarının adete yakın bebeği oluyo yani O zaman tutuyo belli mi olur bende senin gibi yumurtlama günlerinden sonra adete kadar korktuğum için denemiyodum ama o zaman tutarsa diye düşündüm
Hadi ya kuzum bende Derince deyim cnm ama gider geliriz oralara da keşke burda olsaydk grsrduk vallaNeresinde canım bizde çok önceden gebzede oturmuştuk
Evet canım kesin sonuç olsa başlarsın çalışmaya beklemek sıkıyo insaniCnm benim şuan muamma ya o beni sinir ediyor adet olmuyrm hamile de değilim 20gunu geçti adetim belkide daha fazla anlamdm nedendir şimdi doktora gidnce kesinleşecek herşey yani en son pazar günü iliskm oldu kuzum bidaha da korunmasız yapmıcam.doktora bi gidiyim bakım neyin nesi ondan sonra baslicm tekrar çalışmalara![]()
Çok oldu 10 senedir nerdeyse sinopta yaşıyoruz öncesinde istanbulda oturdukHadi ya kuzum bende Derince deyim cnm ama gider geliriz oralara da keşke burda olsaydk grsrduk valla
Hemde nasıl cm ya inş hakkimizda hayırlısı olsun kuzum napalm beklicez artikEvet canım kesin sonuç olsa başlarsın çalışmaya beklemek sıkıyo insani
Kadın olmak çok zor canım ya gerçekten hele evlendikten sonra evlenmeden önce boyl3 sorunlar olmuyo hamile miyim neden karnım agriyo kasigim agriyo oram şişti hamile kalabilir miyim falan filan ayy çok zorrHemde nasıl cm ya inş hakkimizda hayırlısı olsun kuzum napalm beklicez artik
Gerçekten öyle cnm ama çok üstüne dusuncede olmuyor bu bu gerçek akışına birakcan olursa olsun olmazsa olmasın diyince daha çabuk oluyor herşey streste çok etkiliyor gerçektenKadın olmak çok zor canım ya gerçekten hele evlendikten sonra evlenmeden önce boyl3 sorunlar olmuyo hamile miyim neden karnım agriyo kasigim agriyo oram şişti hamile kalabilir miyim falan filan ayy çok zorr
Bende öyle diyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum stres yapmamaya çalışıyorum canım hayırlısıGerçekten öyle cnm ama çok üstüne dusuncede olmuyor bu bu gerçek akışına birakcan olursa olsun olmazsa olmasın diyince daha çabuk oluyor herşey streste çok etkiliyor gerçekten
Çok.zor işte ama.napalim.cnm inş Allah'ım ikimiEde hayırlı evlatlar versinBende öyle diyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum stres yapmamaya çalışıyorum canım hayırlısı
Amin inşallah versin canım ya yaza düğün var istanbulda kuzenimin kınası orda düğün burda hamile olarak gitmek istiyorum bütün akrabalarim sevinsin supriz ilsun istiyorum ama bakalım nasipÇok.zor işte ama.napalim.cnm inş Allah'ım ikimiEde hayırlı evlatlar versin
İnslalah olur canım dua edicem sana cnm bol bol.suan burda ezanlar okunuyor ezanlarin hürmetine Allah'ım ikimizede evlat nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah aminnnnnAmin inşallah versin canım ya yaza düğün var istanbulda kuzenimin kınası orda düğün burda hamile olarak gitmek istiyorum bütün akrabalarim sevinsin supriz ilsun istiyorum ama bakalım nasip
Cnm adimizida hiç bilmiyoruz kuzum ya özelden yaz istersen cnm yazmak istersenİnslalah olur canım dua edicem sana cnm bol bol.suan burda ezanlar okunuyor ezanlarin hürmetine Allah'ım ikimizede evlat nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah aminnnnn
Amin allahım bize evlat nasip et yarabbimİnslalah olur canım dua edicem sana cnm bol bol.suan burda ezanlar okunuyor ezanlarin hürmetine Allah'ım ikimizede evlat nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah aminnnnn
Nilay canım adım seninCnm adimizida hiç bilmiyoruz kuzum ya özelden yaz istersen cnm yazmak istersen
Benimde hilal canimNilay canım adım senin
Tekrardan çok memnun oldum canımBenimde hilal canim
Bende öyle cnm çok memnun oldumTekrardan çok memnun oldum canım