Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden biliyorsunuzEski sevgilisiyle aynı semtte oturan ilk değilsiniz. Bu deli olmalar, şok olmalar normal değil. Korksanız önlü arkalı okula gitmezsiniz. 10 dk erken çıkarsınız. Dönüştede oyalanır ondan sonra gidersiniz. Durumunuz varsa servise verirsiniz falan filan. Rahatsız olduğunuz kişiden uzak durmak için alternatif üretmek yerine neden deli oluyorsun anlayamıyorum.
Eşiniz ile olan o yaşanmışlıklarınıza odaklanın belki mantığınız tetiklenir de aklınız başınıza gelir :)Ya yok aklım karışmadı ama böyle bişe yapması beni cok tedirgin etti delli oldum ayrıldığımda bana cok öfkeliydi bu durumu öğrenen arkadaşlarımız var bana dikkatli ol dedikleri de oluyor da
Tabiki herkes farklı kimi takar rahatsız olur belli yaşanmışlıklar vardır bunu tetikleyen demekki bi sebebi vardır yani ama kimi insanda bunu anlamaz anlamsız görüş içinde anlamsız acıklamalr yapar :)
Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden bikiyorEski sevgilisiyle aynı semtte oturan ilk değilsiniz. Bu deli olmalar, şok olmalar normal değil. Korksanız önlü arkalı okula gitmezsiniz. 10 dk erken çıkarsınız. Dönüştede oyalanır ondan sonra gidersiniz. Durumunuz varsa servise verirsiniz falan filan. Rahatsız olduğunuz kişiden uzak durmak için alternatif üretmek yerine neden deli oluyorsun anlayamıyorum.
Harika :)Eşiniz ile olan o yaşanmışlıklarınıza odaklanın belki mantığınız tetiklenir de aklınız başınıza gelir :)
Dediğim gibi arkadaşlarınızın dolduruşuna gelmeyin. Kimse on yıl önceki mevzuyu bugüne taşıyıp size zarar vermez. Kan davası yok aranızda. Sakin olun.Estağfurullah yok asla öyle heyecan felan olmaz sadece daha önceden söylenen yapılan bazı eylemler var böyle düşünmeme sebep olan şu anki kadın cinayetleri coğunun altında yatan o kadar aptalca şeyler varki artık kendi adım söyleyeyim ben tırsıyorum
Yapıyorsan neden korkuyorsun? Ne diyelim sana hala aşık ondan gelmiş taşınmıştır dememizi bekledin galiba. Zira konuda korku vs gibi hislerini belirtmemişsin. Sonradan korktum diyorsun. Bal gibi de aklın karışmış. Konunla açıklamaların tutarsız.Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden biliyorsunuz
Evet gercekten sıkıntı içindeyim irademle ilgili değil ama sizin dediğinizi düşünüyorum zaten o derece bunaldımBuraya yazacak kadar sıkıntı içindeyseniz taşınmanız gerekiyor. İradenizin son demleri gibi geldi bana. Bir yanlış yapmadan şartlarınızı değiştirin.
TeşekkürlerDediğim gibi arkadaşlarınızın dolduruşuna gelmeyin. Kimse on yıl önceki mevzuyu bugüne taşıyıp size zarar vermez. Kan davası yok aranızda. Sakin olun.
Küçük bir şehirde veya ilçede yaşıyorsanız tesadüfen taşınmıştır.
10 yıl geçmiş üzerinden, orası uygun gelmiştir taşınmıştır. Evlenmiş, çoluk çocuğa karışmıssınız. Size göre mi hareket edecek adam? O civarda oturdugunuzu bilse de binanıza kadar bilmiyordur herhalde.Yoook beklentiye girmiyorum ama biraz korktum eşimde tanıyor çünkü neden böyle bişe yaptı ben erkek olsam asla böyle bişe yapmam yediremem kendime ama cok sinirlendim bu duruma
Hıhı tamam konuştukca bişeyler anlatılır zaten neyse ama ok nasıl isterseniz öyle düşünün sizYapıyorsan neden korkuyorsun? Ne diyelim sana hala aşık ondan gelmiş taşınmıştır dememizi bekledin galiba. Zira konuda korku vs gibi hislerini belirtmemişsin. Sonradan korktum diyorsun. Bal gibi de aklın karışmış. Konunla açıklamaların tutarsız.
Binama kadar biliyordu malesef10 yıl geçmiş üzerinden, orası uygun gelmiştir taşınmıştır. Evlenmiş, çoluk çocuğa karışmıssınız. Size göre mi hareket edecek adam? O civarda oturdugunuzu bilse de binanıza kadar bilmiyordur herhalde.
Neden böyle birşey yapmış deyip kendinizle ilgili çıkarım yapmak istiyorsanız ama hiç girmeyin o toplara. Kafanızı da bulandırmayin durduk yere.
Siz sesli dile getirmek istemiyorsunuz. Arkadaslara da tepki vermişsiniz ama konu tamamen bu. Bir merhabalaşma bile olsa devamı gelebilir. O tereddüt sizi burada konu açmaya sevk ediyor.Evet gercekten sıkıntı içindeyim irademle ilgili değil ama sizin dediğinizi düşünüyorum zaten o derece bunaldım
Yok o Merhaba yı asla diyemez bana diyemeyeceğini bilirSiz sesli dile getirmek istemiyorsunuz. Arkadaslara da tepki vermişsiniz ama konu tamamen bu. Bir merhabalaşma bile olsa devamı gelebilir. O tereddüt sizi burada konu açmaya sevk ediyor.
Eğer bir konuda asıl mesele korku ise konuştukça anlatılmaz hemen konuya girersin. Çünkü bu anlattıkça türeyen bişey değil. Valla ben istediğim gibi düşünmedim siz ne yazdıysanız ortada. Önlü arkalı gidiyoruz diyorsun. Sana alternatif sunuyorum. Yapmadığımı nerden biliyorsun diyorsun. Yapıyorsan nasıl önlü arkalı gidiyorsun? Köşe başında mı bekliyor seni? Zira böyle bişey de yazmamışsın daHıhı tamam konuştukca bişeyler anlatılır zaten neyse ama ok nasıl isterseniz öyle düşünün siz
Bildiğini nereden biliyorsunuz peki?Binama kadar biliyordu malesef
Yetişkin bir birey, hicbir seyin "asla" gibi imkanı olmayan bir ihtimalle tanımlanmayacağını bilir.Yok o Merhaba yı asla diyemez bana diyemeyeceğini bilir
Merhaba bile diyemeyeceğini düşündüğü bir kişiden neden korkulur? Anlattığı gibi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.Yetişkin bir birey, hicbir seyin "asla" gibi imkanı olmayan bir ihtimalle tanımlanmayacağını bilir.
Ben de anlamiyorum. Merhaba bile demekten korkan biriyse ve hala korku varsa, kendi merhaba demekten korkuyor herhalde. Bunu da inkar ediyor ama.Merhaba bile diyemeyeceğini düşündüğü bir kişiden neden korkulur? Anlattığı gibi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.
Bende aynısı düşünüyorum. Sanırım merak ettiği şey hala aşık mı o yüzden mi taşındı? Bunu da bodoslama sorsa tepki çekecek çünkü evli. Bu yüzden bize yolu dolaştırıyor.Ben de anlamiyorum. Merhaba bile demekten korkan biriyse ve hala korku varsa, kendi merhaba demekten korkuyor herhalde. Bunu da inkar ediyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?