Yardım evlilik

Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden biliyorsunuz

Buraya yazacak kadar sıkıntı içindeyseniz taşınmanız gerekiyor. İradenizin son demleri gibi geldi bana. Bir yanlış yapmadan şartlarınızı değiştirin.

Eşiniz ile olan o yaşanmışlıklarınıza odaklanın belki mantığınız tetiklenir de aklınız başınıza gelir :)

Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden bikiyor
Eşiniz ile olan o yaşanmışlıklarınıza odaklanın belki mantığınız tetiklenir de aklınız başınıza gelir :)
Harika :)

Dediğim gibi arkadaşlarınızın dolduruşuna gelmeyin. Kimse on yıl önceki mevzuyu bugüne taşıyıp size zarar vermez. Kan davası yok aranızda. Sakin olun.

Küçük bir şehirde veya ilçede yaşıyorsanız tesadüfen taşınmıştır.

Sizin dediklerinizi yapmadığımı nerden biliyorsunuz
Yapıyorsan neden korkuyorsun? Ne diyelim sana hala aşık ondan gelmiş taşınmıştır dememizi bekledin galiba. Zira konuda korku vs gibi hislerini belirtmemişsin. Sonradan korktum diyorsun. Bal gibi de aklın karışmış. Konunla açıklamaların tutarsız.

Teşekkürler

Yoook beklentiye girmiyorum ama biraz korktum eşimde tanıyor çünkü neden böyle bişe yaptı ben erkek olsam asla böyle bişe yapmam yediremem kendime ama cok sinirlendim bu duruma
10 yıl geçmiş üzerinden, orası uygun gelmiştir taşınmıştır. Evlenmiş, çoluk çocuğa karışmıssınız. Size göre mi hareket edecek adam? O civarda oturdugunuzu bilse de binanıza kadar bilmiyordur herhalde.
Neden böyle birşey yapmış deyip kendinizle ilgili çıkarım yapmak istiyorsanız ama hiç girmeyin o toplara. Kafanızı da bulandırmayin durduk yere.

Hıhı tamam konuştukca bişeyler anlatılır zaten neyse ama ok nasıl isterseniz öyle düşünün siz

Binama kadar biliyordu malesef

Adam sana aşık, ölüyor senin için, koskoca ülkede başka ev yokmuş gibi karşına taşınmış, çocuğunu bile okula senin geçtiğin yoldan götürüyor.

Yarın öbür gün aynı markette karşılaşırsanız bunun anlamı şu; bil ki eşini dahi sevmiyor sırf seni kıskandırmak için evlenmiş.

Ne kadınlar var beeeeee

Evet gercekten sıkıntı içindeyim irademle ilgili değil ama sizin dediğinizi düşünüyorum zaten o derece bunaldım
Siz sesli dile getirmek istemiyorsunuz. Arkadaslara da tepki vermişsiniz ama konu tamamen bu. Bir merhabalaşma bile olsa devamı gelebilir. O tereddüt sizi burada konu açmaya sevk ediyor.

Siz sesli dile getirmek istemiyorsunuz. Arkadaslara da tepki vermişsiniz ama konu tamamen bu. Bir merhabalaşma bile olsa devamı gelebilir. O tereddüt sizi burada konu açmaya sevk ediyor.
Yok o Merhaba yı asla diyemez bana diyemeyeceğini bilir

Hıhı tamam konuştukca bişeyler anlatılır zaten neyse ama ok nasıl isterseniz öyle düşünün siz
Eğer bir konuda asıl mesele korku ise konuştukça anlatılmaz hemen konuya girersin. Çünkü bu anlattıkça türeyen bişey değil. Valla ben istediğim gibi düşünmedim siz ne yazdıysanız ortada. Önlü arkalı gidiyoruz diyorsun. Sana alternatif sunuyorum. Yapmadığımı nerden biliyorsun diyorsun. Yapıyorsan nasıl önlü arkalı gidiyorsun? Köşe başında mı bekliyor seni? Zira böyle bişey de yazmamışsın da

Merhaba bile diyemeyeceğini düşündüğü bir kişiden neden korkulur? Anlattığı gibi anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.
Ben de anlamiyorum. Merhaba bile demekten korkan biriyse ve hala korku varsa, kendi merhaba demekten korkuyor herhalde. Bunu da inkar ediyor ama.

Ben de anlamiyorum. Merhaba bile demekten korkan biriyse ve hala korku varsa, kendi merhaba demekten korkuyor herhalde. Bunu da inkar ediyor ama.
Bende aynısı düşünüyorum. Sanırım merak ettiği şey hala aşık mı o yüzden mi taşındı? Bunu da bodoslama sorsa tepki çekecek çünkü evli. Bu yüzden bize yolu dolaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…