Yardım evlilik

Sessizsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
18
3
1
36
Merhaba arkadaşlar 10 sene önce bi sevgilim vardı 4 sene cıktık ama aileler yüzünden ayrıldık önce ben ayrıldım cok dil döktü ama geri dönmedim sonra ben 3vlendim 7 ay içinde daha sonra oda ayrıldı başka şehire gitti ve şimdi 10 sene sonra tamda benim oturduğum yerde tam karşıma taşındı ama benim bu civarlarda oturduğumu niliyordu oda evli bende cocuklarımıza var sizce bu bi tesadüf mü neden böyle bişe yapmış olabilir ve cocukları okulla her gün arkalı önlü götürüp getiriyoruz ne olur yardım ya

Biz birbirimizi cok sevdik ama olmadı kader Eskiyi hatırlamak istemiyorum eşimide üzmek kaybetmek istemiyorum ama neden böyle bişe oldu şimdi cok üzgünüm

Ne olur yardım ya derken?! İkiniz de evlisiniz, ikiniz de ebeveynsiniz. Aklınızı başınıza devşirin! Geçmişi geçmişte bırakın! Uzak durun, görmezden gelin! Ne kendi yuvanızı yıkın ne de karşı tarafın yuvasını!

Bunda yardım isteyecek bir durum yok 10 yıl önce yaşanmış bitmiş çocuk sahibi insanlarsınız görmezden geleceksiniz beklentiye girmeyeceksiniz

Bunda yardım isteyecek bir durum yok 10 yıl önce yaşanmış bitmiş çocuk sahibi insanlarsınız görmezden geleceksiniz beklentiye girmeyeceksiniz
Yoook beklentiye girmiyorum ama biraz korktum eşimde tanıyor çünkü neden böyle bişe yaptı ben erkek olsam asla böyle bişe yapmam yediremem kendime ama cok sinirlendim bu duruma

Yok tabiki öyle ters ne bi isteğim nede beklentim var ama eşimde tanıdığı için cok korktum bu durumdan başımı önüme eğip gecip gidiyorum

Yok tabiki öyle ters ne bi isteğim nede beklentim var ama eşimde tanıdığı için cok korktum bu durumdan başımı önüme eğip gecip gidiyorum
Hıııı çok korktuğunuz için mi her gün çocuklarınızı arkalı önlü okula getirip götürüyorsunuz? Ok.

Yoook beklentiye girmiyorum ama biraz korktum eşimde tanıyor çünkü neden böyle bişe yaptı ben erkek olsam asla böyle bişe yapmam yediremem kendime ama cok sinirlendim bu duruma
Sizinle aynı binada mi yoksa başka bir binadami o onun dusuncesizligi eğer bilerek sizin yakininiza tasindiysa Sizlik bir durum yok sonuçta korkmanizi gerektirecek

Sanki aklın karışmış ellam
Ya yok aklım karışmadı ama böyle bişe yapması beni cok tedirgin etti delli oldum ayrıldığımda bana cok öfkeliydi bu durumu öğrenen arkadaşlarımız var bana dikkatli ol dedikleri de oluyor da ne bilim ya

Adamın bir şey yaptığı yok? Hem "kendine yedirememek" ne alaka? Hahaha Herkes sizin gibi evli barklı çoluk çocuklu olup 10 sene önceki sevgilisini kafaya takmaz! Neden oturduğunuz yere taşınmışmış... Size ne? Sizin için taşınmadı. Sinirlenmenize de korkmanıza da gerek yok :)

Karşı binama taşınmış görünce şok oldum inanın
Sizin aklınızı karistirmasina izin vermeyin daha önce nasıl yaşıyorsanız aynı şekilde devam edin yolunuzu değiştirin görmezden gelin çok rahatsizsaniz bu durumdan siz başka bir semte taşının

Sizin aklınız karışmış, sanki karşı taraftan bir adım gelse hemen karşılık verecek gibisiniz. Yanılıyorsam kusura bakmayın. Öyle hissettirdiniz.

Silkinip kendinize gelin. İkiniz de evlisiniz, üstelik çocuklarınız var. Bir anlık heyecana kapılıp geri dönüşü olmayan hatalar yapmayın.

Sizinle empati kurmaya çalışıyorum ama yok yapamıyorum. Yıllar önce hayatımda olan bir insan karşıma çıksa sokaktan geçen herhangi bir insandan farkı olmaz benim için.

Sanki aklın karışmış ellam
Ya yok aklım karışmadı ama böyle bişe yapması beni cok tedirgin etti delli oldum ayrıldığımda bana cok öfkeliydi bu durumu öğrenen arkadaşlarımız var bana dikkatli ol dedikleri de oluyor da
Tabiki herkes farklı kimi takar rahatsız olur belli yaşanmışlıklar vardır bunu tetikleyen demekki bi sebebi vardır yani ama kimi insanda bunu anlamaz anlamsız görüş içinde anlamsız acıklamalr yapar :)

Eski sevgilisiyle aynı semtte oturan ilk değilsiniz. Bu deli olmalar, şok olmalar normal değil. Korksanız önlü arkalı okula gitmezsiniz. 10 dk erken çıkarsınız. Dönüştede oyalanır ondan sonra gidersiniz. Durumunuz varsa servise verirsiniz falan filan. Rahatsız olduğunuz kişiden uzak durmak için alternatif üretmek yerine neden deli oluyorsun anlayamıyorum.

Estağfurullah yok asla öyle heyecan felan olmaz sadece daha önceden söylenen yapılan bazı eylemler var böyle düşünmeme sebep olan şu anki kadın cinayetleri coğunun altında yatan o kadar aptalca şeyler varki artık kendi adım söyleyeyim ben tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…