• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Yardım eli uzatın :(

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Ablalar saçlarım çok az hep topladığım için erkek gibi seyreklik var.Kaynakları araştırdım artık postiş kaynak pek bilmiyorum o seyreklikleri kapatmak için hangisi olur ayrıca çok uzun istemiyorum.Kapatsın gür gözükse yeter.Yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum.Pendikteyim.Sizce hangisi olur ? Saçlarım bu arada ince telli :(:1no2:

Hımm saçların inçe telliymiş şimdi canım ben boncuk kaynakta çıtçıtta kullandım çıtçıtla uğraşması bana daha zor geliyordu açıkçası kimine görede kolay olbilir tabiki çünkü krape saçları kırıyor seyraklikleri kaynak kapatırmı bilemiyorum saçlarının görünümü hakkında bir fikrim yok çünkü ama kaynak yaptırsan saklama problemi yaşayabilirsin saçlarının seyrekliğinden ötürü sana tavsiyem saçlarını güçlendirebilecek ürünler kullanman yada güvendiğin bir kuaförden destek alman forumda saç bakımı hakkında arkadaşlar sağolsunlar harika şeyler paylaşıyorlar ordanda faydalanabilirsin sevgiler... :)vereliniortak

Back