• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Yardim edinn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Zeynep_5600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
14
1
1
26
Arkadaslar yanagimda cok sivilcem var ve izler cay agaci yagi kullandim iz birakti su an bepantol kullanmaya basladim 5 guldur su aralar adet donemim ve sivilceleeim var bepantol bana yardimci olur mu nolur yardim esin

Ne o yağlar ne de bepanthol bir işe yaramaz. Cildinizi temiz tutun, yağsız bir nemlendiriciyle nemlendirin. Ciddi bir sivilce probleminiz varsa bir dermatolog ile görüşün.

Ne o yağlar ne de bepanthol bir işe yaramaz. Cildinizi temiz tutun, yağsız bir nemlendiriciyle nemlendirin. Ciddi bir sivilce probleminiz varsa bir dermatolog ile görüşün.
Konustum bana verdigi ilaclarin degeri 600 liraydi benim maddi drumum bunu alacakkadar degil bh yuzden doktora gittim imex onerdi o da bi fayda etmeyince bepatole basladim

1 kaşık sütün içine 2-3 damla limon kolonyası dökün. Onu cildinize sürün sivilceleriniz kurur. Bayağı işe yarıyor. Bebantol kullanmayın.

Kesinlikle... İsterseniz başka bir dermatologa gidin. Sadece reçeteye yazdığı ürünleri alın. Cilt yapınızı bilmediğim için birşey söyleyemiyorum. Ama hassas yağlı akneye meyilli bir cildiniz varsa avene in nemlendiricisini tercih edebilirsiniz. Cildiniz kuruysa avene termal su sonrası yağsız kreminizi sürebilirsiniz.
Yağlı yoğun ve aktif sivilceli bir cilt yapınız varsa bioderma sebium global kullanabilirsniz.
Dermatolog ve çeşitli eczanelere danıştığınızda sizin için en iyi olan ürünü bulacağınızdan eminim.
Ücretsiz cilt analizinizi yaptırdıktan sonra procsin avene bioderma la roshe vb.krem tercihini yaparsanız cildiniz açısından en doğru kararı vermiş olursunuz.
Hızlı sivilce söndürücü ürünlerin de uygun fiyatlı olanlarından temin edebilirsiniz

Izler ivin bepantol iyi dediler ama
Merhaba
Bepantol çok yağlı bir krem maalesef iyi gelmez sivilcelere. Ben LR markasının gümüş içeren yüz yıkama jeli ve kremini kullanıyorum çok memnun kaldım. Gümüş içermesi bakteri üretimine engel oluyor. Yeni sivilce çıksa da büyümeden yok oluyor. İkili set (yıkama jeli ve yüz kremi) çok pahalı da değil

Back
X