Yardım edinn

Huzursuzluğu sen geride bırakacaksın. Bak anneni de üzüyorsun. Her bölüme razıysan huzursuzluk niye? Kötü olaylar üst üste geldiği için ruhun yorulmuş. Bu kadar düşünme artık. Kayıt vakti gelince gider kaydını yaptırırsın. Derin bir nefes al şöyle.

Hic bir bolumun garantisi yok bu ulkede.. sen sadece hayirlisini iste izmir de okumak icin mukemmel bir sehir ayrica her sey kendini gelistirmekte biter bunu tekrar soyluyorum iktisat kotu bir bolum degil benim hukuk gelipte ozelde burslu iktisat yazan bir suru arkadasim da vardi tabi onlar hukuk sevmedikleri icin gitmediler ama sana anlatmak istedigim korkun gelecek kaygisi icin para icin hukuksa buna cok takilma sen cok calisirsan gerisi gelir memur da olursun ozelde de calisirsin.. kendini bu kadar kasma..

Aslında evet gelecek kaygısı cok var bende bosuna okumus olma korkusu is bulamama korkusu cünkü annem de ablam da kuzenlerim de okuyamamıs hep bana dediler sakın kocanın eline bakma iyi bir is sahibi ol her zaman güvencen olsun diye üstümde onun da etkisi var karakter geregi cok garanticiyim pek bana göre bir is degil nasıl yaptım bu hatayı anlamıyorum ama umarım ayak uydurabilirim umarım üniversitede her sey degisir tek ümidim bu artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…