yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

Yeterli yolla gitsin mesaji eve gelincede iyicene konusursunuz takma kafana o Kadar ,erkekler sinir aninda her seyi söylüyorlar :)

Adam haksız sayılmaz. Siz de onun yerinde olsanız aynı şeyi düşünürdünüz.

hadi sen bir hata yaptın eşin sana kızmakta haklı da

yapmadığın şeyler için suçlaması neyin nesi(kaynından çalınan para mevzusu)

Yeterli yolla gitsin mesaji eve gelincede iyicene konusursunuz takma kafana o Kadar ,erkekler sinir aninda her seyi söylüyorlar :)
yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,

palavra falan atmyrum. piskinde degilim. ben zaten o parayi yerine koyucaktim. ama senin sylediklerin cok normal seyler mi. insan kizar tamam bagırır tamam. her turlu seyi syleyebilir her zaman ettgin laflar ama arkaaslarina sormak lazm daha once kimlerin canini yaktin. daha nelerin var senin hissedyrum hisle hic bsey olmaz. dyosun o zamanda parami aldin gelip sorsaydin allah biliyo ben sdce bu sfer byle bi hata yaptm kabul edyrum dyrum sana sen hala bana hırsızsin dysun. eyzenn bile yuzune hirsiz diyemedin utandin ki senden ibrahim abiden çaldı. benm yuzume hirsizsin dysun ustune ustluk bide teyzenn pisliklerinide üstume atysun. demekki sen hic inamadin teyzenn yaptgina ki ona bsey syleyemedin. annen beyza yapti dediginde beni savunmadın bunlarin hep sebepleri varmis dmkki. tamam dyrum hat yaptim ya olabilir herkes hata yapar ama bu derece bi tepki cok abartı ben senn karınim kenan. demiyorum ki sana oh iyiki yaptim piskinsin dysun bana. keske yapasaydin keske herseyimi senle paylasabilecek kadar karı koca olsaydik

buda yeni msjim

canım,eşinin cebinden para almak hırsızlık değil.ben de alıyorum.bazen söylüyorum bazen söylemiyorum.
eşin senin evde yaptığın yemeği yerken senden izin alması gerekiyor mu hayır,habersiz yerse hırsız mı oluyor hayır....
veya ütülediğin gömleği sana sormada giyinmesi hırsızlık mı hayır..
KORKU,sen korktuğun için vardır.korkma at sırtından korkuyu,silkin..
eşin kendine gelsin bence ,sana hırsız deme hakkını nerden alıyor.adı üstünde EŞ.eşlerin malı ,emeği ortaktır.
şöyle bir gerçekçi ve korkuyu atıp düşünürsen dediklerimi anlayacaksın doğruyu..
sakin ol sen hırsız değilsin.
saçmalığa bak ya ,eşin cebinden para almak nerden hırsızlık oluyor.

o önce kadınını parasız bırakmasın.Paraya ihtiyacın var mı alınacak bir şeyin ya da istediğin bir şey var mı? diye sorsun.Hatalı olabilirsin ama bunun altında yatan şey bence bu.Ayrıca eşiyle insan böyle ne olursa olsun konuşmamalı.Rencide edici.Birbirinizden saklı ne olursa olsun hiç bir şey yapmamanızı tavsiye ederim.Açıkca bir şeye ihtiyacınız varsa ona bunu söyleyiniz.

Eşimizin cebinden habersiz para almak bence yanlış,alıpda hemen söylersin evden çıkmadan tamam derim,

Sizi anladım konu sahibi eşiniz kızıyor habersiz yapdınız ama yakalandınız çok zor bi durum tabiki hırsız olmazsınız o başka bişey'.

Eşinizle nedenlerini konuşun kendinizi ifade etmeye çalışın,konuşturmuyorsa içinizdekileri kağıda döküp anlatın ben anlıcanı sanıyorum.

Ya ne ters varlıklar şu erkekler benim eşinde pantolonu yanına götürüyorum diye bana kızıyor zaten cebindeki paranın her kuruşunu bildirde almama asla kızmaz ama ben asla habersizalmam

Bazen sabahları parası olmayınca eşim benim çantamdan alır uyandırmamak için sormaz bende hiç takılmam herkesin huyu farklı oluyor

Reactions: s u
bence eşinin cebinden sürekli para almıyorsan bu sorun olmamalı.ne hakla sana hırsız diyebilir!!evli değilim ama sevgilimle tüm paramız ortaktır.bazen para alırım bazende o benden alır haberli yada habersiz.şaşırdım açıkçası.

yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,

Demek esindede sorun var konusma tarzi hic güzel degil ,o karisina para vermeyen Adam olarak bu Kadar Piskin olabiliyor birde yakaladim diyor yani suc sende degil .Yinede orta bir yol bulun kurtul bu sözlerden .

Merhaba..birden konuyu görünce üzüldüm ve bende birşeyler söylemek istedim.Güven problemi oluşması kötü olmuş.Bence olayı mümkünse akışına bırakmakta ve üzerine gitmemekte fayda var.. Bence sükunetinizi koruyun. Elbet er yada geç düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…