kargo bugun gelicekti ama iptal ettirdim bi arkaasima iste. hepsi onun cok sert ve herseyime cok kızmasindan oluyo ona hic bsey anlatamyrumIyide sipariş vermek için niye cebinden para aldın kredi kartı olsa anlarımda. Ayrıca hırsız yakıştırması çirkin olmuş. Önce konuyu eşine anlat sana hırsız falan derse hiç altta kalma. Tabi dayak atmak gibi bir huyu yoksa
yalan syleyemiyorum önce reddettim denedim ama cüzdanima cantama bakti. buldu parayiiş bu raddeye gelseydı
ölümüne kadar inkar ederdim ben almadım diye
niye kabul ediyorsunuz ki
Allah yardımcınız olsun belliki eşiniz eski kafalı biri. yani kocanın cebinden para alındı diye hırsız olunurmu. Koca benimse parası da benim.kargo bugun gelicekti ama iptal ettirdim bi arkaasima iste. hepsi onun cok sert ve herseyime cok kızmasindan oluyo ona hic bsey anlatamyrum
oada cesaretim yok o kaar aptalım ki. diyorum ki anlatiyorum ama bana dedigi sey daha once kimlerin canini yaktin acaba ama bu sòzler çok agir
Allah yardımcınız olsun belliki eşiniz eski kafalı biri. yani kocanın cebinden para alındı diye hırsız olunurmu. Koca benimse parası da benim.
bende byle dusunerek aldim ama bana cok agir seyler syledi bu olayi nasil unuturuz blmyrum zaten kafa yapimiz hic uymuyomus falan bir suru sey syledi boşanmaya getryo hep knuyu ben kapatyrum dogru yapmyrum glbaAllah yardımcınız olsun belliki eşiniz eski kafalı biri. yani kocanın cebinden para alındı diye hırsız olunurmu. Koca benimse parası da benim.
ne syleseniz haklisiniz bana ama iste insan dusunmeden bazen byle aptalliklar yapiyobenim aklim alamadi bi turlu... siparis vermek icin neden para aliyorsunuz madem iptal etmek denemek icindi ? ayrica esinize soyleseniz daha.mantikli olmazmiydi ? 100 tl nin eksikligi illa ki farkedilir. evet esinizin yaptigi cok cirkin ama sizin yaptiginizda cok mantiksiz yani...
3. yila giricez hic tanimamis beni hic yuzunde zaten fi fesatlik vardi iste cikti ortaya diyo kendimden şuphelendiriyo beniNe kadardır evlisiniz acaba? Uzun zamandan beri beraberseniz sizi tanıyamamış sanırım böyle ithamlarda bulunduğuna göre..
Sarfettiği kelimeler çok yanlış. Tamam sizin yaptığınız da doğru demiyorum ama bu kadar ağır konuşulmamalı..