yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

Esine deki benim cebimde bes Kurus para yok almak istediklerim var alamiyorum ben karin degilmiyim senin benim param olurmu bugün bana para lazimdi aldim de.Ve bunu bir daha yapma sakin yapma cünkü gördün neler oluyor ,esin müsade etmiyor ise gidebiliyorsan esin izin veriyorsa Calis kendine harclik cikar disari cikamiyorsan calismak icin evde birseyler yap sat.Esinin huyunu suyunu bilirsen senin icin kolay olur ,ama inadina hareket edersen sana söylemedigi kalmaz ve öyle yasarsin .Aksama gelince konus konuyu aciga cikar derdini acik acik anlat ve sana sadece sana ait olucak bir harclik vermesini saglamaya Calis görsün bunu ki bunu her koca alisverisin evin diger masraflari disinda kendi huzurlari esini huzuru icin yapmak zorundadir ki hanimlar bunlari yapmaya muhtac olmasin ,siz kari kocasiniz.

tamam sen bir hata yapmissin ama,esinin tepkisi ve sana soyledikleri cok sacma sapan, seni bu sekilde suclamasina izin verme...

Hirsiz yakistirmasi cok cirkin olmus , gizli para almissin hata yapmissin ama seni buna zorlayan kendisi beliki..
Ayrica diger parayida senin üstüneatmasi cok cirkin..
Sanki esin hata yapmani bekliyormus gibi.

Siz bu konuda hatalı olduğunuz nokta eşinize cebinden alırken söylememiş olmanız.çalışan bir bayan olarak mesele senin param benim param olayı değil.Belki Eşiniz o parayla ödemesi vardı.ya da iş için verilen paraydı Eşiniz söyleme gereği duymamış olabilir. Ay sonunda tek kuruş param olmasın ama çalıştığı yere ait en az 500 lira oluyor.eşim yada annem benden izinsiz para alsa bozulurdum.2 gün sonra bana aylık vericek demişsiniz demekki ay sonu 100 kirada olsa sıkıntı yapabilir. Ama Eşiniz öyle bir çirkin davranışta bulunmuş ki sizin yaptığınız hata solda sıfır kalır.Size inanmayıp çanta karıştırmakta nedir?Böyle adamla ömür geçmez.

ne diyecegimi blmrum evet ben bi hata yaptim ama karsiligi bu kaar aşagilik olmaalydi. suan sanki her dakka hirsizlik yapan bi auclu var karsisinda

bende byle dusunerek aldim ama bana cok agir seyler syledi bu olayi nasil unuturuz blmyrum zaten kafa yapimiz hic uymuyomus falan bir suru sey syledi boşanmaya getryo hep knuyu ben kapatyrum dogru yapmyrum glba
Boşanmayı sunan adama sakın sessiz kalmayın. Çünkü sessiz kalırsanız en fazla bunu ertelersiniz. Tamam istemiyorsan zorla tutacak değilim. Ama boşanana kadar burda kalıcam yada sen dilekçe verene kadar diyin. odayı da ayırın. İşini gücünü yine yaparım gidene kadar diyin. Bu hırsızlık olayını kabul etmedipinizi de söyleyin. Eğer dilekçe verse ise bu konuşmanız olsada olmasada bu adam Boşanmayı kafaya koymuş demektir. Yok geri adım atarsa belliki blöf yapıyor ve bu ciddiyeti görünce bidaha bu blöfü yapamaz demektir. Eğer konu geçiştirirseniz ay beni kaybetmekten nekadar korkuyor havasına girer bence

kendimi savunmaya calstikca beni asagiliyo ben duzcede yasyrum persembe unu annemler gelicek buraya kalmaya syle gelmesinler yksa bu knuyu onlarada anlatrm dyo. napicam ben allahim keske bunlar bi ruya olsa

bende deimki annemler gelip gitsin snra caresine bakalm beni bu kadara kadar sucluyosan beni hic tanimamissin dedim. seni ben smdi tanyrum dyo bana (

Yahu bende esimde birbirimizin cuzdanindan para aliriz lazim oldukca hirsiz miyiz biz simdi bu nasil bir yakistirma,gidip komsunun cebinden almadin ya?Kari koca bu kadar mi resmisiniz birbirinize anlayamadim ben

yalan syleyemiyorum önce reddettim denedim ama cüzdanima cantama bakti. buldu parayi (( ya gercekten yerine koyucaktim ben neden baktiki parasina offff
Cüzdanına çantana bakan erkeğe adam mı denir beee sen parayı almışsın o daha iğrenç bişey yapmış ayıp ayıp para için bi erkek bu derece düşmemeli

Yahu bende esimde birbirimizin cuzdanindan para aliriz lazim oldukca hirsiz miyiz biz simdi bu nasil bir yakistirma,gidip komsunun cebinden almadin ya?Kari koca bu kadar mi resmisiniz birbirinize anlayamadim ben
hic bi zaman koca gibi hissetmedim zaten cok kadersizim her zaman her hareketime kizan bagiran bi babayla yasıyo gbiyim cocugum var benim napicam allahim

Cüzdanına çantana bakan erkeğe adam mı denir beee sen parayı almışsın o daha iğrenç bişey yapmış ayıp ayıp para için bi erkek bu derece düşmemeli

zaten kendisi biraz cimri. evine herseyi getrrir marketini yapar ama ben kendime bi çanta alsam cıldrir. hep gizli gizli alyrum kendime kiyafet

kendimi savunmaya calstikca beni asagiliyo ben duzcede yasyrum persembe unu annemler gelicek buraya kalmaya syle gelmesinler yksa bu knuyu onlarada anlatrm dyo. napicam ben allahim keske bunlar bi ruya olsa

Kendi rezil olur senin yerinde olsam hic korkmam cünkü demek kocasi bu kadina para vermiyor ihtiyaclarini karsilamiyor derler bu Kadar basit .Ailen seni taniyordur ve böyle bir ise giristigin icin cok cok parasiz kaldigini anlarlar.

Sana gelince gider tas tasirim kadin halimle esimin cebinden para almam bu sözleride isitmem ,onun icin bir daha böyle bir sey yapma ve harclik iste ,sana her ay belirli bir miktar harclik versin ve evde birseyler el isi yapmaya Calis sat cevrende pazarda artik esin nelere izin veriyorsa onu sen biliyorsun.

İzinsiz alman hoş değil ama eşin olayı çooook büyütmüş
Bence eşin zaten senden uzaklaşmaya soğumaya bahane arıyormuş bu olayla da bulmuş oldu

zaten kendisi biraz cimri. evine herseyi getrrir marketini yapar ama ben kendime bi çanta alsam cıldrir. hep gizli gizli alyrum kendime kiyafet
Ozmn canım hiç pişmanlık duyma bu anlattıklarını git onun yüzüne karşı söyle ve onun parası senin paran buna hırsızlık da deme

İnternetten alışveriş yapmak için kredi kartı kullanmak gerekmiyor mu? Siparişi verip kapıya geldiğinde ödeme kabul eden siteler var mı bilmiyorum, benim alışveriş yaptığım sitelerde hep kredi kartıyla ödeme yapılıyordu. Bu yüzden eşinizin cebinden para almanıza bir anlam veremedim, kredi kartını almış olsaydınız anlam verebilirdim. Her neyse yaptığınız evet yanlış o parayı eşinize söyleyip almanız gerekirdi. Eşinizden para istediğinizde vermiyor problem çıkartıyor mu bilemiyorum, eğer öyleyse sizi bu duruma biraz da onun davranışları itmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…