arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum
konu nasil kapatilir blmyrum ki
Boşanmayı sunan adama sakın sessiz kalmayın. Çünkü sessiz kalırsanız en fazla bunu ertelersiniz. Tamam istemiyorsan zorla tutacak değilim. Ama boşanana kadar burda kalıcam yada sen dilekçe verene kadar diyin. odayı da ayırın. İşini gücünü yine yaparım gidene kadar diyin. Bu hırsızlık olayını kabul etmedipinizi de söyleyin. Eğer dilekçe verse ise bu konuşmanız olsada olmasada bu adam Boşanmayı kafaya koymuş demektir. Yok geri adım atarsa belliki blöf yapıyor ve bu ciddiyeti görünce bidaha bu blöfü yapamaz demektir. Eğer konu geçiştirirseniz ay beni kaybetmekten nekadar korkuyor havasına girer bencebende byle dusunerek aldim ama bana cok agir seyler syledi bu olayi nasil unuturuz blmyrum zaten kafa yapimiz hic uymuyomus falan bir suru sey syledi boşanmaya getryo hep knuyu ben kapatyrum dogru yapmyrum glba
Esine deki benim cebimde bes Kurus para yok almak istediklerim var alamiyorum ben karin degilmiyim senin benim param olurmu bugün bana para lazimdi aldim de.Ve bunu bir daha yapma sakin yapma cünkü gördün neler oluyor ,esin müsade etmiyor ise gidebiliyorsan esin izin veriyorsa Calis kendine harclik cikar disari cikamiyorsan calismak icin evde birseyler yap sat.Esinin huyunu suyunu bilirsen senin icin kolay olur ,ama inadina hareket edersen sana söylemedigi kalmaz ve öyle yasarsin .Aksama gelince konus konuyu aciga cikar derdini acik acik anlat ve sana sadece sana ait olucak bir harclik vermesini saglamaya Calis görsün bunu ki bunu her koca alisverisin evin diger masraflari disinda kendi huzurlari esini huzuru icin yapmak zorundadir ki hanimlar bunlari yapmaya muhtac olmasin ,siz kari kocasiniz.
Boşanmayı sunan adama sakın sessiz kalmayın. Çünkü sessiz kalırsanız en fazla bunu ertelersiniz. Tamam istemiyorsan zorla tutacak değilim. Ama boşanana kadar burda kalıcam yada sen dilekçe verene kadar diyin. odayı da ayırın. İşini gücünü yine yaparım gidene kadar diyin. Bu hırsızlık olayını kabul etmedipinizi de söyleyin. Eğer dilekçe verse ise bu konuşmanız olsada olmasada bu adam Boşanmayı kafaya koymuş demektir. Yok geri adım atarsa belliki blöf yapıyor ve bu ciddiyeti görünce bidaha bu blöfü yapamaz demektir. Eğer konu geçiştirirseniz ay beni kaybetmekten nekadar korkuyor havasına girer bence
Cüzdanına çantana bakan erkeğe adam mı denir beee sen parayı almışsın o daha iğrenç bişey yapmış ayıp ayıp para için bi erkek bu derece düşmemeliyalan syleyemiyorum önce reddettim denedim ama cüzdanima cantama bakti. buldu parayi(( ya gercekten yerine koyucaktim ben neden baktiki parasina offff
hic bi zaman koca gibi hissetmedim zaten cok kadersizimYahu bende esimde birbirimizin cuzdanindan para aliriz lazim oldukca hirsiz miyiz biz simdi bu nasil bir yakistirma,gidip komsunun cebinden almadin ya?Kari koca bu kadar mi resmisiniz birbirinize anlayamadim ben
Cüzdanına çantana bakan erkeğe adam mı denir beee sen parayı almışsın o daha iğrenç bişey yapmış ayıp ayıp para için bi erkek bu derece düşmemeli
kendimi savunmaya calstikca beni asagiliyo ben duzcede yasyrum persembe unu annemler gelicek buraya kalmaya syle gelmesinler yksa bu knuyu onlarada anlatrm dyo. napicam ben allahim keske bunlar bi ruya olsa
Ozmn canım hiç pişmanlık duyma bu anlattıklarını git onun yüzüne karşı söyle ve onun parası senin paran buna hırsızlık da demezaten kendisi biraz cimri. evine herseyi getrrir marketini yapar ama ben kendime bi çanta alsam cıldrir. hep gizli gizli alyrum kendime kiyafet