- 16 Ocak 2013
- 1.103
- 235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kenan kontrol manyağı, rivrivci bir tip.
Çok şanslı adam, efendi-kole ilişkisini kurmak kolay degildir, sizi bulmuş.
Beraber terapiye başlayın.
Bu mümkün değilse onunla nasıl bas edeceginizi öğrenebilirsiniz netten. Yani bas edemezsiniz de daha az yipranirsiniz en azından.
Bu da olmuyorsa bosanin diyeceğim ama bu tür ilişki içinde olan ne master ne slave bunu kolayca başarabilir.
Onsuz bir dünya hayal edemiyorsunuz değil Mi?
Kendinizi oldureceginize onu öldürün de diyemiyorum o yüzden. Kenan olmasa neye yarar Yaşamak? !
içinizi rahat tutun. O da siz olmadan yaşayamaz.
yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,
Geçenlerde nihat hatipogluna bi soru geldi eşimin maddi durumu iyi ama ihtiyaclarimi karsilamiyo 4 çocuğum var ailem yardim ediyo eşimden isteyincede kavga cikariyo habersiz cebinden alınca da Sen hirsizsin diye bağırdı Ben hirsizmi oldum hocam diye sordu bayan
Nihat Hatipoglunun cevabi ise 4 çocukla eşin ihtiyaçlarını karsilamiyorsa seni ailene muhtaç ediyorsa cebinden aldığın para helaldir kesinlikle eşinizin söylediğinin bi hükmü yoktur.dedi
canım,eşinin cebinden para almak hırsızlık değil.ben de alıyorum.bazen söylüyorum bazen söylemiyorum.
eşin senin evde yaptığın yemeği yerken senden izin alması gerekiyor mu hayır,habersiz yerse hırsız mı oluyor hayır....
veya ütülediğin gömleği sana sormada giyinmesi hırsızlık mı hayır..
KORKU,sen korktuğun için vardır.korkma at sırtından korkuyu,silkin..
eşin kendine gelsin bence ,sana hırsız deme hakkını nerden alıyor.adı üstünde EŞ.eşlerin malı ,emeği ortaktır.
şöyle bir gerçekçi ve korkuyu atıp düşünürsen dediklerimi anlayacaksın doğruyu..
sakin ol sen hırsız değilsin.
saçmalığa bak ya ,eşin cebinden para almak nerden hırsızlık oluyor.
Kapıda ödeme şeklide var artık.İnternetten alışveriş yapmak için kredi kartı kullanmak gerekmiyor mu? Siparişi verip kapıya geldiğinde ödeme kabul eden siteler var mı bilmiyorum, benim alışveriş yaptığım sitelerde hep kredi kartıyla ödeme yapılıyordu. Bu yüzden eşinizin cebinden para almanıza bir anlam veremedim, kredi kartını almış olsaydınız anlam verebilirdim. Her neyse yaptığınız evet yanlış o parayı eşinize söyleyip almanız gerekirdi. Eşinizden para istediğinizde vermiyor problem çıkartıyor mu bilemiyorum, eğer öyleyse sizi bu duruma biraz da onun davranışları itmiş olabilir.