yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

eşler birbirlerinin cüzdanlarından çantalarından habersiz para alabilirler gayet normaldir bu
asıl tuhaf olan buna yanlış diyenler ve sizi hırsızlıkla itham eden eşiniz.
hani eşler arası saygı nerde kaldı hoşgörü ya sevgi?....

Kenan kontrol manyağı, rivrivci bir tip.
Çok şanslı adam, efendi-kole ilişkisini kurmak kolay degildir, sizi bulmuş.
Beraber terapiye başlayın.
Bu mümkün değilse onunla nasıl bas edeceginizi öğrenebilirsiniz netten. Yani bas edemezsiniz de daha az yipranirsiniz en azından.
Bu da olmuyorsa bosanin diyeceğim ama bu tür ilişki içinde olan ne master ne slave bunu kolayca başarabilir.
Onsuz bir dünya hayal edemiyorsunuz değil Mi?
Kendinizi oldureceginize onu öldürün de diyemiyorum o yüzden. Kenan olmasa neye yarar Yaşamak? !
içinizi rahat tutun. O da siz olmadan yaşayamaz.

Son düzenleme:
Terbiyesiz insanmış eşiniz.
Kendisinin huzuruna desturla gidilecek olmasa siz böyle bir hata yapmazdınız zaten değil mi..

Kenan kontrol manyağı, rivrivci bir tip.
Çok şanslı adam, efendi-kole ilişkisini kurmak kolay degildir, sizi bulmuş.
Beraber terapiye başlayın.
Bu mümkün değilse onunla nasıl bas edeceginizi öğrenebilirsiniz netten. Yani bas edemezsiniz de daha az yipranirsiniz en azından.
Bu da olmuyorsa bosanin diyeceğim ama bu tür ilişki içinde olan ne master ne slave bunu kolayca başarabilir.
Onsuz bir dünya hayal edemiyorsunuz değil Mi?
Kendinizi oldureceginize onu öldürün de diyemiyorum o yüzden. Kenan olmasa neye yarar Yaşamak? !
içinizi rahat tutun. O da siz olmadan yaşayamaz.

:) :) :KK47:

Biz de eşimle habersiz para alırız birbirimizden ama burada siz saklamışsınız, yanlış bir şey yaptığınızı düşünerek bir de inkar etmişsiniz. Olayların gelişimi para çalan rolüne büründürmüş sizi. Hatalı sizsiniz ya hiç almayacaktınız ya da yaptığınızda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorsanız da size 'aldın mı' diye sorduğunda, evet aldım ne var kocam değil misin senden mi saklayacağım diyecektiniz. Hırsızlık yapmış intibası uyandırmışsınız, ki bu da sanırım eşinizin tavır ve davranışlarından dolayı. Ondan saklama gereği duymanız, isteğinizi eşinize söyleyememeniz daha kötü değil mi ? Size hırsız dese ne demese ne, sonuçta korkuyor ve gizleme gereği duyuyorsunuz bence asıl soru bu olmalıydı. Siz eşinizle mutlu musunuz? Maddi anlamda sizi çok mu kısıtlıyor? Çalışmayı düşünüyor musunuz? Böyle bir eş varken insan çalışmalı, ilerde ne olacağı belli olmaz diyorum ve susuyorum.

Parayı alıp almadım diyerek inkar etmeniz hata... Haliyle eşiniz kendi bulunca böyle düşünmesi normal. Keşke inkar etmeyip aldığınızı söyleseydiniz. İlk zamanlar ben de eşime söylemeden asla para almazdım cebinden, sonra eşim lazım olduğunda al bana söylemeden dedi. Şimdi söylemeden ne zaman istersem alırım hiç de hesap sormaz neye harcadın diye... Sanırım sizin eşinizde insanlara karşı güvensizlik var, yoksa bu şekilde davranmas, size hırsız sıfatını yakıştırması normal değil. Siz onun eşi, hayat arkadaşısınız ve herşeyiniz ortak...

Almadım demeyip durumu açıklasaymışsınız keşke ama size de eşinize de kızdım. Ne demek aptallık ettim? Size bunun yanlış olduğunu kim empoze etti? Ne var ki eşler birbirlerinden para alabilir söylemeyi unutabilir vs. Eşinize de yuh. İnanamadım hırsız demek ne demek yahu! :KK57: Önce kafanızı değiştirin. Esas haksız olan eşiniz.

Para için eşine hırsız deyip, aşağılayan kendini bilmez , hadsiz bir insancık için mi kendimi öldüreceğim diyorsunuz ? Bu duyduğuma inanamıyorum. Üstelik bir annesiniz.

Sakın ezik durmayın yanında. Aldım, söyleme fırsatım olmadı, iki gün sonra zaten yerine koyacaktım. Ayrınız gayrımız varmış ve bunun için hayat arkadaşına söylediklerine bak. Sen durmak istesende ben istemiyorum artık seni " tarzında bir konuşma yapıp çekilin köşeye.
...

Boşanma gücünüz varsa durmayın bu adamla. Amuda kalkıp ayaklarınızı günlerce öpse affedilecek gibi değil yaptıkları.
Eğer yoksa boşanma durumunuz ; sakın ezik durmayın. Affettirsin kendisini.
Ailenizden de korkmayın. Tehdit etmişya gelmesinler yoksa anlatırım diye. Anlatsın yüzü varsa , ne var bunda , ne yapmışsınız ki ?

Ailenize saygısı yoksa, onları üzecekse erteleyin gelişlerini.
Evide terk etmeyin, o gitsin gidecekse.

Malesef, guven tek kullanimliktir lafi bosa denmemis. Yaptiginiz sey hirsizlik. Aradaki iliski ne olursa olsun, birinin cebinden ona sormadan para veya baska bir sey almak hirsizliktir bana gore. Ki adam icin sorun da olmus zaten, kabul edebilecegi bir sey degilmis kari-koca bile olsaniz. Esinize haksiz diyemiyorum, cunku ben de bir yakinimin hirsizligini yakalasam, guvenim yerle bir olur ve kafamda milyon tane acabalar dolasir.
Bir kere yapisirsa bu sifat ustunuze, komsunun evinden kaybolan igneden bile sorumlu tutulursunuz. Esinizi ikna etme ve tekrar guvenini kazanma konusunda kolay gelsin.
Ama es de cok fazla uzatmis bu konuyu gibime geldi.

yolladim gelen cevap şu Yuhhhh o kadar pişkinsin ki, hala üzerini örtmeye çalışıyorsun, yakaladım işte, daha ne konuşuyorsun bırak palavrayı artık,

Terbiyesiz adam. Hadsiz kendini bilmez...

Kızlar Allah aşkına bırakın " sende bir hata yapmışsın ama " cümlelerini ya , adamın ne olduğu belli.. Hangi hata eşine bunları söyletmeyi gerektirir. Gerçekten inanılmaz sinirlendim mesaja.

Yeter sizde artık açıklama yapmayın. Dik durun. Cevap verip durmayın şu adama.

Madem "yakaladım" gibi çirkin bir kelime kullanıyor, defolsun gelmesin eve o zaman. Gitsin kuyruğunu yakalasın.

Ozur dilerim gerçekten çok sinirlendim, tutamıyorum kendimi ki sinirlendiğim o kadar nadirdir ki benim.
Dayanamıyorum hükümdar bozuntusu adamlara.

Geçenlerde nihat hatipogluna bi soru geldi eşimin maddi durumu iyi ama ihtiyaclarimi karsilamiyo 4 çocuğum var ailem yardim ediyo eşimden isteyincede kavga cikariyo habersiz cebinden alınca da Sen hirsizsin diye bağırdı Ben hirsizmi oldum hocam diye sordu bayan

Nihat Hatipoglunun cevabi ise 4 çocukla eşin ihtiyaçlarını karsilamiyorsa seni ailene muhtaç ediyorsa cebinden aldığın para helaldir kesinlikle eşinizin söylediğinin bi hükmü yoktur.dedi

Geçenlerde nihat hatipogluna bi soru geldi eşimin maddi durumu iyi ama ihtiyaclarimi karsilamiyo 4 çocuğum var ailem yardim ediyo eşimden isteyincede kavga cikariyo habersiz cebinden alınca da Sen hirsizsin diye bağırdı Ben hirsizmi oldum hocam diye sordu bayan

Nihat Hatipoglunun cevabi ise 4 çocukla eşin ihtiyaçlarını karsilamiyorsa seni ailene muhtaç ediyorsa cebinden aldığın para helaldir kesinlikle eşinizin söylediğinin bi hükmü yoktur.dedi

Guzel demis koca deyyusluk degik kocalik yapar, yapmiyorsa sen alabilirsin hadi haber etmmen hataydi diyelim sanki irzina gecmissin gubi yok askalarinin canini yaktin falan sen 100 tl kadar canini yakmiyorsun onun belli ki bu kadar degersizlestirmeyin kendinizi be biraz ayaklatinizin ustunde durun acizligini cozen her erkek boyle yapar

Eşinizden habersiz böle birşey yapmanız hiç hoş olmamış fakat eşiniz de size yeterince bakmıyor ada ihtiyaçlarınızla ilgilinmiyor ise o zaman kendisini de bir gözden geçirmeli. Hırsızsız lafı evet çok ağır olmuş fakat yapılan da doğru değil

esimin cebinden para alirim bende
aldiktan sonra söylerim tabi
ama hirsizlik cok agir
cok cirkin
muhtemelen esinizden cok cekiniyorsunuz
belki hatta korkuyorsunuz
o neden böyle birsey yaptiniz ve eliniz ayaginza dolandi
her zaman evlilikte özgürlük önemli diye
hatta cok önemli
siz calisin ve ya calismayin farketmez
üzücü durum

canım,eşinin cebinden para almak hırsızlık değil.ben de alıyorum.bazen söylüyorum bazen söylemiyorum.
eşin senin evde yaptığın yemeği yerken senden izin alması gerekiyor mu hayır,habersiz yerse hırsız mı oluyor hayır....
veya ütülediğin gömleği sana sormada giyinmesi hırsızlık mı hayır..
KORKU,sen korktuğun için vardır.korkma at sırtından korkuyu,silkin..
eşin kendine gelsin bence ,sana hırsız deme hakkını nerden alıyor.adı üstünde EŞ.eşlerin malı ,emeği ortaktır.
şöyle bir gerçekçi ve korkuyu atıp düşünürsen dediklerimi anlayacaksın doğruyu..
sakin ol sen hırsız değilsin.
saçmalığa bak ya ,eşin cebinden para almak nerden hırsızlık oluyor.

Helal olsun cok iyi anlatmis arkadas

• Beğen
Reactions: s u
Keşke hiç inkar etmeden söyleseydiniz açık açık. İnsan eşinin cebinden para alabilir gerektiğinde, bunda garipsenecek bir şey yok. Haber vermek en güzeli ama bazen öyle oluyor ki, bende alıyorum söylemeyi unutuyorum.

ne pislik bir kocan varmış!! tiksindim yeminle! boşan gitsin bacım ya ne üzülüyosun yüz lira için ettiği laflara bak hele! karı koca arasında paranın böyle hesabının olması çok fena... ihtiyacın varmış almışsın neyin hesabı bu! keşke baştan hiç inkar etmeseydin sen de saçmalamışsın biraz ama kocan hepten kopmuş!

Ben eşimin cebinden habersiz para alsam, niye aldığımı sorar ve aslada hırsızsın gibi bir iftira atmaz. Birbirinize karşı ilişkiniz bu kadar yıpratıcı ve paylaşıma kapalıysa tek sorun para değildir. (Yaptığınızı yine de yanlış,söylemeniz gerekiyordu)

Ne.gerksiz seylerle ugrasiyorsunz ya
Hala eşler arasinda senin.benim.param mi var hirsizsin.diyorsa ayril gitsin.nedir.bu arkadas

İnternetten alışveriş yapmak için kredi kartı kullanmak gerekmiyor mu? Siparişi verip kapıya geldiğinde ödeme kabul eden siteler var mı bilmiyorum, benim alışveriş yaptığım sitelerde hep kredi kartıyla ödeme yapılıyordu. Bu yüzden eşinizin cebinden para almanıza bir anlam veremedim, kredi kartını almış olsaydınız anlam verebilirdim. Her neyse yaptığınız evet yanlış o parayı eşinize söyleyip almanız gerekirdi. Eşinizden para istediğinizde vermiyor problem çıkartıyor mu bilemiyorum, eğer öyleyse sizi bu duruma biraz da onun davranışları itmiş olabilir.
Kapıda ödeme şeklide var artık.

X