yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

Böyle bir herifi neden çekiyorsun?
Adam olan bi koca karısına hırsız der mi hiç?
Sende kabahat tabii. Devam et bu insanımsıyla yaşamaya. Karşısında ezilmeye. Ayrılmıyorsun bari insan biraz kendini savunur. Sinmişsin iyice. Pasif kalma bu kadar.

senin yaptigin bi hataymis izinsiz kocanin cebinden para almak ne olursa olsun cok yanlis. hatani kabul etmelisin. ama kocanin yaptigi daha buyuk ayip iyice abartmis haddini asmis. ortaya tavrini koymalisin.

Erkekler hic sevmez bu durumu aslında kimse sevmez .. Çünkü belki o paranin yeri vardi o isi hallederken bi bakiyorsun para cuzdanda yok karsidakinede mahcup oluyorsun sonrasi sinirden kizaran bir yuzAma esiniz fazla uzatmis burasida gercek sonucta pisman olmussunuz

Canım esin çok abartmis bence sana güvende o parayı kötüye kullanmayacağını anlardi bence hırsı kelimesi çokagir bende alirim eşimin cebinden (uyurken falan uyandirmamak için)bazan 3 günü bulur soylemem ama kesin söylerim yani ama asla kizmaz tamam hatun der o kadar esinle bu konuyu halletmelisin bence ve senden özür dilemi ayrıca esin kiziyorsa boyle şeylere sende bir daha yaomazsin olur bitrr

çok çirkin bir diyalog olmuş.senin de yaptığın doğru değil ki.otur dürüstçe anlat ilk defa aldığını da söyle.anlamadığım şey az para olsa almaya cesaret edemezdin,çok para varsa eşin evden sonra paralarını mı sayıyor?ayrıca bir erkek olarak karısının cebine 100tl koymayıp cüzdanındaki paraları sayıyorsa o da utanmalı bence.

insanı suça itmek diye bir şey var. baskıcı bir insan belliki eşiniz. her şeyinize kızıp kavga çıkardığı için korkup sinmişsiniz. artık en ufak bir şeyde bile kavga çıkmasın kızmasın diye saklar yalan söyler olmuşsunuz. eğer hiçbir sebep yokken o parayı almış olsaydınız hırsız olurdunuz. siz 100 liralık bir yanlış spariş için size kızmayı hak gören bir öküzle evlenme talihsizliğine düştüğünüz için almışsınız o parayı. yaptığınız doğru bir davranış değil ama sizi bu yanlışa mecbur eden eşiniz suçlu. bu sözlerinin bedelini ödetin. ezilip büzülmeyin.

çok ayıp
valla bizde şöyle bir söz var lütfen alınma lafın gelişi derler.
aç koyma hırsız edersin çok söyleme yüzsüz edersin die.
afedersin ama hepsi onun herşeyime kızmasından oluyo demişsin.
ozaman gizlice almaya fırsat bırakmasın...
benm eşim hayatta bu laflar etmezdi bana.
eteydi zaten durmazdım artık çeker giderdim...................................

senin yaptigin bi hataymis izinsiz kocanin cebinden para almak ne olursa olsun cok yanlis. hatani kabul etmelisin. ama kocanin yaptigi daha buyuk ayip iyice abartmis haddini asmis. ortaya tavrini koymalisin.
bu hataya iten de kocası malesef....
kadına ihtiyacı olanı verse ve herşeye kızmasaydı o zaten bunu gizli yapmayacaktı....

ama ben esimden habersiz almiyorum bir kere saks yapti bana parami aldin diye bende agir konustum baya agir yani ben muhtac degilim gibisinden annem babam var diyr
benmkide şakadan bana bakarak parayı sayıyo gibi yapar göz ucuyla bakar bak saydım ha der kahkahalara boguluruz.
tabi şakada olsa lafımı sunarım herzaman.paran kadar konuş alacak olsam çalmam direk alırım derim bozulur gülüyoruz şurda diyerek

bu hataya iten de kocası malesef....
kadına ihtiyacı olanı verse ve herşeye kızmasaydı o zaten bunu gizli yapmayacaktı....
esinin onu parasiz biraktigini sanmıyorum. bunu hic bi es yapmaz. ki oyle olsa bile agziyla soylese adam vermem diyemez. karısı sonucta. ne olursa olsun yaptığınin yanlis oldugunu düşünüyorum demistim ben ve sozumunde arkasindayim. bi kadin kocasinin cebinden haberi olmadan asla bir kurus bile almamali bu hem dini acidan buyuk gunah hemde toplumda iyi karsilanmaz. bakin esi ogrenmis para aldigini cok mu iyi karsilamis. hayir. hatta yapmadigi seylerle suclanmis. peki bunu hakediyormuydu bu hanim. asla. o yüzden ben bu sekilde seylere karşıyım. kocasi sonuna kadar haklı demiyorum ben.

cnm aynı şeyleri düşünüyoruz zaten.. ama bu hataya itende kocası bak hata diyorum..başta belirtmiş arkadaş herşeyime kızıyo diye yaptım demiş. kaldı ki bukadarcık bir hata bukadar zehir sözleri duymayı haketmez..
hırsız nedemek ya diğer acı zemberek sözleri?

Son düzenleme:

cnm aynı şeyleri düşünüyoruz zaten.. ama bu hataya itende kocası bak hata diyorum..
başta belirtmiş arkadaş herşeyime kızıyo diye yaptım demiş.
ben cok iyi anlıyorum onu. cunki o kadar olmasada benim de esim ota b.ka kizar. adim atmaya korkar oldum bi zaman kızacak diye. cok zor bir durum. allah yardımcisi olsun. ama yinede ne bileyim bana affedilir gibi gelmiyor.

Eşinin sözleri ve davranışları çok ağır olmuş. Sonradan tepki vermişsin ama adam hala seni affettim diyor utanmadan. Sert tavrını sürdürmelisin ve lütfen bir daha habersiz para alma cüzdanından, evet istemek çok zor geliyor biliyorum ama adam zaten seni ezmeye yer arıyor buna fırsat verme.

Yaptım bir hata şeytana uydum dersin eşin peygamber mi ? Hiç mi hayatta hata yaptığı şeyler yok ölmekte neymiş saçmalama !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…