yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

Çok üzüldüm yaşadığın durum için, eşin olacak kişidir seni bu duruma mecbur bırakan ,

Evin giderleri haricinde , hanımların tasarruf hakkının kendilerine ait olduğu bir meblağ belirlemeliydi..

Ailen gelsin , bilmiyorlarsa olduğu gibi anlat, bir çanta icin bile gizlice harcama yapman gerektiğini,

Eminim onlar da seni haklı bulurlar , gencecik hanımına bir bluzu bir çantayı çok gören adam olmaz..

Allah akıl fikir versin eşine..

zaten kendisi biraz cimri. evine herseyi getrrir marketini yapar ama ben kendime bi çanta alsam cıldrir. hep gizli gizli alyrum kendime kiyafet

Bak canim benim sorun Burda esin evi gecindirdigi icin masraflar cok gelir geliri az ise nasil olsa ev gecindiriyor diye ,ese özel para lazim degil diye düsünebili... sana harclik vermiyor galiba ?bu yanlis mutlaka azda olsa senin ihtiyaclarini görecegin kiyafet canta falan bunlar icin harclik versin israr et ,bu her evli bayanin kocasindan almasi gereken ihtiyaci olan bir paradir.Esin bunu aklina koysun sorun olmasin onun icin 100 veremiyorsa 50 versin 50 veremiyorsa 25 versin ama mutlaka harclik versin sende ona göre ihtiyaclarini görürsün.Zaten her ay canta kiyafet almyiorsundur muhakkak ama ev icin ufak tefek seylere yeter aldigin.

Ozmn canım hiç pişmanlık duyma bu anlattıklarını git onun yüzüne karşı söyle ve onun parası senin paran buna hırsızlık da deme
suan burda konusmak o kaar iyi geliyoki bana allah razi olsun hepinizden. ben yinede icim icimi kemiriyo ama teyzesinin suçunuda bana atmaya calstiya artk ne diyim bide banadiyoki o gun sen cok banyoya grmistin ben hatrlyru lm aslinda kendiside est etti eyzesini ve parayi aldigini huyu olsugunu biliyo sinirle cok agir knusuyo ama unutablrmiyim hic blmyrum. demekki bu zamana kaar hep bende supelenmis dyorum ben

suan henüz 2. ay para veriyo toplu gecen ay kendime bsey alcagimi bldigi icin dış kiyafet olarak fazla verdi 1.400 verdi bu ay tutturdu 1.050 vericem yeer sana dyo. bak kendine dakkaa bsey alma dyo giycek hic bseyim yoktu adam akilli yeni yeni aldim ki durumu gayet iyi istese bana 3.000 bile vereblir ama bu verdigi parann icinde ev masrafi mutfak masrafi cocugun ihtiyaclari benm ihtyaclarim hepsi var. anlycagnz cimriiiii

Canım senin kocanın yaptıgı rezillik sen kendini kötü hissetme zamana bırak ve sabırlı ol bak nasıl hallolur ama bazı şeyleri de kocana burda bize anlattığın gibi anlat

Ne kadar da saçmalamış eşiniz ,olabilir yapmışsiniz bi hata ama bû olayla kağnınızın olayi ile ne alakası var intiharı bile düşünebiliyorsunuzn aklinizi başıniza toplayın

Son düzenleme:
senin paran benim param durumunuzmu var?
varsa o adamı boşa.

hic bi zaman koca gibi hissetmedim zaten cok kadersizim her zaman her hareketime kizan bagiran bi babayla yasıyo gbiyim cocugum var benim napicam allahim
Bu kadar ezik olmayın ya 21 yaşında ne diye evlenip çocuk yaptınız Allah aşkına.
Bu evlilik bitmiş zorlamanın anlamı yok.
Gençsin yeni bir hayat kurarsın kendine.
En acil tarafından iş bul kendine.

O Zaman sorun olmasa gerek madem bu Kadar verebiliyor ,sen parayi yetistirememis olabilirsin bu yüzdenmi onun cebinden extradan para aldin bu halde kocan haklidir ,bir daha böyle birseye girisme sorunda olmaz ,esinlede aksama konusur özür dilersin icin rahat eder.

kendimi yiprattgima bu aileyi ayakta tutmaya calstgima değmiycek galiba smdi bi msj atyrum ona size yolliyim fikir verin byle demem dogrumu nolur snrada msji yolliim auan beynim durdu

ben hakliyim demiyoeum zaten ona defalarca syledim. aptallik yaptim ama ya bdaha byle bsey yapma diyip uzatmamasi gerekirdi

ikiniz de hatalısın ama burda ateşi körükleyen sensin eşinin kızacağını bile bile yapmayacaktın ha eşin de çok hatalı seni hiç tanımamış mı ben eşimin pantolonondan para alsam asla öyle birşey söyleyemez söylerse de çok pişman olur ha ben de asla eşimin sevmediği şeyleri yapmam bu durumlara da düşmem. ikiniz de hatalısınız ama en çok da sen

en sonunda bana bunuda syledin ya. ibrahimin parasini da sen mi aldin dedin ya iste tam örnek koca evet ben hata yaptim ama bunun adı hrisizlik degil kari koca denen bi kavram vardir.ama sen bana inansanda inamasanda o sözü syledikten snra umrumda bile degil hiç bi sey. demekki bugune kaar hic inanmamssin teyzenin aldigina benden supelenmissin. ben sana daha ne diyim. sen kendin denedin teyzeni parani aldi blmiyomusun elif bile syledi teyzem bizden para çalardi hep diye.ben sana ne anlatrsam anlatayim sen zaten hic bi zaman bana inanmiyosun güvenmiyosun. bende sana bazı konularda güvenmiyorum demekki birbirimizi sevmiyoruz kendimizi kandiriyoruz. evet ben yanls yaptim ama diyebilirdin bagirabilirdin kizabilirdin ama hırsız lafi cok agir kenan. bdaha sakın byle bsey yapma desen bana küfürler etsen bu kadar canimi acitmazdin.

ben hakliyim demiyoeum zaten ona defalarca syledim. aptallik yaptim ama ya bdaha byle bsey yapma diyip uzatmamasi gerekirdi

Belki onunda sinirli bir anina geldi sana karsi düsünmeden konustu, belkide bir daha böyle birsey yapmaman icin seni o sekilde uyarmis kotü bir niyeti yoktur muhakkak.Bir daha yapmiyacagini söyle, sen onun karisisin cocugunun annesisin onun iyiligini istersin kötülügünü degil.

Ahu bebeğim takma diyecem de sen takacaksın ama gerçekten umursamamaya çalış zamana bırak ve iyi düşün Allah büyüktür

izinsiz yapılan bir şey hoş değil..bu kocanız bile olsa..kocanız olması ondan izinsiz bir şey yapabileceğinizi gostermez..
aynı şey karşı taraf için de gecerli..bir erkek de karısından habersiz gizli bir sey yapamaz ne olursa olsun..
Ama bu nasıl bir ithamdır yarabbimmm..İşte bu yuzden kadınlar çalışmalı..ayakları uzerinde durabilmeli..
Melek dedğin adam gun geliyor seni aşağılayabiliyor..Asla kabul etme diren ..Ne kadar haksızlıgı sen baslatmıs olsan bile yuzde 80 kocan hatalı!! bunlar nasıl kelimeler boyle..Terbiyesiz heriff!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…