artk umrumda degil zaten ne dusundugu dun gttm yanina ben bi hata yaptm ama sende cok agri knustun o laflarini hic bi zaman untmycam dedim sarldk barstk ama gelinde icime sorun icin hic bi zaman sogumiycak cok kizginim. bu kadar uzerimde baski kurmasaydi bu hallere gelmezdik dycek bsey bulamyrum. boşanmayi cok dusundum ama suanlik erteledim dyelim braz denycem onu. yavrum için kızim babasiz buyumesin duzeni degismesin. onun icin kendimi feda ederim. zaten cocugum olmasa suan annemin evinde olurdum. ama umarim duzelir bu halleri. ilk zamanlar daha sertti bakkala yollamzdi yanlz suan daha rahatim. gdiyorum ckyrum bsey demyo bazen karsyo tabki ama o gunlere gre cok daha rahatim. dün aksam geldiginde tekrar seni affedemyrum dedi. bende bagira bagira boşanalm dyrum bana hirsiz dedin nye boşanmysun o zaman düş yakamdan dedim. snra sindi. susstu tamam boşanalm dyemyo istemyo boşanmak sdce hep der seni adam edicem kendisinin istedigi gbi bi kadin olmami istyo her dedigine okey tamam beyim dyen bi kadin ben oyle olamam ben ot degilim benmde fikirlerim var benmde bazi hayat standartlarim var ya zamanla beni kabullenicek bu karı degismiyo diycek yada bu diyardan gidicek. bi söz vardirya ya bu deveyi gudersin ya bu diyaran gidersin dye. iste deve saniyo beni güdücek zeki insan. ona karşı bsey demyrum suan cnki ona gre hata yaptm kendini görmezmiş ya insan. oda kendini göremiyo bu yuzden susuyorum ya sabir dyrum. dun de bi arkaasimla knusturdum hocalik mezunu. knustular. esim dyo bu hareketin adı hrisizlik degilmi syle dyo arkaasimda baskasindan alsa hirsizlik ama sen eşisin hirsizlik olmaz dyo. oda kendi dogrusunu kiza kabul ettrmek icin baya ugrasti. snra arkaaşta ay ama byle olmaz cok inatsiniz fıkıhta byle ister kabul edin ister kabul etmeyin dedi. iyi tamam dedi snra kizi bile deli etti 2 dakkaa