yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

Yaptım bir hata şeytana uydum dersin eşin peygamber mi ? Hiç mi hayatta hata yaptığı şeyler yok ölmekte neymiş saçmalama !

Bütün yorumları okumadım. Arkadaşların sana önerisi ne olmus bilmiyorum.ama anladigim kadariyla ev hanımısın yani bir gelirin yok.ttabi ki ihtiyaçlarını esin karşılayacak. Eşinden para almak için izin almaya gerek yok ama onu haberdar etmen lazım.Bana sunun ic8n bu kadar lazımdı aldım Haberin Olsun. Sen sadece haber vermeyi unuttum dersin.bdersin.bu noktada haTalisin.bben çalışan bayanım bakarken borçlarım vardı kredi öğrenim vb.hala onları oduyorum.aay oluyo ansızın parasız kalıyorum.Tabi ki eşim destek çıkıyor. Ondan başka kimden para alınabilir ki

evet hata yapmışsında sonucunda kendini öldürme gerekmiyor.habersiz alman çirkin olmuş ama bu hırsızsın anlamına mı gelirmiş bu dahada çirkin arada güven problemi var eşinizle alakalı size güvenmiyor demekki.kolay kolay demem bu lafı ama eşim bana hırsız dese boşanırım sanırım çok kırıcı talifisi zor bir laf.

way arkadaş kocasıda sanki değnek elinde kapı arkasında bekliyor gibi gömdükçe gömmüş, adam sanki hata kolluyordu , yada öfke kontrol sorunu filan var ağzından çıkanı kulağı duymuyor!!!!!!!!!!!!!!!
ne biçim laflar onlar öyle !!!!!! kavgada söylenmez !!!!!!!

bence eşler parayı ortak kullanmalı niye o tek başına mı yaşıyor? çok ama çok saçma geldi ve bunun için üzülmen de saçma geldi, derse desin onun eksikliği

derse desin onun eksikliği derken yani tabi ki tavrını koyar insan ama üzülmez çünkü sen kendini biliyorsun.

artk umrumda degil zaten ne dusundugu dun gttm yanina ben bi hata yaptm ama sende cok agri knustun o laflarini hic bi zaman untmycam dedim sarldk barstk ama gelinde icime sorun icin hic bi zaman sogumiycak cok kizginim. bu kadar uzerimde baski kurmasaydi bu hallere gelmezdik dycek bsey bulamyrum. boşanmayi cok dusundum ama suanlik erteledim dyelim braz denycem onu. yavrum için kızim babasiz buyumesin duzeni degismesin. onun icin kendimi feda ederim. zaten cocugum olmasa suan annemin evinde olurdum. ama umarim duzelir bu halleri. ilk zamanlar daha sertti bakkala yollamzdi yanlz suan daha rahatim. gdiyorum ckyrum bsey demyo bazen karsyo tabki ama o gunlere gre cok daha rahatim. dün aksam geldiginde tekrar seni affedemyrum dedi. bende bagira bagira boşanalm dyrum bana hirsiz dedin nye boşanmysun o zaman düş yakamdan dedim. snra sindi. susstu tamam boşanalm dyemyo istemyo boşanmak sdce hep der seni adam edicem kendisinin istedigi gbi bi kadin olmami istyo her dedigine okey tamam beyim dyen bi kadin ben oyle olamam ben ot degilim benmde fikirlerim var benmde bazi hayat standartlarim var ya zamanla beni kabullenicek bu karı degismiyo diycek yada bu diyardan gidicek. bi söz vardirya ya bu deveyi gudersin ya bu diyaran gidersin dye. iste deve saniyo beni güdücek zeki insan. ona karşı bsey demyrum suan cnki ona gre hata yaptm kendini görmezmiş ya insan. oda kendini göremiyo bu yuzden susuyorum ya sabir dyrum. dun de bi arkaasimla knusturdum hocalik mezunu. knustular. esim dyo bu hareketin adı hrisizlik degilmi syle dyo arkaasimda baskasindan alsa hirsizlik ama sen eşisin hirsizlik olmaz dyo. oda kendi dogrusunu kiza kabul ettrmek icin baya ugrasti. snra arkaaşta ay ama byle olmaz cok inatsiniz fıkıhta byle ister kabul edin ister kabul etmeyin dedi. iyi tamam dedi snra kizi bile deli etti 2 dakkaa

keşke böyle düşüncesiz erkekler evlenmese yahu, ben erkek evlatlarımızı bir kadına eş olacak şekilde büyütmelerini öneriyorum (tabi ki kendime de) sonra onlar büyüyüp dengesiz düşüncesiz duygusuz bencil herifler oluyorlar

Izinsiz alirsan evet hirsiz olursun ama esin de cok fazla buyutmus olayi
eslerinizin ceplerindeki her para bize ait olmaz arkadaslar izinsiz de alma hakki vermez adamla evlisiniz diye bu nasil dusunce cok ilginc geldi bana

Izinsiz alirsan evet hirsiz olursun ama esin de cok fazla buyutmus olayi
eslerinizin ceplerindeki her para bize ait olmaz arkadaslar izinsiz de alma hakki vermez adamla evlisiniz diye bu nasil dusunce cok ilginc geldi bana
benim düşüncem çok ters ama çünkü evlilik ortaklıktır. benim kazandığım para eşimin olmalı onunki de benim, eğer kumar oynayıp saçma sapan yerlere harcamıyorsak tabi ki

benim düşüncem çok ters ama çünkü evlilik ortaklıktır. benim kazandığım para eşimin olmalı onunki de benim, eğer kumar oynayıp saçma sapan yerlere harcamıyorsak tabi ki
Evlilik ortaktir elbette ama adamin cebindeki her para bana ait olamaz yok oyle birsey
Kira icin ayrilmistir veya birinden borc almistir emanet paradir hersey olabilir arti benim esim esnaf bazen cebinde binlerce dolar olur lira olur iyi o zaman alip alip cebime atayim ben hic olur mu oyle sey?evlilik ortak diye elimi izinsiz cebine atmam bu bana ters
Para lazimsa istersin bu kadar basit

aslında burdaki sorun erkeğin kadın üzerinde baskı kurması, kendini sanki bekarmış gibi görmesi, ona kazandıkları paranın ortaklaşa kullanabileceği rahatlığını güveni vermek zorunda, kadın parayı alırken aldım ve şunun için kullandım deyince adam tamam aşkım diyebilmeli
diyelim ki adam işsiz kaldı kadın çalışıyor, kadın ona böyle birşey yapsa hoş olur mu..

Canim barismaniz cok guzel esin sana cok cok agir konusmustu yani o kadar abartmasina gerek yoktu sonucta sen bir hata yapmissin ve hatani da anlayip kabullenmissin bu kadar uzatmamaliydi cok gecmis olsun tadiniz hic kacmasin bir daha umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…