Ben problem olabileceğini düşünmemiştim bugüne kadar ama bu kadar hayatımızın içinde olmaları beni de çok rahatsız ediyor artık bi Kağanımız var mesela evladım sanki evimizde yaşıyor tövbe yarabbim. Kanka gibiler ya.
O tip kadınlardan da haberim var ben de bunu kast ediyorum işte onlara zamanla geçer, gerçek değil bu hisleriniz falan deyip geçiyorum dedi
O iki hattını kırıcaz artık arayan bürondan arasın çok acilse de şirket hattından ulaşsın, yeni bir hat alıcaz sana dedim
kabul etti
Slm...
Bende psikolojik danışman ve rehber öğretmenim. Hiç bir zaman eşinizin davrandığı gibi öğrencilerime davranmadım.
Dikkat edin o yazdıkları basına bela acmasın.
Danismanlari ile gereksiz bir samimiyet kurmuş.
Ayrıca esınız psikolog değil psikolojik danışman ikisi birbirinden farklı.
Iyi yapmissin, kesinlikle sonuna kadar haklisin, hatti kirmayi kabul etmesi de cok iyi olmus. Acaba özel bürosu oldugu icin mi bu kadar icli disli oldu, cünkü normalde devlet psikologlari bu kadar takmiyor.
Ya da esiniz cidden cok asiri iyi niyetli.
En iyisi kendi özel yasaminizin sinirlarini yeni bastan cizmeniz. Baslamissiniz bile, sevindim!
Ben problem olabileceğini düşünmemiştim bugüne kadar ama bu kadar hayatımızın içinde olmaları beni de çok rahatsız ediyor artık bi Kağanımız var mesela evladım sanki evimizde yaşıyor tövbe yarabbim. Kanka gibiler ya.
O tip kadınlardan da haberim var ben de bunu kast ediyorum işte onlara zamanla geçer, gerçek değil bu hisleriniz falan deyip geçiyorum dedi
O iki hattını kırıcaz artık arayan bürondan arasın çok acilse de şirket hattından ulaşsın, yeni bir hat alıcaz sana dedim
kabul etti
İşte bu 14 yaşındaki kıza. Ben de psikoloğum. Haksız değilim değil mi ya abartmıyorum yani? 14 yaşında bile olsa ne hayaller kurabilir o kız o mesajın üstüne bu benim yoğurt yiyiş şeklim ben insanlara yardımcı oluyorum diyor deliricem ne yapmam lazım
demişsiniz ya, ya 18-25 yaşlarındaki danışanlarına da boyle yaklaşıyorsa diye. onlara böyle yaklaşsa cidden daha iyiydi.hem dediği gibi MASumane birşey olsa hattı kırayım istediğin herşeyi yapayım moduna girmez zeytin yağı gibi uste çıkardı
iki psikolog bi eve fazla :) canım daha yenı evlenmıssın bı dur bakalım ofkeyle kalkan zararla oturur once bı sakınleş. bıse bısey sorcam sende psıkolog senıde boyle hastaların arıyor mu? bıraz senıde arıyolarmıs gıbı yap sende esının tepkısını olç. kısasa kısas yani
kesinlikle hiç değilse karşısındaki bir çocuk değil yetişkin olurdu. saflığı salaklığı bilmem eşinizin işinde olmaya gerek bile yok, üniversite mezunu olduğunuza göre 25 yaşındasınızdır en az. 25 yaşında bir yetişkinin 14 yaşındaki bir çocukla nasıl iletişim kuracağını bilmesi gerekir psikolog ya da değil. bu anlattıklarınız duyulsa ben iş hayatının biteceğini düşünüyorum açıkçası.
lise öğretmeniyim şayet bu durum bir lisede olsa ve ortaya çıksa öğretmenlik hayatı biterdi eşinizin. istediği kadar iyi niyetli olsun kesinlikle müsamaha gösterilmezdi.
ayrıca bir psikologun hastasıyla bu tip bir ilişki içinde olması ne kadar etiktir, işin bir de o boyutu var. aldatıldınız mı bilemem ama benim midemi bulandırdı eşinizin davranışı üzgünüm...