Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocan flörtöz bir yapiya sahip bu gayet acik. Bu davranislariyla ogrencilerini kendisine asik edecegini bal gibi biliyor. Ama cevresinde onu seven kisilerin olmasi onu mutlu ediyor demek.
Belki bu durumu kabullenip cok rahat davranmalisiniz bilmiyorum ben yapabilir miydim ama

bence eşiniz iyi niyetli, çocuk ruhlu birisi, baştan sona okudum niye bilmem hiç sizi aldattığına dair bir şüphem olmadı, 10 yaşındaki yeğenimin face de paylaşımlarına bakıyorum hep aşkım, bebeğim, kanka diye hitap ediyorlar birbirlerine, eşiniz samimi olma adına öyle hitap ediyordur, benim oğluma öğretmeni bebeğim, hayatım dese aklıma kötü bir şey gelmez, eşinizin tarzı bu bak erkeklere de böyle hitap ediyorum diye önceden yerini yapacak kadar kurnaz biri gibi gelmedi bana, hem çocuk istiyorum diye ağlayan erkek çok sevecendir yaa :)))

Eşiniz kötü niyetli olmayabilir ama uslubu yanlış bence.
Ümitlenebilir mesaji yazdığı kişi. Üstelik yaşı da küçükmüs (14 yaşındaki kıza yazdığını varsayarak söylüyorum, yanlışsam düzeltin lütfen) ve o kızın anne babası görse bu mesajı eşinizin ciddi anlamda başı ağrıyabilir gibi geldi bana

Belki de öyledir hatta böyle olmasını çok isterim ama bana ispatlaması, inandırması lazım sanırım bunun için de bu öfkenin dinmesi lazım ki hala çok kızgınım sakince oturup konuşacak kafa yok şu an bende.

Ben dayanamadım annemin yanına geldim biraz sinirim geçsin diye. Sabahtır 19 kez aramış bisürü mesaj atmış, geri dönmedim.

Tamam çok iyi niyetlidir aklında kötü düşünce yoktur eşinin onları anlarımda
yalan söylemesi kafa karıştırıcı
bence takılmann gereken nokta burası justimm

Tamam çok iyi niyetlidir aklında kötü düşünce yoktur eşinin onları anlarımda
yalan söylemesi kafa karıştırıcı
bence takılmann gereken nokta burası justimm

Nedense ben de oraya takılmadım totosunun korkusuna diyemedi diye düşünüyorum, olay çıkarıcağımı, kıskanıcağımı bildiği için

ama madem kıskanıcağımı biliyor ona göre davransın, kimse soğuk nevale olsun hastalarına karşı demedi zaten ben de canım derim bazen ama el kadar oğlana hayatım demek nedir ya, çok riskli. bir de bu kızlar bu yüzü nerden buluyorlar. düşündükçe zıplıyor sinirlerim

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın
ne zaman gelecek eve
belki konuşursunuz

Ee biz senin sakinlesmeni beklerken, sen iyice alevlenmissin...
Icine sinmeyen bir sey var, sanirim...
Bence konu daha fazla uzamadan, al karsina konus...
Emin ol, kasindan, gozunden bile anlarsin...
Aklindan gecen her seyi kavga etmeden anlat, ha hala devam ederse, bu tavir, bu mesajlar, o zaman yak istersen gemileri, ama emin olmadigin bir durum icin cok erken...

Kurdum kafamda çünkü bugün işe gittiğinde aklımdan geçti 14 yaşındaki kıza yılışacak kadar düşmemiştir diye düşünsem de ya büyük kadınlara kızlara da yapıyorsa diye insanın içini kemiriyor, sağol canım biliyorum erkekler salak zaten beceremezler yalan söylemeyi de sürdürmeyi de illa ki açık verirler kaşından gözünden de anlarım Ama kendimi kaybetmicem sakin kalıcam yarın konuşurum büyük ihtimalle desteklerinizi esirgemediniz sağolun

Tamam...
Iyi haberlerini bekliyoruz...

Esiniz sizi aldattigini bilemem fakat çok kötü bir piskolog oldugu ortada.
O yastaki kizlara, hele piskolojik sorunlar olan kizlar ile erkekler ile arkadas gibi davranmamasi gerekiyor. O çoçuklar tam sinir ararken, piskologlar ile iliskisi bile sinir bilmiyor.

Bilmiyorum, bana çok tuhaf geliyor...

Bence de sonuna kadar haklisiniz, psikolog da olsa hastalariyla esi arasindaki dengeyi kurabilmeli. Ki psikoloji okumus bir insanin, onu da gectim, lise üniversite dönemlerinden gecmis bir insanin, o yaslardaki kizlari ve kadinlari biliyor olmasi gerekir. 14 yasindayken ben de okuldaki ögretmenime asik olmustum mesela. :) -Yani ben öyle sanmistim.-

Bunun disinda psikologuna asik olan kadin sayisi da bir hayli fazla cünkü psikolog meslegi geregi karsidaki insani anlama ve yol gösterme görevinde, sorunlu bir kadin, kendine yol gösteren bir erkek buldugunda da duygusal olarak sacmalayabiliyor.

Üstelik esinizin mesajlasmasi da bana sacma geldi, bunu birakamaz mi? Derdi olan arasin. Ki esinizin özel hayati da olmasi gerekir, lütfen su saatten sonra yazmayin, mesaj atmayin vs. diyebilsin. Zaten eger esiniz seviyeyi ayarlarsa genc kizlarin gecenin bir vakti mesaj atmasi olaylari ortadan kalkar, diye düsünüyorum.

Ve tabiki hastalariyla, "canim yaaa, hayatim, birtanem vs." tarzi konusmalari da biraksin.

Bence evet, esinizi yola getirmelisiniz.

Ben problem olabileceğini düşünmemiştim bugüne kadar ama bu kadar hayatımızın içinde olmaları beni de çok rahatsız ediyor artık bi Kağanımız var mesela evladım sanki evimizde yaşıyor tövbe yarabbim. Kanka gibiler ya.

O tip kadınlardan da haberim var ben de bunu kast ediyorum işte onlara zamanla geçer, gerçek değil bu hisleriniz falan deyip geçiyorum dedi

O iki hattını kırıcaz artık arayan bürondan arasın çok acilse de şirket hattından ulaşsın, yeni bir hat alıcaz sana dedim

kabul etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…