Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kusur bakmayın ama eşiniz psikolog olmak için diplomayı nerden almış. siz bile bu yaşlarda destek alması gereken önemli sorunu olan genç kızların psikologlarından hoşlanabileceğini biliyosunuz. ayrıca hiçte böyle doktor hasta ilişkisi duymadım kız akşama içerken psikoloğuna msj çeksin senden başka yazacak kimsem yok diye.

O kıza cevap atmadı zaten gelip gösterdi saf saf diyo ki ne yapayım niyeti kötü müdür sence öpücük gönder abisi dedim.

O kıza cevap atmadı zaten gelip gösterdi saf saf diyo ki ne yapayım niyeti kötü müdür sence öpücük gönder abisi dedim.

ne biliyim benim bildiğim psikologla görüşme seansın olur. özel bir durum varsa randevunu alır gider görüşürsün. öyle msj atmak falan çok ilginç geldi bana. bu işin sistemine aykırı bikere. eşiniz bağ kurmam gerek vs diyo ama her hastasıyla yda öğrencisiyle konuşma msj vs sizde bişekilde şahit oluyosunuz. ee nerde kaldı bunun mahremiyeti. psikoloğun görevi değilki canımlı cicimli konuşmak. derdini anlatırsın seansta oda o esnada yapması gerekeni söylemes gerekeni söyler. bitti gitti bu işi herkes böyle yaparken kuralı buyken eşinizinde aa böyle olmaz canım hasta ne diye bana msj atsın olmaz böyle şey demesi bu duruma kendsininde sinirlenmesi gerek diye düşünüyorum.

sizin yanlış haraketlerinizde de hastalarına olduğu kadar anlayışlımı davranıyor , sizede hep canımlı cicimli konuşur.Eger böyle ise hastalarına olan davranışı yanlışta olsa tarzıdır denilebilir.

canım basta da dediğim gibi hiç girme öyle annesiyle filan bi ispat durumuna. tavrını koy ama bunun için çaba sarfetme ispatlamak için uğraşsın. ama gözünü de üstünden ayırma sakın çok normal değil cünkü durum

Yardıma ihtiyacı olur eyvallah zaten x bey müsaitseniz arayabilir miyiz diye mesaj geliyor normal insanlardan edep bilenlerden sonra neyse problem konuşuyorlar

Evet zaten her mesajı aşkımla başladığı için mesajın bana olmadığını çaktım. Lakin ben bu tarzdan hoşlanmıyorum her yöne çekilebilir ve bu konuda sert bir tavır koymak niyetindeyim. Bu durum düzelmeden ben düzelmem diyeceğim.

ayıp mı olur diyorsun :26: yanında çalışıyor ya kadın :26:

hobaa ben o kısmı görmemişim. yanında çalısan kadının kızına mı yazmış bi de

daha önce sadakatsizlikten sabıkası var mı bu adamın ? aldatmaya yeltenme, suc üstünde yakalanma vs ? :)

Yok işte bi bu öğrencilerinin yılışmasından kavgamız var ben de burda eşimi hatalı buluyorum açıkçası. Bana abi deyin diyorum diyor ya da bana abi diyorlar hocam diyorlar diyor ama bu sürekli bir sınır yaratmıyor ki. Bir insanın içinde niyeti varsa abi de der hocam da der, fark etmez ne abiler ne bacılar var tövbe yarabbim konuşmıcam şimdi sinirle.

Son düzenleme:
Canım ben de şu an hiç karar verecek yapıda değilim sakinleşmem lazım karar verebilmek için. Kadınla kızına da bir şeyler dememem lazım oyh...

Aynen, once bir sakinles...
Kadinla ve kiziyla sakin muhattap olma...
Kocanla konus, yaklasimina biraz daha dikkat etsin, bunlar hassas konular, her tarafa cekilebilir...
Sen esini daha iyi taniyorsun, olayda bir cinlik sezersen, affetme ama yok bilemediginden, ya da hesaplayamadigindansa uyar gec...
Sikma daha fazla canini...

tamam size yazıcam konuşup bir sakinleşeyim de, anlarım zaten bir haltlar yiyorsa açık verir bugün gözüm dönmüştü dikkat edemedim çok :)

bi daha buna benzer bi durum olunca gözünü seveyim bi dur derin derin nefes al, ne yapabilirim diye düşün. ya da gel burda konu aç:) ama fevri davranma, tutmasak evi terkediyodun az kalsın

yanıtlarına bakmaya calıstım ama ben gorene kadar 12sayfa olmus bile...

haklısınız fakat bu kızlardan kıskanmanızın gereksiz oldugunu gayet iyi biliyorsunuz. işiniz cok iyi niyetli ve mesafe koyamayan biri demek ki. fakat profosyonel hayatında bu surekli sorun olacaktır...

siz de piskoloji egitimi aldınız sanırım, ona bir meslektas olarak yaklasmayı deneseniz, durumun ciddiyetini anlatsanız ?
belli ki sizin o konudaki goruslerinize cok deger veriyor.

Ben ki kıskançlıktan hiç hoşlanmam ama bence kıskanmakta da haklısın, garipsemekte de. Çünkü eşinin o kızlarla böyle konuşması hoş değil. İlla kadın olması mı lazım böyle konuşmaması için?

Ayrıca etik de bulmuyorum. Kendim pdr'yim. Doğal olarak o yaş çocuklarıyla sizden daha çok temas halinde bulunuyorum. Aynen senin de dediğin gibi etkilenmeye çok müsaitler, Asla erkek öğrencilerimle temas kurmam, belki başını okşarım o da çok nadir. Çünkü yanlış anlamaya, hayaller kurmaya çok müsaitler.

Hele ki intihara meyilli bu çocuklar sağlıksız ilişkilere, yanlış anlaşılmalara daha çok kapılırlar.Eşinin bunun farkında olması lazım. Bu onlara yapılan bir kötülüktür. 'Canım, cicim' olmadan da çok yakın ilişki kurabilir pekala.

Bununla ilgili çok ciddi bir sorun yaşanmıştı, normal bir öğretmen olan bir bey vardı, evli çocuklu.

Öğrencisinin ona bir şeyler hissettiğinin de farkındaymış ama elinden geldiğince tolere etmiş. Sonra bu kız karşılık alamayınca iftiraya başvurmuştu, ailesine o benimle birlikte olmak için beni zorladı, şöyle taciz etti diye.

bu ne böyleüzgünüm ama eşin sınırını bilmiyor.
sen de psikologsun, danışanlarına canım hayatım diye mi hitap ediyorsun? bence bu işin üzerine gitmelisin.

Bu ilgi eşinin hoşuna gidiyor bence. Rahatsız olduğunu ve kesinlikle bir daha böyle şeyler duymak istemediğini söyle. Öğretmenlik okulda olur.

baya baya kırk yıllık arkadaşıyla konuşuyo gibi yazmış mjı. kız küçükte olsa bi iş etiği diye bişey yokmu kurduğu cümle bana ağbi

yaklaşımı psikolog yaklaşımı gibi gelmedi baya muhabbet edip şakalaşıyolar. aklıma başka bişey daha geldi seni üzmek istemem ama

bunu başka bi kadına yazıpta yakalanıncada öğrencime yazdım demiş olabilirmi çünkü mj bana öğrenci öğretmen dialoğu gibi gelmiyo

tüm sayfaları okumadım ama aklıma şu takıldı;
neden ilk önce sana attım o msjı diyor sen sıkıştırıp tabiri caiz ise yemeyince küçük bir kıza attığını söylüyor?
o sana doğruyu söylediği zaman ilk başta yalan söylemesinin sebebi neymiş tepkinden mi çekinmiş?
valla arkadaşım yanlış anlama sen çok haklısın.
kıskanman çok normal çünkü eşin herşeyden önce inkar edip sana yalan söylemiş..
nasıl inandıracakmış küçük kıza attığına?
artı üslüp var üslüp var..
hitap var hitap var canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…