Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki çocukların muhtemelen çoğunluğunun psikolojisinin bu kadar bozuk olması ailelerinden görmedikleri ilgi yüzünden.

şu cumleniz dışında genel olarak yazdıklarınıza katılıyorum, ailelerinden ilgi gördükleri halde sorun yaşayan bir sürü insan var, hatta kiminin nedeni fazla şımartılmış olmak ve isteklerini herkese yaptırabilecegini düşünmek. alışverişte misafirlikte her istedigine sahip olabilecegini düşünen ve bunu da ailelerinin ona karşı olan zaafını aglayarak kullanan ufacık çocuklar var. bu durum ne onları suçlu yapar ne de saf. uyanık olmak ise masumiyeti götüren birşey degildir benim gozumde.
yine de sıfattan yola çıkarak bu çocuklara ve gençlere gelen sert eleştirilere güzel bir cevap verdiginiz icin kendi adıma da tesekkur ederim.

hatta yedi haneli bi rakam vardı (muhtemelen bankayla ilgili filan bi şifre) başına 532den 42 ye kadar hepsini koydurup arattım hepsi de yanlış numara çevirdiniz dedi Oh dedim

gozun aydın oncelikle,
şu verdigin ornek de... kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi yapmak.
içindeki tüm şüpheler gitmiş belli ki. reset atmışsınız sanki :)
iş telefonu da çok iyi olmuş, bu kişi babam bile olsa iş yerini arayınca hemen resmi bir dil kullanırım, istemsiz bir mesafe oluşuyor...
akıllı kadınsın walla, her şeyi kendi yönteminle çözüme ulaştırmışsın şıp diye.

teşekkür ederim arkadaşım :) böylece zırt pırt aramaya da kalkmazlar iş teli diye

Bilmiyorum bana tepkiniz biraz gereksiz geldi. Karşısındaki çocuk yaa, yine de eşinizin mesafe seviyesi konusunda siz bilirsiniz bir şey diyemedim şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…