- 8 Şubat 2022
- 20
- -54
- 26
-
- Konu Sahibi melek10000
Çalışıyor musunMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim 4aylı bebeğim var eşimle anlaşamıyoruz 1gün iyi 2 gün kavga ediyoruz her tartışmamızda boşanmaya çeviriyor amacın ne napmak istiyorsun diyor Sinirliyekn benim ılımlı olmayacağımı bildiği hAlde bi kaç kere de annemi aradı kızınla baş edemiyorum diye aramızda çok sorunlar yaşandı kendinden beni soğuttu aldatma vs olmadı ama biz 8senedir birlikteydik zor güç evlendik aileler karşı çıktı nişan attık barıştık vs ailesiyle aram da çok iyi değil benden habersiz eşim 2kere kredi çekti bikaç kere yalanınıda yakaladım krediyi borçlara çekti ama haberim yoktu benim ailem eve destek oluyor fazlasıyla araba parasını dahi verdi ama eşim senin ailen naptı sanki flan diyor Hep bi tartışma çıkıyor Ailesine heleki beni assla savunmaz kendisini savunamıyor ben çocuk ruhlu biriydim normalde çok fıkır fıkırdım ama psikolojikman çöktüm anneme gittim Bebeğimle birlikte kavga ettik boşancaktık Sonra ailem git evine ortada ne var flan dedi zaten üvey babam var ve bana tacizdi bulundu annemde biliyor o eve gitmek istemiyorum ama eşimle de anlaşamıyorum artık sevgimde kalmadı bebeğimde var napsam bilmiyorum yardım edin
Hayır maalesef bebeğimde çok küçükÇalışıyor musun
Oda çok şeyler gördü çaresizliktenAnnen sana tacizde bulanan kocası ile hala neden devam ediyor
Boşanıp naparım nereye giderim git dedi bana kaç kere
Evlenmeden önce zaten belliymiş çokta mutlu olamayacağınız. Ne kadar aile önemli değil deselerde çok önemli hele ki erkek ana kuzusuysa.. Maalesef çoğu öyle olduğu için anne baba çok etkiliyor evliliği aksi halde eşine laf ettirmeyen yanında bir koca olmalı ki o zaman önemli değil dersin. İkincisi evlenmeden önce de anladığım kadarıyla hemen hemen böyleymiş neden evlendiniz peki?Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim 4aylı bebeğim var eşimle anlaşamıyoruz 1gün iyi 2 gün kavga ediyoruz her tartışmamızda boşanmaya çeviriyor amacın ne napmak istiyorsun diyor Sinirliyekn benim ılımlı olmayacağımı bildiği hAlde bi kaç kere de annemi aradı kızınla baş edemiyorum diye aramızda çok sorunlar yaşandı kendinden beni soğuttu aldatma vs olmadı ama biz 8senedir birlikteydik zor güç evlendik aileler karşı çıktı nişan attık barıştık vs ailesiyle aram da çok iyi değil benden habersiz eşim 2kere kredi çekti bikaç kere yalanınıda yakaladım krediyi borçlara çekti ama haberim yoktu benim ailem eve destek oluyor fazlasıyla araba parasını dahi verdi ama eşim senin ailen naptı sanki flan diyor Hep bi tartışma çıkıyor Ailesine heleki beni assla savunmaz kendisini savunamıyor ben çocuk ruhlu biriydim normalde çok fıkır fıkırdım ama psikolojikman çöktüm anneme gittim Bebeğimle birlikte kavga ettik boşancaktık Sonra ailem git evine ortada ne var flan dedi zaten üvey babam var ve bana tacizdi bulundu annemde biliyor o eve gitmek istemiyorum ama eşimle de anlaşamıyorum artık sevgimde kalmadı bebeğimde var napsam bilmiyorum yardım edin
Yok artık ya. Nasıl bir çaresizlik ki o evladımı taciz eden adamla evli kalıcam?Oda çok şeyler gördü çaresizlikten
15yaşımdan beri onunlayım ilk aşkımdı çok sevdik şimdi 23 ümEvlenmeden önce zaten belliymiş çokta mutlu olamayacağınız. Ne kadar aile önemli değil deselerde çok önemli hele ki erkek ana kuzusuysa.. Maalesef çoğu öyle olduğu için anne baba çok etkiliyor evliliği aksi halde eşine laf ettirmeyen yanında bir koca olmalı ki o zaman önemli değil dersin. İkincisi evlenmeden önce de anladığım kadarıyla hemen hemen böyleymiş neden evlendiniz peki?
Keşke çocuk yapmasaydınız.15yaşımdan beri onunlayım ilk aşkımdı çok sevdik şimdi 23 üm
Evlenmeden önce zaten belliymiş çokta mutlu olamayacağınız. Ne kadar aile önemli değil deselerde çok önemli hele ki erkek ana kuzusuysa.. Maalesef çoğu öyle olduğu için anne baba çok etkiliyor evliliği aksi halde eşine laf ettirmeyen yanında bir koca olmalı ki o zaman önemli değil dersin. İkincisi evlenmeden önce de anladığım kadarıyla hemen hemen böyleymiş neden evlendiniz peki?
Allah yardımcınız olsun. Acaba kocanız sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için sürekli konuyu boşanmaya getiriyor olabilir mi
Bi kere evden gittim sabah bikere annemde kaldım gözümün kara olduğunu biliyorAllah yardımcınız olsun. Acaba kocanız sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için sürekli konuyu boşanmaya getiriyor olabilir mi
Geri döndüğünüz için gözünüz kara olmuyor kiBi kere evden gittim sabah bikere annemde kaldım gözümün kara olduğunu biliyor
Bosanamiyorsunuz, üvey baba tacizi var anne evine gidemiyorsunuz ,bebek küçük çalışamıyorum diyorsunuz , ozamn tartismalarinizi kavgaya dönüsturmeden sorunlarınızı çözmeye çalışacaksınız fazla yüz göz olmadan.15yaşımdan beri onunlayım ilk aşkımdı çok sevdik şimdi 23 üm
Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim 4aylı bebeğim var eşimle anlaşamıyoruz 1gün iyi 2 gün kavga ediyoruz her tartışmamızda boşanmaya çeviriyor amacın ne napmak istiyorsun diyor Sinirliyekn benim ılımlı olmayacağımı bildiği hAlde bi kaç kere de annemi aradı kızınla baş edemiyorum diye aramızda çok sorunlar yaşandı kendinden beni soğuttu aldatma vs olmadı ama biz 8senedir birlikteydik zor güç evlendik aileler karşı çıktı nişan attık barıştık vs ailesiyle aram da çok iyi değil benden habersiz eşim 2kere kredi çekti bikaç kere yalanınıda yakaladım krediyi borçlara çekti ama haberim yoktu benim ailem eve destek oluyor fazlasıyla araba parasını dahi verdi ama eşim senin ailen naptı sanki flan diyor Hep bi tartışma çıkıyor Ailesine heleki beni assla savunmaz kendisini savunamıyor ben çocuk ruhlu biriydim normalde çok fıkır fıkırdım ama psikolojikman çöktüm anneme gittim Bebeğimle birlikte kavga ettik boşancaktık Sonra ailem git evine ortada ne var flan dedi zaten üvey babam var ve bana tacizdi bulundu annemde biliyor o eve gitmek istemiyorum ama eşimle de anlaşamıyorum artık sevgimde kalmadı bebeğimde var napsam bilmiyorum yardım edin
Çok zor bi durum rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim 4aylı bebeğim var eşimle anlaşamıyoruz 1gün iyi 2 gün kavga ediyoruz her tartışmamızda boşanmaya çeviriyor amacın ne napmak istiyorsun diyor Sinirliyekn benim ılımlı olmayacağımı bildiği hAlde bi kaç kere de annemi aradı kızınla baş edemiyorum diye aramızda çok sorunlar yaşandı kendinden beni soğuttu aldatma vs olmadı ama biz 8senedir birlikteydik zor güç evlendik aileler karşı çıktı nişan attık barıştık vs ailesiyle aram da çok iyi değil benden habersiz eşim 2kere kredi çekti bikaç kere yalanınıda yakaladım krediyi borçlara çekti ama haberim yoktu benim ailem eve destek oluyor fazlasıyla araba parasını dahi verdi ama eşim senin ailen naptı sanki flan diyor Hep bi tartışma çıkıyor Ailesine heleki beni assla savunmaz kendisini savunamıyor ben çocuk ruhlu biriydim normalde çok fıkır fıkırdım ama psikolojikman çöktüm anneme gittim Bebeğimle birlikte kavga ettik boşancaktık Sonra ailem git evine ortada ne var flan dedi zaten üvey babam var ve bana tacizdi bulundu annemde biliyor o eve gitmek istemiyorum ama eşimle de anlaşamıyorum artık sevgimde kalmadı bebeğimde var napsam bilmiyorum yardım edin