Yardım Edin..Esimin Ailesiyle Altlı Üstü Yasıyorum ve Hamileyim

'Kayınvalidemde hasta olmadan önce onlar gibiydi.Sonra kanser oldugunu ögrenince 90 derece degisti.Hatta bi gün hastanedeyken beni bu hale sen ve annen getirdi diyerek bagırdı kayınpederime.Oda sus simdi ayagımın altına alıp geberticem seni dedi.Aslında esimle aramız cok iyidir ama bunlar girince araya kedi köpek gibi oluyoruz.Ailesine gıkını cıkaramıyor.Beni yalnız bırakıyo.Benim kendi aile tarafım hep kendini yetistirmis insanlar.Babam emekli teknisyen.İki kız babası oldugu icin bizi ona göre yetistirdi.Bu yasımıza kadar ne babamdan ne cevremizden küfür duyduk.Ama esimin taraf hep asagılayıcı,küfürbaz gelinsin yapmak zorundasın gibi bi tutum icindeler.Her gün kan kusuyorum.Beraber yasamak cok zor.Kendime vakit bile ayıramıyorum.Ne evliligimi ne yuvamı yuva bildim bunlar yüzünden.Ben yaslıya hastaya karsı cok merhametli biriyim biliyorum ki o kadınla kimse ilgilenmicek.Bu yüzden vicdan azabı cekiyorum.Allahım yardımcım olsun.Huzursuz bi ortam kadar kötü bisey yok..

'Benim dönme amacım kayınvalidemi o halde bırakıp geldigim icin duydugum vicdan azabı.Ne esimi ne digerlerini düsünüyorum.O kadını bu hale getiren onlar kocası ve kaynanası.Egerki kayınvalidem bu durumda olmasaydı geri dönmeyi asla düsünmezdim..
Ee sen o eve gidince de kocan ve kayınvaliden seni o hale getirecek. YAni kayın validen de hasta olmasa sana iyi davranmıyormuş. Ayrıca Kocan seni bu kadar umursamıyorken sen hala bekliyorsun. Madem seninle boşanmak istiyor hiç bekleme derim. Yarın çocuğun olduğunda ona da yansıcak bu durumlar önce BEBEĞİNİ düşünmelisin bence..

Einiz madem iyi kazanıyor, iş yerinin yakınında başka bir ev bulun kvdenize de orada bakın, ha bence kv niz hasta olmasaydı bir şey değişmeyecekmiş. 8 senedir tanıyıp bu hallerini bilmemek de ayrı bir tartışma konusu. Onlara baktığın için sana iyi davranıyorum imalarını kabulleniyorsanız öyleyse daha iyi şartlarda bakın da siz de daha fazla zorlanmayın.

ben olsam çıktığım eve tıpış tıpış dönmedim sakın büyüklük ben de kalsın hasta kadın diye gitmeyin.. sizle hiçbir ilgisi yok bu durumun. bence ayrı bir eve yerleşme şartıyla gidilebilir..

tabi eşin gelip özür dileyecek.

'Bugün aradı esim ailemde yanımdaydı aradıgında benimle beraber dinlediler ne tepki vericek diye.Yok babasından özür dilicekmisim.Yok babannesi is yaparken düsüyomus.Annesi tek kolunla is yapmaya calısıyomus.Gelen giden nerde gelin diyomus millet yapıyomus onların islerini.Yapımı biliyo ya beni üzüp vicdan azabından kahretmek icin elinden geleni yaptı.Küfür etti.Bagrındı.Kapadık telefonu.Bende sonra watsaptan mesaj attım.Aynen sunları yazdım bebegin ilk ultrason görüntüsünü yolladım cevap bu saat oldu yok..

'Bugün aradı esim ailemde yanımdaydı aradıgında benimle beraber dinlediler ne tepki vericek diye.Yok babasından özür dilicekmisim.Yok babannesi is yaparken düsüyomus.Annesi tek kolunla is yapmaya calısıyomus.Gelen giden nerde gelin diyomus millet yapıyomus onların islerini.Yapımı biliyo ya beni üzüp vicdan azabından kahretmek icin elinden geleni yaptı.Küfür etti.Bagrındı.Kapadık telefonu.Bende sonra watsaptan mesaj attım.Aynen sunları yazdım bebegin ilk ultrason görüntüsünü yolladım cevap bu saat oldu yok..
Arkadasim tamam bazi yerlerde haklisinda bazi yerlerde de abartmissin sanki... olayi tammi anlatmiyosun... hamilelikten neden utandin ben anlamadim... esimle aram iyi diyorsun esin seni arayip saydiriyor ... nedenini tam aciklarmisin olay neden bu kadar buyudu... su hamileligide lutfen hastalik gibi gormeyin ya ...
Evdesin calismiyosun tamam her hamilelik dikkat gerektirde sen fazlami pimpiriksin...

'Suan da vicdan azabı duydugum tek insan annen.Geri kalan kimseyi düsünmüyorum.Eger gelirsemde sırf annen icin gelicem.Ben bunun böyle olmasını istemedim.Ve özür dilenicek hic bisey yapmadım.Kaldıki dilersemde bi tek annenden dilerim.Oda onu bu halde bırakıp gitmek zorunda kaldıgım icin.Suan orda huzurlu olamayacagımı bana tek düsündüren baban.Beni ve bebegini koruyacaksan kolla.Babana gereken seyleri söyliceksen söyle.Cünkü inan bende cok yoruldum.Bi sürü insanı düsünmekten,parcalara ayrılıp bölünmekten.Bana sunları bunları yap demek yerine garanti vericeksen beni insan gibi sahiplenip bana gerekli huzuru saglayacaksan gelicem.Cünkü bende insanım.Benimde en az onlar kadar yasamaya ve düsünülmeye hakkım var..

Bence de seni bildiği için vicdan yapmaya çalışıyor. Sen haksız değilsin bence. Kocan da sadece onlara bakman için seni çağırıyor gibi. Hissettiğini bilemiyorum ama bence ailenle kalman senin ve çocuğun için en iyisi gibi.

Mazosistmisiniz?
Valla bende bişe anlamadım bu durumdan
Babasının evine gelmiş kocası umursamıyor hala kaynanamı o halde bıraktım diyor
Konu sahibi kaynanasını düşünecegıne kendini düşünse ya
Ve kocası aramış şimdi yazmış adam hala küfür etmiş yok özür dile bilmem ne anneme bak falan
Hala kaynanamdan özür dilerim diyor bişe anlamadım ben

'Arkadasım hamilelikten utandıgım falan yok yazdıgım yerleri iyi oku.Kayınpederin sana o sekilde hareket yapsa emin ol sende utanırdın.Ayrıca her seyi en ince ayrıntısına kadar bu durumumda anlatmaya calıstım.Esim benim yanımda olucagı yerde suclu oldugu halde ailesinin yanında.Ben karnımda bebegimle ailemin yanında.Beraber yasamayı bi düsün.Millet ayrıyken bile yapamıyo.Ben kaldıki Kv, kp, babannesiyle uğraşıyorum.Yazık günah degilmi bana bak kanamam oldu.Ya bisey olsaydı bebegime..

'Arkadasım hamilelikten utandıgım falan yok yazdıgım yerleri iyi oku.Kayınpederin sana o sekilde hareket yapsa emin ol sende utanırdın.Ayrıca her seyi en ince ayrıntısına kadar bu durumumda anlatmaya calıstım.Esim benim yanımda olucagı yerde suclu oldugu halde ailesinin yanında.Ben karnımda bebegimle ailemin yanında.Beraber yasamayı bi düsün.Millet ayrıyken bile yapamıyo.Ben kaldıki Kv, kp, babannesiyle uğraşıyorum.Yazık günah degilmi bana bak kanamam oldu.Ya bisey olsaydı bebegime..
O zaman sende bebgini dusun ve stres yapma... takma yani sana ne dedi kp sen boyle uzuldun kanama olacak kadar....sen onlari bilerek evlenmisin simdi bunu one surmemelisin olan olmus basina kadinin hastalik gelmis sanada olabilirdi yada kendi annene... tamam ben sana haksizssin demiyorum ama fazla abartiyosun diyorum.. hamilesin hasta degilsin herseyi takmamalisin kp ne dedi sana sen evi terketcek kadar...

'Mazosist mi ? Zevk aldıgımımı düsünüyosun.Allahım benim yasadıklarımı sana yasatmasın.Cünkü yasasan bu sekilde konusmazdın.Benim yaptıgım insanlıgı onlara kimse yapmadı.Napıyım bebegimide o kadınıda düsünüyorum.Keske bu kadar düsünmesem.Bu kadar iyi olup ezdirmesem kendimi.Ama dedigim gibi durum farklı olsaydı ameliyat durumu olmasaydı bi kalemde silip atmıstım. .

'Mazosist mi ? Zevk aldıgımımı düsünüyosun.Allahım benim yasadıklarımı sana yasatmasın.Cünkü yasasan bu sekilde konusmazdın.Benim yaptıgım insanlıgı onlara kimse yapmadı.Napıyım bebegimide o kadınıda düsünüyorum.Keske bu kadar düsünmesem.Bu kadar iyi olup ezdirmesem kendimi.Ama dedigim gibi durum farklı olsaydı ameliyat durumu olmasaydı bi kalemde silip atmıstım. .

O aile içinde seni düşünen yok buna eşinde dahil,
ailende arkandalar,
bence dönme ki seni pişman olup da çağıran bile yok,
dönersen herşey daha da kötü olacak senin için .
Kal ailenin evinde ve kendinle bebeğin için yaşa .

O zaman sende bebgini dusun ve stres yapma... takma yani sana ne dedi kp sen boyle uzuldun kanama olacak kadar....sen onlari bilerek evlenmisin simdi bunu one surmemelisin olan olmus basina kadinin hastalik gelmis sanada olabilirdi yada kendi annene... tamam ben sana haksizssin demiyorum ama fazla abartiyosun diyorum.. hamilesin hasta degilsin herseyi takmamalisin kp ne dedi sana sen evi terketcek kadar...
arkadaşın kp'i biraz standartların dışında bir insanmış anladığım kadarıyla ve garip hareketlerde bulunuyormuş.arkadaşta onun bu tavrını bilip kırılmaktan korktuğu için hamileliğin bir süre söylenmemesini istemiş ama evdeki babaanne söylemiş.bunun üzerine kp hayvanlar üzerinden örnek gösterip doğurgan inek vs gibi hareketli betimlemelerle arkadaşın incineceği ki her insanın incineceği tavırlarda bulunmuş.bu noktadan sonrada olaylar çıkmış galiba.yani ben böyle anladım.

'Oraya dönersem ölücekmisim gibi geliyo nefes dahi alamıyorum.Bende isterdim iyi mutlu huzurlu bi yuvam olsun.Kim ister bosanmak icin evlenmek.Yuvasını yıkmak.Herkes iyi diye gidiyo.Kaldıki hamileyim.Bende bebegime babasıyla huzurlu güzel bi hayat vermek isterdim.Ama olmuyo hayat mı dersin kadermi.Bende isterdim evimde yemegim pissin ama olmayınca olmuyo iste. .

Valla bende bişe anlamadım bu durumdan
Babasının evine gelmiş kocası umursamıyor hala kaynanamı o halde bıraktım diyor
Konu sahibi kaynanasını düşünecegıne kendini düşünse ya
Ve kocası aramış şimdi yazmış adam hala küfür etmiş yok özür dile bilmem ne anneme bak falan
Hala kaynanamdan özür dilerim diyor bişe anlamadım ben

iste tum bunlardan sonra evet ben bunlardan hoslaniyotum dese eyvallah deyip cikicam konudan cunki bende anlam veremiyorum :/

'Oraya dönersem ölücekmisim gibi geliyo nefes dahi alamıyorum.Bende isterdim iyi mutlu huzurlu bi yuvam olsun.Kim ister bosanmak icin evlenmek.Yuvasını yıkmak.Herkes iyi diye gidiyo.Kaldıki hamileyim.Bende bebegime babasıyla huzurlu güzel bi hayat vermek isterdim.Ama olmuyo hayat mı dersin kadermi.Bende isterdim evimde yemegim pissin ama olmayınca olmuyo iste. .
Olmuyorsa zorlama sende. Elbette ki kimse boşanmak için evlenmez. Ama bence herkes söylüyor zaten bebeğinle birlikte yaşamalısın. Kocan hiç pişman değil sen evden gittiğin için. Boşuna kendini strese sokma derim. Hamilesin bebeğini düşün. Elbette zor bir durum ama bazen zorluklara alışmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun..

X