Yardım Edin..Esimin Ailesiyle Altlı Üstü Yasıyorum ve Hamileyim

tamam kayınpederin karşısına geçip hihuuuu hamileyim ben heytt denmez ama hamileyim diye de bu kadar ezilip büzülmeye utanmaya gerek yok ki abartmışsınız sanki , eşinizle ilgili konuda arkadaşlara katılıyorum burnunun sürtülmesi lazım:KK14:

Abartmayın allah aşkına ya Hamile olduğunu söylemek niye ayıp olsun.
Arkadaş ayıp dememiş.
Kendisinin utandığını söylemiş. Kimileri bu konuda çekingen olabiliyor.

Kimseye utanmaz dokundurması da yapmamış, bir başka yorumcunun söylediği gibi.

Umarım bu konuda da buna takılıp konu sakız gibi uzatılmaz şimdi.

Ben de olay nasıl hakaretlere, ağlamalara, boşanmalara geldi onu anlamadım. Anlatmadığınız bir şey mi var? Hadi kayınpeder deli de kayınvalide niye ağlıyor? Eşiniz annesinin ağlamasından sizi sorumlu tutmuş. Niye?

Ben de olay nasıl hakaretlere, ağlamalara, boşanmalara geldi onu anlamadım. Anlatmadığınız bir şey mi var? Hadi kayınpeder deli de kayınvalide niye ağlıyor? Eşiniz annesinin ağlamasından sizi sorumlu tutmuş. Niye?
Olayın kilit noktası o ama konu sahibi hiç yazmamış

kayınpeder hamile olduğunu öğrendiğinde ne gibi bir hareket yaptı ne dedi tam olarak açabilir misin seni daha iyi anlayabiliriz o zaman

sen çok haklısın canım bir babaya hamilelikle dalga geçmek yakışmaz. eşine bence başka şeyler anlatmışlar yoksa okadar tepki vermesi tuhaf kaçmış

Hamile olduğunuzu karnınız belli olunca mı söyleyecektiniz? Söylendiyse niye olay çıkardınız anlamadım? Konuşmazdınız kısa kesilirdi konu. Sevinmişlerdir hemen dile getirilmiştir.

Anlatılmayan şeyler var gibi. Olay nasıl hakaret boyutuna geldi anlamadım ben.

ayyy delimisin gitme tabiki sakin alttan alma sakinn
esin igrenc biriymis.

Eşiniz aramadan, özür dilemeden gitmeyin.
Ailesi sizsiniz , ezdirmesin , laf ettirmesin. Şimdi dönerseniz kendi kendinize , muhtemelen daha rahat olacaklar ve söyleyeceklerinden yada yapacaklarından geri durmayacaklar. Özür dilerse de babanız konuşsun, sizi ezdirmeyeceğini söylesin, biraz gozdağı versin. Sahipsiz sanmasınlar.
Kolaylıklar dilerim.

kv nin gogsu alinmis ortam gergin babaanne suclu kp de suclu hissediyor vasifsiz es ortada affalayip kalnis hamile gelin hamileligimi soylemeyin demis babaanne ortaligi karistirmis vazifesi olmadan kp ofkesini gelinden cikarmis kv zaten hassas hem hasta hem gogsu alinmis aglayip belki kendi kv desini sucladi babada geline bagirip suc bastirdi sazan damat da aileyi.karistirdi diye gelin kizdan aldi hirsini..ben boyle anladim boluk porcuk yazilmis.
sonuc: gitme o eve geri...

'Arkadaslar bugün doktora gittim.Cok sükür bebegimde bisey yok ama doktor cok dikkat etmemi söyledi.Bu yüzden hemen cevap veremedim size.Söyleki benim kayınpederim cok dengesiz biri bi babaya bi erkege yakısmicak hareketleri var.Gece otururken durduk yere ulur sonra birden durur aglar gibi bagırır cıkar balkona aynı sekilde devam eder bu hareketlerine.Ve yoldan gecen insanlar bile sasırır kalır.Neyse o gecede ben bulasıkları yıkarken durduk yere inek gibi anırmaya basladı bana inek muamelesi yaptı beni dogurgan hayvana benzetip diger ogluna amca amca dediler sarkısını söylemeye basladı.Ama hareketlerini görmeniz lazımdı.Cok ama cok utandım yerin dibine gectim ve esim sesini dahi cıkarmadı ben babanneye söyledinizmi cok utandım dedim oda surat yapıp yetistirdi o sırada bagrınmaya basladı.Deli diyorum ya size bi raporu eksik.Bende sessiz hemen acıp kapıyı indim evime.Kayınvalidem ameliyatlı oldugu icin o bagrısmalara agladı.Bu arada Allah ailemden razı olsun babam yarın esimi arıyıp gereken seyleri söylicek.Birde arkadasın biri demis kuzeni kayınpederiyle arkadas gibiymis.Acaba kuzeniniz kayınpederiyle berabermi yasıyo cok merak ettim.Aklı selim biri olsa bi baba gibi olsa bana bende arkadas gibi olurdum..

Esin seni savunmamis ve aileni ara demiş sen hala donmeyi düşünüyorsun allah aşkına kadınlar ne zaman kendine değer verecekki eşleri de versin

'Benim dönme amacım kayınvalidemi o halde bırakıp geldigim icin duydugum vicdan azabı.Ne esimi ne digerlerini düsünüyorum.O kadını bu hale getiren onlar kocası ve kaynanası.Egerki kayınvalidem bu durumda olmasaydı geri dönmeyi asla düsünmezdim..

'Arkadaslar bugün doktora gittim.Cok sükür bebegimde bisey yok ama doktor cok dikkat etmemi söyledi.Bu yüzden hemen cevap veremedim size.Söyleki benim kayınpederim cok dengesiz biri bi babaya bi erkege yakısmicak hareketleri var.Gece otururken durduk yere ulur sonra birden durur aglar gibi bagırır cıkar balkona aynı sekilde devam eder bu hareketlerine.Ve yoldan gecen insanlar bile sasırır kalır.Neyse o gecede ben bulasıkları yıkarken durduk yere inek gibi anırmaya basladı bana inek muamelesi yaptı beni dogurgan hayvana benzetip diger ogluna amca amca dediler sarkısını söylemeye basladı.Ama hareketlerini görmeniz lazımdı.Cok ama cok utandım yerin dibine gectim ve esim sesini dahi cıkarmadı ben babanneye söyledinizmi cok utandım dedim oda surat yapıp yetistirdi o sırada bagrınmaya basladı.Deli diyorum ya size bi raporu eksik.Bende sessiz hemen acıp kapıyı indim evime.Kayınvalidem ameliyatlı oldugu icin o bagrısmalara agladı.Bu arada Allah ailemden razı olsun babam yarın esimi arıyıp gereken seyleri söylicek.Birde arkadasın biri demis kuzeni kayınpederiyle arkadas gibiymis.Acaba kuzeniniz kayınpederiyle berabermi yasıyo cok merak ettim.Aklı selim biri olsa bi baba gibi olsa bana bende arkadas gibi olurdum..
bu ne ya,adam deli resmen. telefon edin deli gömleğiyle hastahaneye götürsünler bunu

Kocanızın umrunda bile değil boşan demiş. Daha neyi bekliyorsunuz boşanma davasını açmak için? Yazık bu bebeklere çok üzülüyorum çok.:KK14:

canım Allah kolaylık versin sen arama o arayana kadar. Bu arada ben kayınvalideni anlamadım sen en çok onu bu halde bırakmak zoruma gidiyo demişsin.iyi mi kötü mü o ?

Hamilelik ne zamandan utanılacak bi şey olmuş ki ?

Bence sizin aile yapılarında bi sorun var, sen hamilelik gibi bir haberi ne kendi babana, nede kayın babana söylemeye çekinecek kadar, utangaç çekingen birisin. Muhtemelen pasif (kötü anlamda değil) bi baban var, devlet memuru gibi yada uzun süre aynı iş yerinde çalışmış sessiz sakin bi mizacı var.

Eşinin babası öyle biri değil deli-dolu, patavatsız. 2 aile arasında geçişte sorun yaşıyorsun gibi geliyor. Seni koruma mevzusunda; babasının ne mal olduğunu bildiği için çok üselememiş anlaşılan.

Ayrıca yazdıklarında çok boşluklar var, anlamsızlaşıyor. Atladığın bi şeyler var

kayınvalideni değil bebeğini ve kendini düşünmelisin bence...bu durumdan onu sen kurtaramazsın....
ben olsam dönmezdim sanırım durup dururken ayrılmamışsın...sebeplerin var ve kv ile ilgili vicdan yapacak bir durum göremedim ben

Ee deli gibi diyorsun k.pederin için. Yaptığı hareketler de pek normal görünmüyor. Ee böyle bir adam için kendini niye üzüyorsun. Ben olsam umursamam. Bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK66:

X