Yardım Edin..Esimin Ailesiyle Altlı Üstü Yasıyorum ve Hamileyim

'Mazosist mi ? Zevk aldıgımımı düsünüyosun.Allahım benim yasadıklarımı sana yasatmasın.Cünkü yasasan bu sekilde konusmazdın.Benim yaptıgım insanlıgı onlara kimse yapmadı.Napıyım bebegimide o kadınıda düsünüyorum.Keske bu kadar düsünmesem.Bu kadar iyi olup ezdirmesem kendimi.Ama dedigim gibi durum farklı olsaydı ameliyat durumu olmasaydı bi kalemde silip atmıstım. .

hanimefendi sizde benim soyledigini soylemissiniz!
bende farli birsey soylemiyorum ki.
sizin yasadiklarinizi bilmiyorum anlattiginiz kadaroyla konusuyorum size acimayana sizde acimayin diyorum

'Aslında en ince ayrıntısına varıncaya dek yazmaya calıstım.Esimin annesi ve babannesine hamile oldugumu söyledim.Annesinede anne daha babama söyleme hem cok utanırım hemde daha cok yeni dedim.Ona öyle söyleme.Hemen yetistirmis.Tamam söylesin ama bi babaya yakısırmı dalga gecerek hamileliğimle ilgili sözler söylemek bi insanda utanma olur yerini bilir.Cok yersiz ve patavatsız davranısları olan biri.Bende babannesine söyledinizmi cok utandım dedim.Babanne gitti onuda yetiştirdi.Sonra bagrınmaya basladı.Esimi mutfakta bırakıp aglayarak evime indim.Sonra seslerini duydum.Babasının bana hakaretlerini.Esim beni savunmadı arkamdan bile gelmedi.Mesaj attı.Ara aileni yoksa ben aricam.Ailemi karıstırdın.Annemi aglattın.Yok bosanma davası ac.Bende aradım ailemi.Sabah geldiler.Beni hastaneye götüreceklerini söyleyip cıkardılar o evden.Simdi ailemin yanındayım.Cumadan beri ne aradı ne sordu.Cok korkuyorum özellikle babasından geri dönmek istemiyorum.Anneside yeni gögsünü aldırdı kanser hastası.Onu öyle bırakıp gelmekte ayrı vicdan azabı.Ama yasadıgım her gün iskence.Evliligimi bilmedim onlar yüzünden.Hepsine bakmak zorundayım.Ama bu süre zarfında bebegimide düsünmek zorundayım..
Yani sizinki de iş mi kaynanan da dayanamadı torun haberini verdi eşine demek ki..
evlenmek seks yapmak ayıp değil de hamile kalmak mı ayıp çok saçma ben babama kendim hamileyim dedi sevinçten uçtu ben şahsen utanmıyorum..

Arkadaşlar yardımınıza ve desteginize ihtiyacım var.Cok zor durumdayım ve ne yapacagımı bilmiyorum.Esimle 8 senelik bir beraberlikten sonra cok severek evlendik.Ailem her ne kadar karsı cıksada en sonunda onayladılar.2 senedir evliyiz.Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.Aileme 3 saat mesafedeyim.Yasadıgım yer bir ilce ama hic gelisememis.Kimseyi kücük görmem.Bende köyde büyüdüm.Cahilinide gördüm ama kendini yetistirmis.Buranın insanı ne biliyim yasayıp görmeniz lazım.Tek bildikleri küfür,dedikodu,kötülük.Hic yapmadıgın biseyi yaptı olarak gösterirler.Büyüklere olsun kücüklere olsun ne saygı ne sevgi.Bu yüzden hic arkadas edinmedim.Esimin dükkanı var.Ve geliri oldukca iyi.Baska bi yerde yasamamız imkansız.Yasadıgımız ev babasının.Kayınvalide kayınpeder bide babanne var.Esimle cok iyiyiz ama araya bunlar girdimi cok kötü oluyoruz.Ve ben yeni hamileyim.Evlenmeden ve evlendikten sonra annesi kötüde demiyim ama bilirsiniz kaynanaları.Gecen sene meme kanseri oldugunu ögrendik.Sonra bana karsı doksan derece degisti.Bende hep yanlarında oldum hasta diye herseyimiz bir oldu elimden geldigince yanlarında oldum.Kendim calısmıyorum ama maddi manevi yanlarında oldum.Yaptıklarımı Allah bilsin genede.Ama ne yuvamı yuva bildim ne kendime bakabildim.Gecen persembe gögsü alındı.Yeni hamileyim herseylerine kostum.3 ay dikkat etmem dönemdeyim ama hadi dedim yapmadı demesinler.Biz 2 kız kardesiz.Ailemiz bizi cok güzel yetistirdiler.Ne küfür duyduk babamızdan ne dayak yedik.Cevremizde öyledi.Utanma vardı.Ameliyattan 1 hafta sonra eve geldi.Bende hamile oldugumu söyledim kayınvalideme.Cünkü cok agır seyler kaldırmam gerekiyordu.Temizlik icin.Söyleme dedim babama henüz cok yeni utanırım.Ben utancımdan babama bile söyleyemedim annem söyledi.Kıyamam babam kıpkırmızı olmus.Ben ne diyim simdi diye sormus hatta anneme.Ama esimin babası dalga gecer gibi bi hareket yaptı o gece kıpkırmızı oldum.Öyle utandım ki.Yerin dibine gectim sanki.Utancımdan hemen asagıya indim.Sonra esim mesaj atmıs.Ara aileni yoksa ben aricam.Annemi aglatmayı ailemi karıstırmayı basardın diye.Duyuyorum sesleri kayınpederim bana karsı etmedigi hakaret kalmadı.Ve esimde sessiz kaldı savunmadı bile beni her zaman oldugu gibi.Bende ondan önce hemen aradım ailemi.Sabah erkenden geldiler.Cok agladım cok korktum ve elimde olmadan sinir krizi gecirdim.Cok az kanamam bile oldu.Babam ve annem ailesiyle konustu.Kendilerini haklı cıkarmak icin ellerinden geleni yaptılar.Sonra babam esimin dükkanına gitti.Oda inandırmaya calısmıs.Bu arada agızlarıda cok iyi laf yapar.Sonra babam beni hastaneye götürücegini söylemis oda tamam demis.En zoruma giden o evden ayrılırken kayınvalidemi o halde bırakıp gitmek oldu.Ama cok korktum özellikle babasından.Simdi ailemin yanındayım ne aradı ne sordu esim.Dün hatta dogum günüydü.Bende aramadım.Beraber yasamak cok zor.Cok korkuyorum.Özellikle babasından cünkü 1 değil 2 degil ailesi yüzünden yasadıklarımız.Herseyimize karısıyolar.Özellikle babannesi böyle bi babanne olamaz.Babası cok terbiyesiz.Baska bi kadınla iliskisi bile var.Yanında oturamazsın deliler gibi ulur durduk yere.Deli raporu alıcak biri.Böyle iste.Esim evlenirken herseyi kendi aldı ailesinden tek kurus cıkmadı.Bende cok tutumluyumdur.Canım bisey isterse 5 alır esim.Ama o gece sırf ailesiyle iyi olalım onlara bakıyım diye bu sekilde davrandıgını ögrendim bunu ima etti.Ailesi icin benden ve bebeginden gecti.O gece cok konusmaya calıstım ac bosanma davası bile dedi.Böyle iste kızlar biraz karısık oldu ama telefondan yazıyorum.Daha cok sey var.2 yılda ne cektigimi ben bilirim. Lütfen ne yapıyım nasıl bir yol izliyim yardım edin..

Bir an kendimi gördüm karşımda bu kadar mı benzer eslerimizin aileleri.
Kayip ederim kufurbaz bir insan ve benim yanımda kayinvalideme etmedigini bırakmaz ve töbe aşa dine inanmadigini dile getirir zaten eşimin kardeşi de babasinin tipkisi oda kufurbaz ve dinden uzak.
Kayinvalidem hep çekmiş ve çekmeye devam eden bir kadın kendi halinde severim kendisini.
Eşim çok şükür ki Allah korkusu olan birisi merhametli babaya benzemiyor ve hep kızar deme öğle baba die..
ve bir ortama gittiğimizde kayinvalidem hep edilir çünkü kayinpedrim hep küfür eder..
rezil olur çıkarız ortamdan bana bir lafi k.pederimin geçmedi.
Zaten öğle bişi olsa eminim eşim savunmaya geçer seninki korumamis bişi dememiş hayret şaşırdım doğrusu..
Allah yardimci n olsun Birtanem zor çok zor bu konular. .

'Benim dönme amacım kayınvalidemi o halde bırakıp geldigim icin duydugum vicdan azabı.Ne esimi ne digerlerini düsünüyorum.O kadını bu hale getiren onlar kocası ve kaynanası.Egerki kayınvalidem bu durumda olmasaydı geri dönmeyi asla düsünmezdim..
Kayınvaliden için niye dönüyosun ki kocan yalvarmadan uğrasmadan dönersen bi daha yaşarsın aynılarını..
ayrıca adam dengesiz deliyse boşverceksin olay çıkarmakla hata yapmışın evinden gitmen aileni araman sacma olmuş..
bi de kaynanayla yakın oturmak hata bastan..

'Esimle cok severek evlendik.Tam 8 yıl oldu.Kücük yerde yasadıkları ve 2 katlı evleri oldugu icin mecbur alt katlarına gelin geldim.Kira yada ev satın alıp bos yere para cıkmasın hazır ev var diye tamam dedik.Esim evlenmeden önce huzurlu olucagımın garantisini aileme verdi.Ama olmadı iste.Büyük yerde yasasaydık belki bi ihtimal durum farklı olurdu bilmiyorum.Olay cıkartmadım.Dursaydım sessiz kalsaydım dahada ezmesine maruz kalıcaktım.Sessiz sedasız o baska bi odada bagrınırken indim evime.Sonra olay büyüdü.Diyorum ya dengesiz belki dursaydım üstüme bile yürüyecekti.Esimde savunmayınca kendimi savunmasız hissettim.Daha sonrada esim mesaj attı ara aileni yoksa ben aricam diye bu sefer yapayalnız kaldım o yüzden aradım.Sen olsan benim durumumda aramazmıydın.Tam 2 yıl kan kustum bi kere bile belli etmedim ne aileme ne ailesine ama burama kadar geldi artık yeterr

arkadaşın kp'i biraz standartların dışında bir insanmış anladığım kadarıyla ve garip hareketlerde bulunuyormuş.arkadaşta onun bu tavrını bilip kırılmaktan korktuğu için hamileliğin bir süre söylenmemesini istemiş ama evdeki babaanne söylemiş.bunun üzerine kp hayvanlar üzerinden örnek gösterip doğurgan inek vs gibi hareketli betimlemelerle arkadaşın incineceği ki her insanın incineceği tavırlarda bulunmuş.bu noktadan sonrada olaylar çıkmış galiba.yani ben böyle anladım.
Iste tam anlatmadigindan ne bilim insanlar farkli farkli allah yardimcisi olsun ne diyim tesekkurler sizede mesaj icin

Açıkcası aile çirkef ve sana huzur vermiyecekler hergün gözyaşı dikeceksen dönme

Arkadaşlar yardımınıza ve desteginize ihtiyacım var.Cok zor durumdayım ve ne yapacagımı bilmiyorum.Esimle 8 senelik bir beraberlikten sonra cok severek evlendik.Ailem her ne kadar karsı cıksada en sonunda onayladılar.2 senedir evliyiz.Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.Aileme 3 saat mesafedeyim.Yasadıgım yer bir ilce ama hic gelisememis.Kimseyi kücük görmem.Bende köyde büyüdüm.Cahilinide gördüm ama kendini yetistirmis.Buranın insanı ne biliyim yasayıp görmeniz lazım.Tek bildikleri küfür,dedikodu,kötülük.Hic yapmadıgın biseyi yaptı olarak gösterirler.Büyüklere olsun kücüklere olsun ne saygı ne sevgi.Bu yüzden hic arkadas edinmedim.Esimin dükkanı var.Ve geliri oldukca iyi.Baska bi yerde yasamamız imkansız.Yasadıgımız ev babasının.Kayınvalide kayınpeder bide babanne var.Esimle cok iyiyiz ama araya bunlar girdimi cok kötü oluyoruz.Ve ben yeni hamileyim.Evlenmeden ve evlendikten sonra annesi kötüde demiyim ama bilirsiniz kaynanaları.Gecen sene meme kanseri oldugunu ögrendik.Sonra bana karsı doksan derece degisti.Bende hep yanlarında oldum hasta diye herseyimiz bir oldu elimden geldigince yanlarında oldum.Kendim calısmıyorum ama maddi manevi yanlarında oldum.Yaptıklarımı Allah bilsin genede.Ama ne yuvamı yuva bildim ne kendime bakabildim.Gecen persembe gögsü alındı.Yeni hamileyim herseylerine kostum.3 ay dikkat etmem dönemdeyim ama hadi dedim yapmadı demesinler.Biz 2 kız kardesiz.Ailemiz bizi cok güzel yetistirdiler.Ne küfür duyduk babamızdan ne dayak yedik.Cevremizde öyledi.Utanma vardı.Ameliyattan 1 hafta sonra eve geldi.Bende hamile oldugumu söyledim kayınvalideme.Cünkü cok agır seyler kaldırmam gerekiyordu.Temizlik icin.Söyleme dedim babama henüz cok yeni utanırım.Ben utancımdan babama bile söyleyemedim annem söyledi.Kıyamam babam kıpkırmızı olmus.Ben ne diyim simdi diye sormus hatta anneme.Ama esimin babası dalga gecer gibi bi hareket yaptı o gece kıpkırmızı oldum.Öyle utandım ki.Yerin dibine gectim sanki.Utancımdan hemen asagıya indim.Sonra esim mesaj atmıs.Ara aileni yoksa ben aricam.Annemi aglatmayı ailemi karıstırmayı basardın diye.Duyuyorum sesleri kayınpederim bana karsı etmedigi hakaret kalmadı.Ve esimde sessiz kaldı savunmadı bile beni her zaman oldugu gibi.Bende ondan önce hemen aradım ailemi.Sabah erkenden geldiler.Cok agladım cok korktum ve elimde olmadan sinir krizi gecirdim.Cok az kanamam bile oldu.Babam ve annem ailesiyle konustu.Kendilerini haklı cıkarmak icin ellerinden geleni yaptılar.Sonra babam esimin dükkanına gitti.Oda inandırmaya calısmıs.Bu arada agızlarıda cok iyi laf yapar.Sonra babam beni hastaneye götürücegini söylemis oda tamam demis.En zoruma giden o evden ayrılırken kayınvalidemi o halde bırakıp gitmek oldu.Ama cok korktum özellikle babasından.Simdi ailemin yanındayım ne aradı ne sordu esim.Dün hatta dogum günüydü.Bende aramadım.Beraber yasamak cok zor.Cok korkuyorum.Özellikle babasından cünkü 1 değil 2 degil ailesi yüzünden yasadıklarımız.Herseyimize karısıyolar.Özellikle babannesi böyle bi babanne olamaz.Babası cok terbiyesiz.Baska bi kadınla iliskisi bile var.Yanında oturamazsın deliler gibi ulur durduk yere.Deli raporu alıcak biri.Böyle iste.Esim evlenirken herseyi kendi aldı ailesinden tek kurus cıkmadı.Bende cok tutumluyumdur.Canım bisey isterse 5 alır esim.Ama o gece sırf ailesiyle iyi olalım onlara bakıyım diye bu sekilde davrandıgını ögrendim bunu ima etti.Ailesi icin benden ve bebeginden gecti.O gece cok konusmaya calıstım ac bosanma davası bile dedi.Böyle iste kızlar biraz karısık oldu ama telefondan yazıyorum.Daha cok sey var.2 yılda ne cektigimi ben bilirim. Lütfen ne yapıyım nasıl bir yol izliyim yardım edin..
tesadüfen yazına denk geldim canım.. sanırım seninle fazlasıyla ortak yönümüz var 2 buçuk senelkde ben evliyim ve atlı üstlü oturuyoruz eşimin ailesile. kaynanamın aynı şekilde geçen sene göğüs kanseri olduğunu öğrendik ve daha bi çok şey.. dertleşmek için iyi bi karşılaşma oldu galiba..

onların sana ihtiyacı var...işte tam da bu sebepten seni el üstünde tutmaları gerek...ayrıca iki lafının biri kayınvalidem için gideceğim diyorsun....gerçekten bu sebepten gideceksen hiç gitme....hizmetçi misin, hastabakıcı mı?...insan eşi için gider,bebeği için gider...senin annen olsam asla böyle bir ortama kızımı göndermem...bana ne tutsunlar bir kadın baktırsınlar hastalarını,delilerini....

'aysima00 sanırım öyle oldu gercek adınmı yoksa takma adınmı bilmiyorum ama hayatlarımızın oldugu gibi isimlerimizde benzer.Esim o günden sonra bidaha aramadı.O evden ailem kanamamın oldugunu bu yüzden hastaneye götürceklerini söyleyip cıkardılar beni.Ben annesinin her durumunda yanında oldum.Kemoterapi alıyo sacları dökülüyo diye yıllardır kestirmeye kıyamadıgım saclarımı erkek berberine gidip kazıttım.Elinin altında telefonu esimi bırak annesi bile aramadı.Olsun ben insanlıgımı yaptımmı yaptım onlar beni ve bebegimi düsündülermi hayır..

X