• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çok mutsuzum :(

SuErtekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
17
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.. Benim 1 senelik bi ilişkim oldu, bu ilişki yaklaşık 8 ay önce bitti.. Çıktığım kişiyi çok seviyordum, aileler tanışmıştı ve aileler arasında söz kesmiştik. Okullarımız bittikten sonra evlenmeyi düşünüyorduk.. 1 senelik ilişkinin 8.aylarına doğru erkek arkadaşım benimle ilişkiye girmeyi istedi. Reddettim.. Fakat sonradan araya bi soğukluk düştü, nedeninin benim isteksizliğim yüzünden olduğunu düşünerek bilinçsizce davrandım ve Allah kahretsin ki onunla ilişkiye girmeyi kabul ettim.. Sırf onu elimde tutabilmek için, benden ayrılmaması beni bırakmaması için kabul ettim. Nasılsa evleneceğiz, ailelerimizde tanışıyor mantığıyla kızlığımın gitmesine hiç üzülmedim.. senağlama

İlişkiye girdiğimiz süreçten sonra herşey çok güzel gitmeye başladı. 3-4ay hiç sorunsuz,kavgasız bi şekilde devam ettik. Fakat sonradan bana öyle soğuk davranmaya başladı ki anlatamam size.. Peri masallarındaki gibi giden mutluluğumuz bianda mahvoldu.. Aldığım nefesi,attığım adımı suç bildi.. Olur olmadık yerlerde el kaldırmaya başladı.. Sesimi çıkaramadım deli gibi seviyordum çünkü.. E arada beni ona bağlı tutmak zorunda kılanda en önemli şey vardı.. İlişkiye girmiştim.. Bu kavgalar 2 hafta sürdü ve 2 hafta sonunda beni terketti! Tam 1 ay boyunca telefonda gece gündüz ağladım yalvardım kapısına gittim kapısında ağladım fayda etmedi. Bi anda bana olan sevgisi (!) nefrete dönüştü.. Kaçtı benden, o kaçtıkça ben daha çok kovaladım. Araya aileler girmek istedi o reddetti.. Şimdi ailelerimiz zaman zaman görüşürler, fakat biz ayrılalı tam 8 ay oldu ve ben onu hala çok özlüyorum.. Bazen karşılaşıyoruz beni gördüğü gibi yüzünü başka yere çeviriyor. Ayrıca çocuk gibi davranarak benimle ilişkiye girdiğini yakın çevresine anlatmış. Bu durumu en yakın arkadaşımla aylardır paylaşıyorum, acımı dindirmeye çalışıyorum fakat o da olmuyor.. Beni ne kadar teselli etmeye çalışsa da ben teselli olamıyorum.. Herkesede anlatamıyorum utancım çok büyük.. Arada ilişkiye girmişliğimiz olmasa gam yemeyeceğim.. Kimseyi kovalamam çünkü hiç huyum değildir...

Şimdiiii, 8 ay once olmuş bitmiş bi olayı neden şimdi paylaşıyorsun diyeceksiniz doğal olarak.. Eski çıktığımı yavaş yavaş unutmuştum ve bunun üstüne geçen ay biriyle çıkmaya başladım. Şİmdiki çıktığımda 2 senelik arkadaşlığımız var, o kadar sessiz sakin uysal biri ki anlatamam size. Beni çok seviyor, hediyeler alıyor, mutlu olmam için elinden gelen tüm çabayı sarfediyor, sırılsıklam aşık.. 2 senedir de sevdiğini gösteriyordu zaten fakat çıkma teklifine ilk defa geçen ay olumlu yanıt verdim. Fakat ben onu bir türlü sevemiyorum.. Onu sevebilsem evliliğe kadar gider bundan hiç şüphem yok çünkü beni bırakmayacağından adım gibi eminim.. Geçenlerde bi konu açılmıştı onunla aramızda, geçmişten bahsediyorduk ve bana dedi ki : "bi kızın geçmişide benim için çok önemlidir, benim evleneceğim insan bakire olmak zorunda" dedi. Bende gülerek, "hadi bakire olmasaydım ne yapardın" dedim. Gayet ciddi bi şekilde "ayrılırdım :)" yanıtını verdi. O an benim ruh halim zaten anlatılacak gibi değildi. Sonuç olarak bu kişiden bi elektrik alıyorum, zamanla sevebileceğimide düşünüyorum . Sevemediğim için kızıyorum kendime çünkü bu zamanda böylesine düzgün bi insan bulmak çok zor. Herşeyiyle 4/4lük birisi anlayacağınız..

İşte böyle.. Bu sabah yine eski sevgilimin resimlerine bakarak uyandım.. Bi yandan onu hala çok özlüyorum, fakat o beni zerre kadar sevmiyor ve bunu düşündükçe ağlamaya başlıyorum.. Öte yandan da şimdi ki sevgilimi sevmeye çalışıyorum, onu kırmaktan korkuyorum fakat ilerleyen zamanlarda evlilik söz konusu olursa ben mahvolurum.. Benden kesinlikle ayrılır..

Dertleşmeye çok ihtiyacım var arkadaşlar..senağlama

Son düzenleme:
İkisini de çıkart hayatından bence canım, biri zaten çıkmış, diğeri de belli ki seni çok mutsuz edecek bu zihniyetle. Ona da yol ver, biraz kendini dinle, kafanı toparla. Hayatında biri olmak zorunda değil illa. Ayrıca karşına sevebileceğin ve seni sen olduğun için kabul edecek başka insanlar da çıkacaktır, sevmediğin üstelik de seni üzeceği aşikar olan biriyle boş yere vaktini de kaybetme, enerjini de, sinirlerini de. Yol yakınken dön.

Size yaptığınızın yanlışlığını anlatmayacağım çünkü
siz geç de olsa farkettmişsiniz.
benim anlayamadığım olay sizi üzen,rencide eden,
hatta hatta el kaldıran birisinin peşinden koşmanız,yalvarmanız.
o size kendini ,sizinle birlikte olduktan sonraki hareketleriyle
çok iyi anlatmış,sizinle birlikte olma amacını göstermiş,
elde edincede bırakmış,yeni kurbanların peşine gitmiş..
şimdi yeni çıktığınız kişide size direk söylemiş,
evlneceği kişideki aradağı özelliği,
bu durumda hala o kişiyle birlikte olmanız,
hatta kendinizi sevmeye zorlamanız ne kadar doğru bilemiyorum
ama bence yapmanız gereken biraz kendinize zaman verin,
o eski sevgiliizi kafanızdan silin atın,düşünmeye bile
değmeyecek bir insanın resimleriyle uyanmayın.
her zaman söylüyorum,hiç bir erkeği hayatınızın merkezine oturtmayın,
ve sizinle birliktelik yaşamak için ısrar eden bir erkekle ilişkinizi anında kesin.

Sevgilim beni bırakmasın diye gidip ilişkiye girmek çok saçma öncelikle...
Tabiki şu da bir gerçekki eğer erkek gerçekten biriyle evliliği düşünüyorsa o kişiye evlilik öncesi sahip olmak istemez...
Neyse olan olmuş gelelim bugüne...
Bence eğer o kişiden ciddi anlamda birşey bekliyorsan yaşadıklarını anlatmalısın. Çünkü bu ilerde içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebilir...
Eğer seninle evlenecekse senin geçmişini bilmeli bence...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Moral verdiniz bana.. Kendimi daha iyi hissediyorum.. Cahillik yaptım içinden çıkılmayacak bi duruma soktum kendimi.. Geçte olsa anladım hatamı fakat bunun ilacı yok,tedavisi yok.. Tıpta gelişmiş bir sürü şey var fakat vicdanen rahat değilim zaten.. Bi yandan kendimi suçluyorum, bi yandan hayatımdaki insanı üzmek istemiyorum. Öte yandan da eski sevgilimin ne kadar onursuz,gurursuz olduğunu bilmeme rağmen yine de özlüyorum.. Sanırım psikolojik tedavi görmem lazım kendimi çok sıkıyorum.. Böyle birşey de yenilir yutulur değil, henüz tam anlamıyla güvenmediğim birine de durumumu açıklayamıyorum. Bilmiyorum arkadaşlar of :/

bende derine katılıyorum eğer evleneceksen zaten eninde sonunda o iş olcak beraber olcaksınız neden senden bunu daha önce istediği apaçık işte böle bi macera yapıp arkadaşlarına anlatmak ii bi haltmış gibi. Ya bide seni sevmeyenin peşinden ne koşuyorsun hem sana yeterince zarar vermiş hem sevmiyorsa defolsun gitsin nere giderse
o kişide sana direkt ayrılırım demiş bence evlilik aşamasına gelmeden söle boşuna ne o sana daha çok bağlansın nede daha çok nefret etsin herkes yoluna baksın:bbo:

bende derine katılıyorum eğer evleneceksen zaten eninde sonunda o iş olcak beraber olcaksınız neden senden bunu daha önce istediği apaçık işte böle bi macera yapıp arkadaşlarına anlatmak ii bi haltmış gibi. Ya bide seni sevmeyenin peşinden ne koşuyorsun hem sana yeterince zarar vermiş hem sevmiyorsa defolsun gitsin nere giderse
o kişide sana direkt ayrılırım demiş bence evlilik aşamasına gelmeden söle boşuna ne o sana daha çok bağlansın nede daha çok nefret etsin herkes yoluna baksın:bbo:

Aynen katılıyorum er geç öğrenecek...

İçinden çıkılmayacak bir durumda falan değilsin canım, gözünde büyütme bu durumu. Kendini ezik, kirli, günahkar falan da görme. İnan bana buna zerre değer vermeyen, seni sen olduğun için sevip isteyen bir dünya erkek var bu dünyada. Geçmiş mazide kaldı, bitti gitti unut. Önüne bak artık. Kafan da dik olsun, karışık olmasın. Du bakalım daha kocca hayat var önünde, takılıp kalma seni üzene, kırana, canını actana, kafanı karıştırana.... yol ver gitsin.

bende senınle aynı durumda sayılırım hemen hemen ewet yaptıgımız cok buyuk bır cahıllık ben burdakı ınsanları dınlesem bu kadar üzülmezdım bence dınle çünkü dedıklerı çıkıyor bence ıkısınden de uzak dur canım

Belkide bu zamana kadar hep bi umut besledim, eski sevgilim bana geri döner de kirlenmiş namusumda temizlenir, evli oluruz, mutlu oluruz falan filan.. Söylemesi kolay aslında, seni sevmeyenin peşinden neden koşuyorsun demek çok kolay.. Ama o an insan öyle bi psikolojiye giriyor ki ne kadar çok yalvarırsam belki bana geri dönme şansı o kadar artar vs. Tabii mantıklı olarak olaya bakarsak siz haklısınız, ama o an aklınla aşkın arasında gidip geliyorsun ve yine aklını kullanmadan aptal hamleler yapmaya devam ediyorsun.. Çok teşekkür ederim herşey için, bu uzun yazımı okuyup bana destek olduğunuz için, fikirleriniz,düşünceleriniz için :) Çok sağolun..

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diğer actığın konudada nişanlıyım demişsin.

merhaba arkadaslar, benim en son adetim mayisin 25inde basladi 31inde bitti. Net hatirlamiyorum 3 haziran gibi nisanlimla iliskiye girdik, korunmadik. Henuz 22 yasindayim ve arada okul hayatim var, ikimizde egitimimizi tamamladiktan sonra bi bebek istiyoruz. Zaten universite egitimimiz ikimizinde hemen hemen ayni zamanlarda seneye bitecek, herneyse ayin 3unde iliskiye girdik ve sanirim icime bosaldi, bunu bana soylemek istememesi cok normal. Kendini kontrol edememis olabilir ve bi bebek istemedigi icinde boyle yapmis olabilir, iliskiye girdigimiz o aksam cok canim yanmisti ve sonrasinda ona cekilmesini soylemistim ancak o israrla devam ediyordu, sonra aniden kalkti ve toparlandi yukari cikti, galiba tuvalete gitti. Beni o an bi panik kapladi, cunku nisanlim ayaga kalktiginda disari bosalmamisti sadece toparlanip hizli adimlarla tuvalete gitti. Normalde bosaldiktan sonra yasadigi uyku hali,tatsizlik,aniden cekilme, bi anlik cinsel isteksizlik yasiyoduk nisanlimla onceden.. Ama bugune kadar hep disari bosaldi veya korunduk, ben icine dustugum panikten oturu olup biteni anlayamadan o yukari cikti. Tekrardan yanima geldiginde hadi cikalim biraz dolasalim ben cok bunaldim dedi. Cok tuhaf davraniyodu, ona icime bosalip bosalmadigini sordugumda ise sacmalama diye yanitladi. Bunun uzerine 3-4 gun sonra tekrardan iliskiye girdik, bu kez uzerime bosaldi ancak vajina bolgeme cok yakin biyere bosaldi. Ben hemen peceteyle sildim fakat baya bi gelmisti uzerime . 1 saat sonra evime gittim ve dusa girdim temizlenmek icin. Tarihleri karistiriyor olabilirim ama rahat 2 hafta 4 gun once falan oldu bu olay.size yazdigim tarihte 11 gun once olmus gibi oluyor ama degil yani tarihlerden emin degilim ama 2 haftayi gectigine eminim. Sperm hareketli oldugu icin vajina bolgesinden cok rahat yumurtaliklara ulasip döllenmeyi saglayabilirmis. Sonuc olarak tam 31 gun once adetim basladi ve normal sartlarda 28. Gunde yeniden adet oluyordum, duzensizliklerim hic yoktur adetim hep duzenli gider. Arkadaslar sonuc olarak ben hamile miyim? Ya ben uykuya cok duskunumdur finallerimde bitti okuldaki o yuzden surekli yatiyorum evde, son 4 gundur vucudumdaki isi cok artti, hafif atesim var gibi. Basim donmuyor,basim agrimiyor, kasiklarimda da bi agri gormedim bu vakte kadar. Yalnizca uyandigimda ve kahvaltidan sonra surekli hafif hafif bi mide bulantim var, ancak kusacak kadar degil, boyle ufak ufak surekli midemde dolaniyor bu bulanti sonra da yavas yavas geciyor.. Cok kafama taktim ben bu durumu arkadaslar, bi bebek sahibi olmak tabii ki cok guzel ama yasimda daha cok kucuk henuz ben bile daha buyumedim universite okuyorum.. Bi bebek sahiplenecek olgunluga erismedim daha, onu nasil buyutecegim nasil bakacagim bilmiyorum.. Ustelik daha evli degiliz, 1-1bucuk sene sonra planlamistik evliligi.. Nisanlim bebege suanlik cok karsi ona durumu anlatamiyorum.. Sonuc olarak ben yaklasik 2-2bucuk hafta once iliskiye girdim.. Hamilelik durumum %kac sizce? Kim bilir belkide havalardandir veya hamilelik korkusundan adetim duzensiz gidiyordur.. Ama bu mide bulantisi onceden hic yoktu.. Ayrica bu son girdigimiz iliskiden sonra vajina bolgemin sol tarafinda 3-4 gunluk devamli bi agri vardi.. Sadece dokundugumda veya oturdugumda aciyordu bacak bacak ustune attigimda falan..

Biliyorum cok uzun yazdim sizide cok bunalttim ama cok doluyum arkadaslar.. Oyle boyle degil bu kararsizlik yiyip bitiriyor beni.. Lutfen yardim edin bana ! Cevplarinizla aydinlatin yalvaririm ! Hoscakalin :a015:

Belkide bu zamana kadar hep bi umut besledim, eski sevgilim bana geri döner de kirlenmiş namusumda temizlenir, evli oluruz, mutlu oluruz falan filan.. Söylemesi kolay aslında, seni sevmeyenin peşinden neden koşuyorsun demek çok kolay.. Ama o an insan öyle bi psikolojiye giriyor ki ne kadar çok yalvarırsam belki bana geri dönme şansı o kadar artar vs. Tabii mantıklı olarak olaya bakarsak siz haklısınız, ama o an aklınla aşkın arasında gidip geliyorsun ve yine aklını kullanmadan aptal hamleler yapmaya devam ediyorsun.. Çok teşekkür ederim herşey için, bu uzun yazımı okuyup bana destek olduğunuz için, fikirleriniz,düşünceleriniz için :) Çok sağolun..

canım bende 21 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim hiç aşık olmadım eşimede aşıkolup evlenmedim o duyguyu bilmediğim için biraz sert veya duygusuz yazmış olabilirim ama mantıkla bakılınca öle geliyor ama senin yerinde olsam belki aynısını yapardım işte ama insan hemcinsine üzülüyor ve erkeklerin böle kendilerini bi halt sanmalarına uyusssss oluyoru peşinden koştukça bi tarafları kalkıyor ya :mymeka:
neyse hakkında hayırlısı olsun geçmişi sil at geleceğe bak :delphin:

size el kaldiran bir adamin pesinden kosmaniz hic hos degil
affedilicek gibi birsey degil el kaldirmak nedemekmis
madem yeni sevgiliniz durumu kabullenmiycekmis
acik acik söylemis sizde basindan fazla uzatmadan bitirin
ne onu mutsuz edin ne kendinizi

bır cok hata yaptın..

Evlı kadınlar gıbı cocuk yapsam eşımı elımde tutsam

sende ıstemedıgın halde ılıskıye gırsem bana daha cok baglanır mantıgı cok yanlışş

Evlılık oncesı ılıskıye karşı cok karşıyım

ama egerde gıreceksen bu sen ıstedıgın ıcın olmalı ve tum sonuclarına katlanmalı sonra aılem ne der
benı boyle kım kabul eder dıye dusunmeyeceksın...

Hayatında bırı olmadan da yaşayabılsın...Bundan sonra senı seven senın peşınden kosan geçmişini yuzune vurmayacak bırıyle bır ılişkiye gır..
.Kendınden tavız verme....

Back