Yardım edin bunaldım

vurdum duymaz ve cok sorumsuz birisi
bence dogru olani yapmissiniz
en iyisi bu evliligi bitirmek
bu isin icinde cok büyük sevgi bile olsa adam tembel bir kere
ya ömür boyu calisicaksiniz hem ailesine para verip hem ona bakicaksiniz
yada bosanicaksiniz ki en dogrusu bu sorumsuz bir erkekten ne es olur ne baba
allah yardimciniz olsun

daha evlenmeden yalanlar üzerine kurulmuş herşey eşinize pess bukadar yalanı nasıl söylemiş şaştım doğrusu böyle evlilik olmaz ailenizde sizin arkanızda sanırım bencede en iyisini yapmışsınız tamam seviyosunuzdur mutlaka ama sevgi herşeyi halletmiyor malesef yalanlar üzerine yuva kurulmaz

çok iyi anlıyorum seni.ama hiçbirzaman eskiye dönmez,bukadar yalanı affetsende unutamazsın.bence de doğru bir karar boşanmak.allah yardımcın olsun.

Çok kendinizi kaybetmişsiniz.
Evine sahip çıkan, sizin ardınızda duran biri yok karşınızda.
Yalan söylerek te çok güveninizi sarsmış.
İnsan güvenmediği biriyle nasıl yaşar ki.
Bir erkeğin bu kadar süre işsiz kalması da kötü, iyice sırtını size yaslamış
ve siz buna izin vermişsiniz malesef.
Şu saatten sonra illa denemek istiyorum diyorsanız, ondan bir adım bekleyin bence
ve bazı şartlar koyun.
Aynı şekilde devam edecekse tekrar başlamanında anlamı yok.
Kendinize bu kadar yük almayın artık.

herşey yalanmış... iyi ki nikah memuru da sahtemiydi diye sorardım ben olsam.

yaptıkları bu olanlar.. size çok büyük bir haksızlık yapılmış.
eşiniz çok pasif kalmış. elbette seviyordur sevmiştir aman seven adam biraz mücadele eder. yalanlar oyunlar biri bunlara dur demeliydi. siz çok mu istediniz evlenmeyi de, bunlar mecbur mu kaldı böyle yapmaya.

bence biraz sıkın dişinizi ilk zamanlar elbette zor olacak üzülüceksinizz... ama dönerseniz daha çok canınız yanacak

baştan sona yalanla dolu,bunlar ailecek yalancıymış.hani diyosun ya benden önce temizlik yapıyor,yapar tabii açığını böyle kapatıyor vede nabza göre şerbet veriyor yok ondan haberi yokmuş,yok bundan haberi yokmuş resmen seni ailecek kandırmışlar.sen canını yolda mı buldun canım?biliyorum ayrılmak çok zor,insanı çok ürkütüyor,ama bence sen arkana bile bakmadan yeni hayatına başla.

ya siz baya yer değiştirmişsiniz ayrıca bu takı ve eşinin çalışmasıda formalite icabıymış bir nevi gözboyama evlenmek için geçici işe girilmiş ve düğün için de takı ayarlanmış herşey sahte lütfen çocuk yapmadan ve zamanınızı öldürmeden bitirin bu sahte evliliği :sinifsinif:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çevremdeli herkes eşimi çok seviyor ailem teyzemler arkadaşlar eşimin böyle davranmasına şaşırıyorlar buda beni etkiliyor doğal olarak olay sadece temizliğe yardım etmesi değil tabiki . Haklısınız yazılanların hepsini düşünmüştüm düşünüyorum da eşyalarımın hepsini aldım gerçi eşim demişti al diye yazılı bi kağıt verdi herşeyı benım ödedığıme bundan sonra doğacak butun borçların kendısıne ait oldugunu herşeyın bana ait oldugunu burda hata yaptım mı acaba yada mahkeme aracılığıyla benden alabilirler mi? Eşyalrın borçlarını ben ödedim senetler eşimin üstüne .. Ya kabul edemiyorum kendimi değersiz hissediyorum bu kadar mücadele etmem ve sonuç... arkadaşlar ailesi yada eşim neden hiç aramıyorlar tahmin yürüten var mı?

Sakın geri adım atim deme. . Bence ayrılmanız daha mantıklı olmuş. . .
Bir daha eşine döndüğnde aynı hatayı tekrar yaparsa ailenin evine dönecek yüzün olmaz

Katılıyorum bencede zaman kaybı ;duygularınıza yenilmeyin mantıklı olan neyse ona göre davranın bana düşmez ama ben olsam bırakırım.

Sanırm eşiniz sizi seviyormuş ve sizi elde etmek için ne kadar hile, yalan varsa hepsine başvurmuş ve daha sonra da kuru sevginin karın doyurmadığını, evlenmenin yalan ile sağlanabildiğini fakat yalan ile yürütülemeyeceğini anlamış olacak ki böyle bir karar vermiş...Bence en doğrusunu yapmış....şahsen bu kadar yalana başvuran bir insandan bu şekilde bir davranış beklemezdim....yine de aferin ona....borçları sizin ödediğinize dair kağıt vermesinden bu anlaşılıyor.... Demek ki yapamıyor...beceremiyor...evliliğe hazır değil....Ailesi de bu yalana ön ayak oldukları için en büyük hata onlarda...Oğulları böyle bir şey yapmak istese dahi onların engel olması gerekiyordu...daha doğrusu öyle şey olmaz diyip kestirip atmaları gerekiyordu...çok ayıp....resmen yakmışlar sizi....ama neyse ki kurtulmuşsunuz...hatanın neresinden dönersiniz kardır.....şimdi sizde sadece seviyorum diyerek bu kuru sevginin peşinden koşmayın... Gördünüz işte kuru sevgi ile bu evlilik gemisi yürümüyor....Kendiniz yaşadınız ve gördünüz...

her seyi anladım eve sen bak ona da tamam yani eşin iş bulana dek..sonucta hayat ortak ama anlamadıgım eşin sana git demiş...ailesinin etkisinde sanıyorum..sana döner af dilerse iş bulup evime bakıcam derse şans ver yok demezse boşver yarın bebeklerin olsa ne yapacaksın tek basına onlara da mı bakacaksın..

Ailesi sebep bu kadar yalan söylemesine bu duruma gelmemıze asıl sebep ailesi eşimde dediğiniz gibi pasif olduğu ve ailesinde şiddet görerek büyüdüğü için..onlara dur demekden korkuyordu bunu biliyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum ne kadar korktugunu o suçsuz demiyorum dememde..tabiki bir yuva kurma isteğinde bulnduysan sen ailenden bağımsızsın artık ayrıca ben ısrar etmedım bana kalsa bu yıl evlenecektık esımın aılesı cok ısrar ettı..duygularım çok karısık bazen ondan nefret edıyorum bazen de çok özlüyorum evimi de çok özlüyorum.. Kendimi suçluyorum ben daha ilgili olsaydım yada kirada otursaydım vs vs ailem onlar da çok üzgün onlara bunu yaşatmış olmak beni daha çok üzüyor bide dedim ya eşimi seviyorlardı ... Ağlıyorum sürekli buna engel olamıyorum

Bir erkeğin bu kadar pasif olmasına dayanamıyorum...Yaratılış meselesi belki ama kabul edemiyorum....Erkek dediğin şöyle tuttuğunu koparmalı....Ailesi için yapamayacağı şey olmamalı...Karısı çocukları herşeyden önce gelmeli....Tabi bu benim temennim...maalesef birçoğu böyle olamıyor...olsaydı zaten bu derdim var köşesi en az rağbet gören kısım olurdu....Benim babamda çekingen bi yapıya sahiptir...ama şimdi herşeyi var...bunu da yapan annem ....annem çok uyanıktır....çekti çevirdi...çok yıprandı ama sonuç mükemmel....gelelim şimdi sana...ama canım seninki hiç savaşmamışki....iyice pasif yani...kaçmak kolayına gelmiş...Bekle bakalım biraz kendine gelsin...Hayatın hep böyle sürüp gitmeyeceği bir yerde silkelenmesi gerektiğinin farkına varır belki...Zamana bırak bakalım ne gösterecek....

bu kadar çok yalan üzerine bi yuva kurulamaz.....

okudum şoka girdim resmen...allah yardımcın olsun.....düğünde geline takılacak olan altınların başkasından alınıp gösteriş olsun die takıldığını hayatımda ilkkez duyuyorum....madem maddi durumu takı takmaya maddiyatın el vermiyo takma o zamn ev meselesine gelince ablasının ewini kendi ewiymiş gibi göstermesine anlam veremedim.

evlilik dürstlük üzerine kurulur öle yalanla dolanla nereye kadar....zaten hem suçlu hem güçlü o kadar yalanı söylüo annen tlf edio eşine ,daha bi de eşin telefonu kapatıo annenin yüzüne bu kadar saygısızlık olmaz...ewliliğin başında bu kadar yalan söyleyen insandan sana hayır gelmez derim....allahtan hayırlısını dile....

sebepler ne olursa olsun bende bosanma arefesındeyım arkadasım katlanmak cok zor bende esımı cok sevıyorum ama bundan sonrası bızım ıcın guzel olsun.kaderde buda varmıs.ben elımden gelenı yaptım...

bu kadar yalan davam ettiğiniz sürece yalanlarda devam eder resmen alışkanlık yapmış doğru olan hiç birşey yok sizin vermeniz gereken kararı eşiniz vermiş

yalan dolanla gizli saklıyla nereye kadar daha gidebilir siz yolunuza eşiniz kendi yoluna evin erkeği olmuşşunuz resmen dönüpte bakmayın arkanıza erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek ona göre davranacak yoksa olmuyo işte ortada herşey taviz vermeyin erkeklere vermek yerine siz alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…