- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
hayır takılardan yada evden haberım yoktu sonradan öğrendim evlendikten sonra .. evet halen seviyorum en çok da bu yüzden kendime kızıyorum ben her aldığım kararda pişmalık yaşıyorum her ne karar aılrsam alayım evlılık kararı almakta pişmanlık yaşadım boşanma kararında ama çok zormuş ailende olsa geri dönmek yıne benım odam yıne benım eşyalarım ama orda nefes alan eski ben değil
Sen seni arayınca ne demesini bekliyorsun? Hadi karıcım gel dönelim dese hemen dönecekmisin,öyle bir halin var sanki ,ama yapma mutlaka değişsin ,çalışsın, seni ezdirmesin,2 gün çalıştığını ailesine vermesin,öyle temizliğe yardım etmekle olmuyor bu işler,temizliğe yardım etmek zaten olması gereken birşey,siz olmayanları dert edinin.Değişir düzelirse ne ala ,ama sanmam.
Valla evlilik ve boşanma konusunda tecrübeli biri olarak şunu söyleyebilirim: eşiniz kendine gelip bir erkek olduğunun ve sorumlulukları olduğunun farkına varmazsa ( ki tecrübelerimden faydalanarak söylüyorum 1 seneyi bu şekilde geçirmiş adam farkına varmaz) 5 sene sonra olsa bile yine boşanırsınız. Şimdi seviyorsunuz ama bu böyle devam ettikçe bırakın sevgiyi saygınız da kalmayacak.. Bazen birşeylerin istediğiniz gibiolması için şartları zorlamamak lazım.. Bu sadece zaman kaybıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?