Yardim edin bosanma surecindeyim sizin fikirlerinize ihtiyacim var...

Allah aşkına geri dönmeyin. Kafayı mı yediniz? Bunun acabası bile sorulmaz. Zararın neresinden dönülse kardır.

Ver sans ver az daha yumruklasin. Vallahi üzülmüyorum, cocuk ne zaman kısmetse?
Dogur kiz iki uc tane, onlari da yumruklasin.
Ama şu aklı verebilirim, sen de tekvandoya falan git, sen de yumrukla tobest ya

hikayede birsey eksik çok dikkatimi çekti. "5 aylık hamileyim" ya da işte "7 aylık bebeğim var" bunlar eksik kalmış ya.... cidden sizin gibi kadınlara inanamıyorum. ayrilmaniz için kendinize yeni bir hayat kurmak için yüzünüze kezzap atması mi lazım ya da bir kaç yerinizden bıçaklayıp komalık mi etmeli sizi? ya da illa öldürülmeli misiniz kopmak için? aklı melekeleriniz yerinde mi de bu soruları soruyorsunuz siz? size bir dans ver diyen insanlar hayatınızdan mi vazgeçtiler? bu soruların cvbini kendinize olumlu veya olumsuz verdikten sonra ne yapacağınıza bence karar verebilirsiniz. biz ne desek boş çünkü

Aralik 2023 yorumlarinda tup bebek yaptirdigi vs geciyor olmamis sanirim. Yoksa korundugundan degil yani cocuk olmamasi

Aralik 2023 yorumlarinda tup bebek yaptirdigi vs geciyor olmamis sanirim. Yoksa korundugundan degil yani cocuk olmamasi
O zaman çocuğu kesin yapsın, düzelir evlilik %100 garanti. Bu siteden öğrendiğim 2 şey var.
1) Korunurken hamile kalabilirim.
2) Evliliğim kötüyse kesin çocuk yapıp taçlandırmalıyım.

allahin sevgili kuluyum diye gezse ortalarda yeridir o zaman. yarabbim iki küçük kızım var. yatıp kalkıp onların böyle aptalca ilişki yaşamaması icin dua etmem lazım. sen kötülerden koru allahim ve böyle eksik akilliktan

Döven insan düzelir mi demişsiniz de bu adam insan değil ki.darp raporunu almışken, cocuk yokken bosayin gitsin.

Tüp bebek yaptırmak mi ? Nerden çıktı bu

Zeynep Ergül gibi siralamiş, kacip canini kurtaracağına, şans vermeyi düşünüyor.
Akil ve fikir diliyorum cidden ya

Bu adam sizi Allah korusun öldürebilir, canınızın hiç mi kıymeti yok, ne düzelmesi, şans vermesi?

İşleri bu noktaya getirebilmişken boşanın mutlaka. Ailesi tekrar başlarına bela olmasın, daha evlendiremeyiz diye düzelir, olur böyle şeyler, şans ver vs diyor, inanmayın sakın...

Bebek yapmaya calısmıs zaten olmamış. bence yorum yapmamıza değmez

Evet düzelir diye esim yaptim ilk vurmasi 1 yil onceydi bi 15 gün öncede bu darp oldu uzaklaştırma aldım darp raporu aldım boşanma davası açtım, anlaşmalı için de protokole imzaları attık ama bu süreçte esim çok zorluyor boşanmak istemiyor yapıştı darp raporu neticesinde 5 yıl hapis cezası alacak diye şikayeti çekmem karşılığında anlaşmalı boşanmaya gelip imza atti

Bu süreçte herkes bir akıl veriyor herkes bir yerden yorumlar yapıyor bosanma sürecinde ailem arkamda, ama araya giren insanlar bu olayları küçültüyor

Hosgeldin Bergen,aynen hanımefendi dövmüş yumruk atmış bide üstüne siz yere düşünce kafanıza tekmeler atmış. Düzelir...Sizi öldürünce ortadan kaldırdığı için düzelir dövmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…