Merhaba ben 2.5 yıldır evliyim.cocgumuz yok. Sevgililik sürecimiz çok uzun sürmedi bir kac ay sosyal medyadan tanistik ortak arkadaslar sebebiyle, sonra ogrendikki ayni köylüyüz, isteme olduğunda aynı köylüyüz diye ailem hemen verdi aileyi tanıyoruz dediler kendi aramızda nişan yapildiktan sonra oğlanın çok sinirli ahlaksız olduğunu söyleyenler oldu bizde acaba kıskanıyorlar mi diye umursamadık ta çeyiz serilene kadar ailem o an farketti oğlanın sinirli olduğunu ayrıl dediler bende çok bağlandım sevdim ayrılmak istemedim alisverissel mevzular oldu evlenmeden önce gorumcemle annem arasinda, evlendikten sonra esim kafayı anneme taktı anneme gitmem gelmem sorun oluyordu sonradan tüm aileme gitmem gelmem sorun olmaya başladı biri telefonla arasa sinirleniyor laf sokuyor herkese lakap takıyor anneme kufurler ediyor allahini kitabini deyip bana da sovuyor sadece kendi ailesi kendi arkadaşları ile gorusmemi istiyor bir sefer 3 aylık evliyiz kurban bayraminda ben anneanneme et verelim dedim diye kavga etti kaynanam kocan kime vermek isterse ona verir erkegin dediği olur dedi sen benim annemleri nasil uzersın onlarin onunde istersin deyip annesinden çıktıktan sonra arabada dayak yedim ve sonra aileme getirdi beni bir sorun niye dayak attım deyip oturdu.. bunda 15 gün önce bir akrabam yoğun bakıma girdi ben ona gitmek istedim izin vermedi ertesi gün ben tek gittim eve geldikten sonra biraz soylendim niye böylesin neden böyle yapıyorsun dedim boşanacam senden deyince esim birsey demeden bir yumruk atıp ben yere düşünce kafama tekmeler atmaya başladı ben dayak yedikten sonra evden çıktım emniyete gidip darp raporu aldım boşanma davası açtım şimdi yalvarıyor gel düzelecem diyor duruyor ailede şans ver deyip duruyor Döven insan duzelirmi ?