Yardım edin bana arkadaşlar iki çocukla boşanma ve huzursuz evlilik

Bu anne babayı haketmedigin kesin.
Yazık olmuş hayatına çöp haline getirmişsin.
Sırf çocuklar Belçika doğumlu olsun diye yurtdışında yaptığın doğum çakalli Anadolunun bir köyünde Yitip gitmiş. Kendine hayrin da yok ha sende kalmış ha babalarında çocuklar.
Sana ne dense de sen alismissinsin adamın köpeğe davranır gibi sana davranmasina ne yazık ki.

Babanızın yanına dönmeyin.
Adam hatanızı düzeltin bu çamurda batmayın dedikce siz çamura koşmussunuz.
Boşuna babanızı da daha fazla hayal kırıklığına uğratmayın.

Çok kötü çok. İnanın çok üzüldüm.Ama bu Adam değişmez, ailesinden görmüşse öğrenmişse o şekilde davranıyor. Yıllar geçtikçe daha çok üzüleceksin. Stokholm sendromuna benzettim ben durumunuzu. Aşık değilsiniz belki ama bırakıp gidemiyorsunuz da. Alın çocuklarınızı da gidin Belçika'yla. Zaten diyeceğini demiş bu konuda size zorluk çıkaracağını sanmam. Oradayken de iknaya çalışırsa ilgilenmeyin artık onla. Tamamen bitirin. İlgisizlik, aldatma şüphesi, küfür, eskiden de olsa dayak... Daha ne olsun yaa. Korkunç gerçekten. Ne için evleniyoruz kölelik yapmak için mi? Zamanında kurtulun bu çıkmazdan

Bu hayatta babanı dinlersen sirtin yere gelmez bize değil babana sor baba ben napayım diye sonra da ilk uçakla Belçika'ya yavaştan yola çık. O adamdan baba falan olmaz. Burada çocukları da heba etme bence.

Hepinizin yorumlari icin tesekkur ediyorum iyi de olsa kotu de olsa yaptiginiz yorumlari dikkate alip okuyorum cunku benim icin onemliler

Helal olsun babana tek kelimeyle topla valizini al iki cocugunu haber bile etmeden arkana bakmadan cek git kardesim.Belcikada hayatta daha iyidir ailende arkanda hic dusunme cek git.Gitmeden avukata vekalet ver halletsin bisanma isinide

Ne diyelim gerçekten? Belçika gibi bir yerden nasıl tekrar be tekrar aynı cehennemin içine giriyorsun? Nesi var bu adamın seni kandıracak?

Evet bencede oyle olacak
Mevrouwtje yazmissiniz flamanca biliyorsunuz sanirim ?
Evet biliyorum.. Bende tr de kaliyorum ama hayat sartlarimiz cok farkli.. Kac kurtar kendini.. O stresten
,sende agir hastaliga yakalanmadan.

Evet biliyorum.. Bende tr de kaliyorum ama hayat sartlarimiz cok farkli.. Kac kurtar kendini.. O stresten
,sende agir hastaliga yakalanmadan.
Cok memnun oldum bilmenize
Tabiki sartlar farklidir herkez ayni seyi yasiycak diye bir kanun yok rabbim de yasatmasin insallah
Ve dedikleriniz dogru bi yere kadar hersey

Malesef hersey dediginiz gibi dogru bitmesi gerekiyor ama anlamadigim bisey var bu aralar cok ama cok iyi davranmaya alttan almaya basladi onceden yuzume bakmazdi simdi gozumun icine bakiyor sakalar yapiyor yani beni oyle bir psikolojiye soktu ki sanki ortada bisey yokta ben abartiyorum kendimce

herseyi gectimde senin anene küfür atmıs ve sen bu küfürü yutmussun benım anneme atacak küfür he adamın alnını karıslarım ya.o sensiz planlar yapıyor senı sevmıyor inan buna.sadece kullanıyor senı.paran varsa bu yüzden tutuyor.pisliğe bak ya ilerde dost hayatı yasıcam sende dıyeydın bende evlenırsem cocuklarını al yenı kocam istemeye bılır dıye.canım coookk uzatma git ailene senin arkanda ailen var ilerde onları kaybedersen yapamazsın hayattayken aklına soktugunu yap.ailenının yanına git güzel bir iş bul sosyal ol.gelıstır o adamla bok gibi yasar benlıgını unutursun canım benım hıc korkma 2 cocuk mus ben 3 cocukla bosadımm

Cok memnun oldum bilmenize
Tabiki sartlar farklidir herkez ayni seyi yasiycak diye bir kanun yok rabbim de yasatmasin insallah
Ve dedikleriniz dogru bi yere kadar hersey
Amin sagol.
Ilginc kv hastalandiktan sonra mi boyle yapmaya basladi?

Evet dedikleriniz gibi bende oyle dusunuyorum su anda cocuk parasi aliyorum ikinci cocugu belcikada dogurdugum icin aylik 900 tl ama kendisine her an kesilebilir dedim olsun onemli degil calisir bakarim ben size diyor dunde birden oylesine parladi biraz da bana destek olun katki yapin dedi para konusunda demek istesdi , kendisini cozemiyorum bi iyi bi kotu bi oyle bi boyle

işte dengesiz.
senin ömrün kocanın dengesiz davranışlarını çözmekle mi geçecek?
3 gün iyiyseniz 5 gün kötüsünüz.
normal evlilikler böyle değil.
kocanın aynı kp gibi olduğunu söylüyorsun.
çocuklarının kocan gibi olmasını ister misin?
üstelik çocuklara ilgisiz diyorsun. ayrılsan bile çocuklar bir süre sonra alışır. baba ilgisi yok ki arasınlar.

5 sene oldu iste evleneli kimine gore az kimine gore cok ama benim acimdan omrumden bes sene bu kadar zaman icersinde huyunu suyunu ogrendim tamam ama bu kadar , kesinlikle istemiyorum benzemelerini , aslinda biliyormusunuz normal evlilikleri cok merak ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…