Yardım edin bana arkadaşlar iki çocukla boşanma ve huzursuz evlilik

Vallah nedesem bilemedim bu adam seni annene küfür ediyor ananin .ötünü .ikim diyor a.... k... fiyor annen icin sen hala ona esin diyorsun cinsel iliski yasiyorsun. Kusura bakma ama sen bunlari hak ediyorsun. Genc yasta kacip evlenmeyi biliyorsan bunlari da duymaya cesaretin olmali.
O herifin sana dedigi tek dogru sey cocuklar beni öldü bilsin ama sen buna bile zirliyorsun

Kesinlikle 3. Cocuk istemiyorum rabbimin gucune gitmesin ama allah isteyenlere nasip etsin

diğer 2 sini isteyerek mi yaptın yani ?
17 yaşında kaçarak evlenecek kadar cesursun.. fiziksel ve psikolojik şiddet görmene rağmen 2 çocuk yapacak kadar cesursun..
bence böyle bir kadın bu adamı tek kalemde silip arkasına bile bakmayacak kadar da cesurdur..

git hayatını kurtar yıllarını heba etme .. yeniden seversin sevilirsin bu şansını elinden alma..

Babanız arkanizdaysa anlattiklariniza göre bu adam cekilmez. Boşanmak kolay bi sey degil tabii ki ama çocukların böyle bi ortamda büyümesi cok kötü. Bunca zaman dayanmış olmanız büyük başarı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlatlarinizin ne şekilde daha mutlu olacağını düşünüyorsanız onu yapın.

Ayy ne bu kufurler. Cok ayip. Valla kufurlerden konudan saptim. Mune bi bakar misin.

Hele anneye edilen o kufurden sonra o adamin gozlerine nasil bakilir nasil ayni evde yasanir nasil iliskiye girilir?

Evet haklisiniz cocuk aklimla bi hataya dustum bilemedim ozaman ama simdi de kurtulmaya calisiyorum

Benim evli olduğum kişi bana bu kadar eziyet edecek, saygı yok, sevgi yok ve üstelik Belçika'da yaşayan, bana destek olan bir ailem var, bir saniye durmam.
Annen ve babana çok üzüldüm. Kim bilir ne kadar üzülüyorlardir senin yaptıkların yüzünden.
Üzülmeye de devam edecekler belli ki. Cunku sen aklını kullanıp, kararlı olup, mutlu olmayı secmeyeceksin bence.

Cok tesekkur ederim inanin bu yaziniz beni daha bi guclendirdi sanki
Benim gozumde evliligin onemi yok inanin sadece cocuklar beni suclar mi ilerde sizce

Ayy ne bu kufurler. Cok ayip. Valla kufurlerden konudan saptim. Mune bi bakar misin.

Hele anneye edilen o kufurden sonra o adamin gozlerine nasil bakilir nasil ayni evde yasanir nasil iliskiye girilir?
Cok afedersiniz ya daha da utaniyorum benim maksatim rezillik cikartmak degildi ilk basta yazarken acikca yazdim ama simdi duzenledim onlari tekrardan ozur diliyorum

Cok tesekkur ederim inanin bu yaziniz beni daha bi guclendirdi sanki
Benim gozumde evliligin onemi yok inanin sadece cocuklar beni suclar mi ilerde sizce

çocukların bu adamın elinde nasıl birer birey olarak yetişir sence ?
ne öğrenebilirler bu adamdan..
küfürün envai çeşitini mi ?
nasıl dayak yenileceğini yada atılacağını mı ?
sen kendin yazmışsın eşin için babasının kopyası diye, çocuklarında eşinin birer kopyası mı olsun ..
onlara iyi bir gelecek sağlıklı bir hayat sunacağın için mi seni suçlayacaklar ..
bu yazdığın tamamen bahane ..
kendini kandırma bu adamdan koca olmadığı gibi babada olmaz..

Yok kararim var sadece babamdan haber bkliyorum biletler icin o konu artik belli , benim bu konuyu acmamin sebebi acaba disaridan bu durum nasil yorumlanir ve biri benim bu konunun ciddiyetini anlamama yardimci olsun diye actim bu konuyu cunku yasarken anlamiyorum ne vaziyette oldugumu siz degerli kk uyeleri sizin samimiyetinize inandigim icin boyle biseyde bulundum

Evet ne desem az size rabbim razi olsun sizden boyle boyle daha iyi gorebiliyorum inanin sirf mantigim dondugu icin boyle bi konu actim bazilari kiziyor kufurler var diye ama ben cok utaniyorum oyle bisey yazdigim icin duzenledim o kufurleri acikca yazili degil artik ama baska turlu nasil tanitacaktim size onu ve son olarak sizden de af diliyorum

Evet haklisiniz cocuk aklimla bi hataya dustum bilemedim ozaman ama simdi de kurtulmaya calisiyorum

O yüzden arkana bakmadan kac avukat tut bosan hemen avukatini tutdukdan sonra hemen git belcikaya. Sükret ki annen baban sana destek burada okadar cok kadin var senden beter durumda ama gidemiyorlar cünkü aileleri destek cikmiyor gercekten sükret yat kalk annene babana dua et sana sirtini dönmedikleri icin. O pisligin yaninda durmak icin hic bir sebebin yok daha bu saatden sonra olguk düsün ve lütfen kendi ve cocuklarin iyiligi icin bosan

o küfürler psikolojik şiddet.. ömrün boyunca buna maruz kalacağın belli..
ben pek naif bir tip değilim .. bir sürüde küfür duymuşumdur ama o annenize ettiği küfürü ilk defa duydum mesela..
bu adam çığır açmış iğrençlik konusunda.. nasıl bir bilinç altı varsa artık, kurtulun çocuklarınızı da kurtarın bir an önce..

Tamam zaten bu saatten sonra olmasi gereken de bu tum yaptiklarini bi koseye birakip devam edemiyorum etsemde adam ayni adam ne degisecek o yuzden sizin dedikleriniz gercekten cok onemli benim icin rabbim sizden razi olsun benim icin zaman ayiriyorsunuz

Ben gerçekten anlayamıyorum. Benim kızım okuyacak yaşı küçük diyen bilinçli bir babadan, bu kadar destek bir aileden bu kadar aklı havada bir kız çıksın? Gerçekten anlayamıyorum. Avrupa'nın ortasında büyüyüp 18 yaşında kocaya kaçma merakını ben anlayamıyorum. Yurtdışında büyüyen kızlar neden saçma sapan evlilikler yapıp koca kv kp tarafından ezilio buraya bunca konu açıyor, biri beni aydınlatsın. Çok mu saf bu kızlar yoksa başka bir şey mi nedir anlayamadım gitti.

Kesinlikle sonu da yok zaten hep boyle gidecegi belli

Tamamen haklisiniz dediginizde yurt disinda aile de genelde baski var neden derseniz orda bir suru millet var aman soyle olmasin kizim bunlara uymasin diye genelde baski yapiliyor ve biz daraliyoruz kucucuk bir kacis isigi goruncede kactim kurtulus zannetim ama durum ortada bana simdi sorsana yaparmisin simdi diye cevabim asla olur inan o yuzden rabbim tum evlatlarimizi korusun

Sen ve ailen sana ve çocuklarına fazla fazla yeter. Korkma, endiselenme. Biliyorum söylemek kolay ama o evden çıkacağın gün, senin için güzel bir hayatın başlayacağı gün. Bu kadar net konuşuyorum dışarıdan bakan ve kendisi de hayatında birçok hata yapmış biri olarak. Allah yardımcın olsun. Sevgiler.

Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz oyle mutlu oluyorum ki yorumlarinizi okurken
En kisa zamanda hayirlisiyla gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…