Yardım edin akıl verin lutfeeeenn

Nasıl isteyerek evlenmediniz? Neredeyse 16 yaşında hamile kalmışsınız, kim sizi kaç yaşınızda evlendirdi? Kan beynime sıçradı gece gece
İlk başta ben konuştum ettim sonra iş ciddiye binince vazgeçtim aileme söyledim istemiyorum felan ailem bizi rezilmi ediceksin sen diyerekten zorla vermiş bulundu evlendikten sonra da defalarca istemiyorum dememe rağmen sahip çıkmadılar

Canim ,kacmadiğini anladım yaşı o kadar küçük ki biri aklına girer kaçar diye korkuyorum duygusal olarak çok zayıf akbabalar kokusunu alır hemen
Anladım anladım, sonradan üye söyleyince fark ettim. Haklısın doğru, çocuk daha iki seviyorum diyene kanar

Hayır zaten yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum sadece evli kalmak istemiyorum bende her genç kız gibi yaşamak istiyorum

Nasıl yani? Gebeyim denilince hakim izin mi veriyor? Ben isteyerek evlenmiştir diye düşündüm çünkü ailesini mahkemeye çıkarıp evlenen kuzenim var bile isteye.

Ha nikah yoksa bilemem. Nikah yoksa doktorlar bildirim yapmıyor mu? Ben öyle sanıyordum.

Hayır evlenip hamile kaldım 16 da evlendim 17 de anne oldum

28 yaşında kazık kadar adam, 16 yaşında çocuktan çocuk mu yaptı? Midem bulanıyor..
Kızım seni kim nasıl zorladı anlat sen bir

Küçük çocukların şu durumunu gördükçe içim acıyor.Nasil hayatlar bunlar??? sanki çocuklar yerden bitiyor bu ne kıymet bilmemezlik,vicdansizlik aklım almıyor ...
Bu kadar kiymetsizlerse yapmayin bu cocuklari, uremeyin ya mecbur degilsiniz, anlayamiyorum hakikaten gebeceregim basima saplanan agridan, Allah o anayi babayi da bildigi gibi yapsin.

Yavrum, kuzum, evladim, bu adamla severek evlenmemissin, ama bundan sonra sana destek olacagim, seni bu hayattan kurtaracağım gibi sozlerle gelenlere kanma sakin olur mu?

Uzgunum, cok uzgunum yasin cok kucuk ve sen bazi haysiyetsizler icin kolay bir av olabilirsin (tabirlerim icin herkesten ozur dilerim) lutfen kendini koru. Evladina saril sıkı sıkı ve eger yapabiliyorsan okulunu bitirmeye çabala. Elinin altında internet varsa Milli Egitim Bakanliginin eba sayfasi erisime acik ordan ders calisabilirsin (Bu konuda ogretmen arkadaslar daha net bilgi verir)

Liseyi bitirdiysen bir sekilde kocan harclik verdikce (veriyorsa) kenara koy biriktir, yavrunu doyur, karnini doyur gerisini hep sakla.

Eger kendinde de guc buluyorsan devlete sığınma yollarini arastir.

Devlete siginabilirsen oradayken is bulabilirsin, duzenini kurabilirsin belki boyle

cok uzuntuluyum, yazdiklarimda yanlis birsey varsa duzeltmekten cekinmeyin lutfen.

Resmi nikahin var mi?

Ailen mi zorladı senj? 16-17 yaşında daha gençliğe girmeden, hayatını yaşayamadan bu yaşta ne evliliği ya...

28 yaşında kazık kadar adam, 16 yaşında çocuktan çocuk mu yaptı? Midem bulanıyor..
Kızım seni kim nasıl zorladı anlat sen bir
Abla bak ben cahillik yaptım konuştum bu adamla cahillik tamamen sonra iş evliliğe gelince pişman oldum evlenmem dedim ama ailem sen bizi rezilmi ediceksin diyerek psikolojik baskı uyguladı ve bende evlendim 2 ay sonra hamile kaldım eşimle zaten tartışmalar sürekli var 3 defa bahane üretip babamın evine gittim beni geri gönderdiler şuan 15 aylık kızım var ve caresizim

Ay ben kız annesiyim, üzüntüden bayılacağım şimdi.
Yahu tamam senin adamla konuşman normal değil ama adı üstünde çocuksun yani yanlışlar yapa yapa doğruları göreceksin o ana nasıl bir ana ki 16 yaşındaki kuzusunu kazık kadar adamın koynuna sokmuş??
Kızım sen açıktan bile olsa liseyi falan bitirdin mi?

Var resmi nikah ben boşanmak istediğimi defalarca söyledim ama anlamıyor çık git kapı orda diyor ama çocuğu vermem diyor bende bırakamam çocuğumu siz olsanız bırakabilirmisiniz

benim de var 18 yaş altında olduğu için mahkeme izniyle evlenen tanıdıklarım
ama nüfusa geç yazdırıldığı için 18 yaş altı görünüyorken mahkemeye gidilirmiş (şükür bizde küçük evlilik zaten yok). hakim sorunca da tee 60 sene önce -ki inanın o zamanlar bu işler daha ciddiymiş - hakim eğer kızın yaşını küçük görür annenin "bu kız 20 yaşında biz geç yazdırdık" demesine inanmazsa kemik yaşı tespiti istermiş.

şimdi şöyle ki 16 ise mahkeme gerekiyor ama 17 ise mahkeme gerekmiyor diye biliyorum, ana-baba il ibrlikte başvurmak yetiyor sadece

Nikah yoksa doktorlar bildirim yapmıyor mu?
yooo. yukarıda anlattım.
15 yaş altı ise + nikah yoksa bildirmesi zorunlu, değilse keyfine kalmıış.

ki burada nikah var zaten.

Var resmi nikah ben boşanmak istediğimi defalarca söyledim ama anlamıyor çık git kapı orda diyor ama çocuğu vermem diyor bende bırakamam çocuğumu siz olsanız bırakabilirmisiniz
Kimse 15 aylık çocuğu öyle anadan alıp babaya veremez, korkma

Hayır açıktan okuyordum annemin evindeyken burda eşim izin vermiyor

Allah Allah. Burdaki nikahlı imiş evet. Ben cahillik yaptım diyor ama ailesi cahil.

Bende vermem.

Birakmada zaten, sen sakinligini koruyup ve mutlaka korunup (gidip spiral taktir, devlet "anne cocuk sağlığı merkezlerinde" ucretsiz takiyor, esinin izin vermesine de bilmesine de gerek yok) basinin ustunde bir cati varken esinle normal bir yuvan varmis gibi davranip, guzel bir plan kurmalisin.

Bu saatten sonra yasin kucukte olsa bir annesin cok akilci davranman gerekiyor.

çocuğum kimse senin bebeğini senden almaz korkma

senin tek düşüneceğin şey annen-baban da seni kabul etmiyor, o çocukla nereye gideceksin, nasıl geçineceksin, bu.

Taktiricam zaten abla ama diyorum ya artık burama kadar geldi yapamıyorum bu adamla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…