- 11 Ocak 2025
- 25
- 2
- 1
- 18
- Konu Sahibi kimbudeliii
-
yapmak zorunda değilDaha 16 yaşına bile girmeden hamile kalmış olmanız gerekir. Nasıl oldu bu iş? Kim evlendirdi sizi nasıl kıyıldı bu nikah ya da çocuk doğduğunda hiçbir doktor bir şey yapmadı mı?
16 yasinda aile izni ile olmuyor muydu?Yapmayın Allah aşkına 16 yaşında evlilik mahkeme oluyo aile geliyor kıza soruyorlar. Hikaye anlatiyor. Çocuk oldu mu zaten yasa direk bakarlar. Konu gerçek değil bence.
16 yasinda aile izni ile olmuyor muydu?
önce hamile kalmış sonra evlenmiş olabilirYapmayın Allah aşkına 16 yaşında evlilik mahkeme oluyo aile geliyor kıza soruyorlar. Hikaye anlatiyor. Çocuk oldu mu zaten yasa direk bakarlar. Konu gerçek değil bence.
Kaçmamıştır be Menekşe, isteyerek evlenmedim diyor. Ay ben nasıl üzgünüm şu an anlatamam...İnsan bu durumda nasıl akıl verir???yaş çok küçük ortada bebek var,aile sahip çıkmıyor .Okulunuzu bitirin desek bu adam izin vermez , ise girin desek bebek var ,Kadın sığınmaya başvurun desek siz istemezsiniz.Ne yapmayın; Bir yanlışa kapılıp birinin aklına uyup onunla kaçmayın,size destek olurum diyen çakallara kanmayın,aklı başında hareket edin......
Küçük çocukların şu durumunu gördükçe içim acıyor.Nasil hayatlar bunlar??? sanki çocuklar yerden bitiyor bu ne kıymet bilmemezlik,vicdansizlik aklım almıyor ...Muhtemelen bir cem**t evlendirmesi daha, ayni evde bir sure yasatip, kiz hamile kalinca mahkemeye başvurup evlendiriyorlar, klasik hikaye.
Doktorlar birsey yapmadi mi diyorsunuz da bakalim bu cocuk hayatinda doktor yuzu gordu mu?
Ailesinin arkasinda olmama sebebide yine cem**ttir, aile mevki almak icin buyuk ihtimalle kucucuk cocuklarini bir üst kademedeki adamla evlendirdiler, dolayisiyla arkasinda durulacak bir mesele yoktur onlara gore.
Ya da bu yavrum, bi hatayla bu adama kacti evlilik disi dogurdu ve nikahsiz yasiyordur, ailede bu sebeple arkasinda degildir.
Cildiracagim ya bu duzenden, yeter artık. Cocuk ya bunlar cocuk!!!!
bundan sonrası için demiş sanırım kaçma kimseyle diyeKaçmamıştır be Menekşe, isteyerek evlenmedim diyor. Ay ben nasıl üzgünüm şu an anlatamam...
Canim ,kacmadiğini anladım yaşı o kadar küçük ki biri aklına girer kaçar diye korkuyorum duygusal olarak çok zayıf akbabalar kokusunu alır hemenKaçmamıştır be Menekşe, isteyerek evlenmedim diyor. Ay ben nasıl üzgünüm şu an anlatamam...
Ay o da doğru, çocuk bunlar ya. 16 yaş nedir? Kendi 16 yaşımı hatırlıyorum bildiğimiz ergen çocuktum yanibundan sonrası için demiş sanırım kaçma kimseyle diye
zira böyle yaş küçük, sevgi görmemiş kızlara
seni çok beğendim, seviyorum diye ilgi gösterip, kaçana kadar kandıran çakal da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?