Yardım edin akıl verin lutfeeeenn

Şimdi nasıl bir yardım istiyorsun çözemedim ama o yaşta çocuğu mahkeme babaya ağır kusurunuz yoksa vermez diye düşünüyorum bilgim yok düşünüyorum onun dışında nasıl istemeyerek evlendiniz çocuk gelin olmuşsunuz kimler sebep oldu nasıl oldu bu şekilde dava açabilme şansınız var mı

Bak canım okumana izin vermiyor dediğinden çıkamıyorum diyorsun ya. Dikiş kursu falan olursa git ikna et,bence ona izin verebilir.Meslek öğren.İlerde mesleğin olsun. Boş durma. Yasin çok genç daha.

Cahillik yaptım ilk ben konuştum akraba birde ondan sonra işler ciddiye binince vazgeçtim aileme söyledim istemiyorum dememe rağmen dinlemediler ben ilk konuştuğum için ben sucluymusum hep öyle diyorlar sen konuştun sen istedin

Ya çocuğun aklına uyulur mu istiyorum desen de nolcak çocuksun daha ailenle konuştun mu ne diyolar

Bak canım okumana izin vermiyor dediğinden çıkamıyorum diyorsun ya. Dikiş kursu falan olursa git ikna et,bence ona izin verebilir.Meslek öğren.İlerde mesleğin olsun. Boş durma. Yasin çok genç daha.
Abla ben 3 kere annemin yanına gittim ve beni hep tehdit etti ve bunu yapabilecek kapasitedw bir adam benim korkum bu çocuğumu benden alıp kaçırması ve bana zarar vermesi

Yaş 18 yaşanmışlık 38 evlilik çabuk olgunlaştirmis sizi

Taktiricam zaten abla ama diyorum ya artık burama kadar geldi yapamıyorum bu adamla olmuyor
Haklisin ama anne olarak pes etme luksun yok. Evladin için elinden gelenin en iyisini yapmaya mecbursun.

Diren kuzucum, vazgeçme, gel buraya yaz, derdini dok, biz dinleriz. Destek olur, fikir veririz ama sen asla vazgeçme.

Icinde bu guc var, korkma su an sadece biraz karanlikta yolunu bulmakta zorlanıyorsun hepsi bu.

Şu ekonomi özgürlüğünüzü bir elinize alın Allah aşkına bu acele niye? Bizim ailemiz çok mu iyiydi ? Herkesin sorunları var evden kocaya kaçmak hiçbir seyi cözmez. Ben atanmadan evlenmeye cesaret edemedim çocuk olur ders calısamam diye çok şükür atandım evlendim. Nolur okuyun özellikle kız çocukları .Eşin ne kadar iyi olursa olsun ne kadar durumu iyi olursa olsun kolunda altın bilezik olacak .

Çocuk evden kaçıp evlenmemiş. 28 yaşındaki akrabasıyla sadece konuştu diye başımızı yere eğdin diye evlenmeye zorlanmış.

Abla ben 3 kere annemin yanına gittim ve beni hep tehdit etti ve bunu yapabilecek kapasitedw bir adam benim korkum bu çocuğumu benden alıp kaçırması ve bana zarar vermesi

Umarım senin de evladının da başına kötü bir şey gelmez. Arkanda kimse yok ,yaşın küçük ,mesleğin yok. Sen bu adamla kapistikca üstüne gelme olasiligi var. Büyüklerinden yardım iste. İki tarafın da aile buyuklerini topla konuş.

O kadar cahiller ki. Kocası da akrabasiymis. Benim kızımla büyük konuşmaktan Allah'a sığınırım 30 yaşındaki adam konuşsa onun ağzına ederim.
Ya bende büyük konuşmak istemiyorum da kız kardeşim var kızım gibi büyüttüm kızım derim geçen annemlerdeydim konusu açıldı babam dedi iyi bir kısmeti çıkarsa severse neden olmasın ya dedim iyi bir kısmet işi gücü yerinde insan 30 küsürlerdedir 22 yaşında çocuğa adamsa o gözle bakmaz yaşıtları da daha anca okulu bitirecek ona iyi kısmet denmez bu konuyu daha benim yanımda açmayın dedim kapattım ya benim içim el vermez ya 30 yaşında kazık kadar adam 18 yaşında çocuğumla konuşacak hemde afedersin hallenerek skni koparırım adamın akraba abi amca fark etmez

Çocuk evden kaçıp evlenmemiş. 28 yaşındaki akrabasıyla sadece konuştu diye başımızı yere eğdin diye evlenmeye zorlanmış.
Herkes her şeyi der . Ailesi sadece konuştuğu için evlen demesi çok mantıksız. Zorla bu devirde kimse evlenemez. En ufak şikayetle devlet elinden alırdı bu kızımızı. Ve 16 yaşında tahminen evlenmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…