- 11 Ocak 2025
- 25
- 2
- 1
- 18
- Konu Sahibi kimbudeliii
-
İşte bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorumçocuğum kimse senin bebeğini senden almaz korkma
senin tek düşüneceğin şey annen-baban da seni kabul etmiyor, o çocukla nereye gideceksin, nasıl geçineceksin, bu.
Şimdi nasıl bir yardım istiyorsun çözemedim ama o yaşta çocuğu mahkeme babaya ağır kusurunuz yoksa vermez diye düşünüyorum bilgim yok düşünüyorum onun dışında nasıl istemeyerek evlendiniz çocuk gelin olmuşsunuz kimler sebep oldu nasıl oldu bu şekilde dava açabilme şansınız var mıMerhaba nereden başlasam bilemiyorum 18 yaşındayım evliyim 15 aylık kızım var isteyerek evlenmedim şimdi diyeceksiniz neden çocuk yaptın cahillik çocuk olursa belki fikrim değişir ama öyle olmadı birkaç kez annemin evine gittim fakat ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyordum geri geldim ama zerre sevmiyorum istemiyorum çıkmazdayım yardım edin daha gencecigim yaşıtlarım disarlarda gezerken ben sabahtan akşama kadar evdeyim yaşıtlarım okula giderken ben evdeyim temizlik yapıyorum yemek yapıyorum ailem arkamda durmuyor ki hep elalem ne der hep ben çok yoruldum artık eşimde nasıl desem iyi desem değil kötü desem değil değişik biri bazen dışarı cikiyorum çocuk gibi almak istiyorum bazı birşeyler am para harcandığı için o gün gün boyu laf azar yiyorum ağzından küfür düşmüyor millete bakıyorum Bebek gibi sevilirken ben bide kendime bakıyorum sanki 20 yıllık evliyiz ya gerçekten yardım edin istemiyorum ben bu adamı defalarca oturdum konuştum yok diyor en son oturup konuştuğumda onu istemediğimi söylediğimde çık git dedi kapı orda dedi ama çocuğumu vermem dedi beni tutan şey zaten yavrum yardım edinnnn
Cahillik yaptım ilk ben konuştum akraba birde ondan sonra işler ciddiye binince vazgeçtim aileme söyledim istemiyorum dememe rağmen dinlemediler ben ilk konuştuğum için ben sucluymusum hep öyle diyorlar sen konuştun sen istedinŞimdi nasıl bir yardım istiyorsun çözemedim ama o yaşta çocuğu mahkeme babaya ağır kusurunuz yoksa vermez diye düşünüyorum bilgim yok düşünüyorum onun dışında nasıl istemeyerek evlendiniz çocuk gelin olmuşsunuz kimler sebep oldu nasıl oldu bu şekilde dava açabilme şansınız var mı
Ya çocuğun aklına uyulur mu istiyorum desen de nolcak çocuksun daha ailenle konuştun mu ne diyolarCahillik yaptım ilk ben konuştum akraba birde ondan sonra işler ciddiye binince vazgeçtim aileme söyledim istemiyorum dememe rağmen dinlemediler ben ilk konuştuğum için ben sucluymusum hep öyle diyorlar sen konuştun sen istedin
En azından kursa falan git, kadın dernekleri bir şey yapıyor muydu ya bu konularda acabaHayır açıktan okuyordum annemin evindeyken burda eşim izin vermiyor
Abla ben 3 kere annemin yanına gittim ve beni hep tehdit etti ve bunu yapabilecek kapasitedw bir adam benim korkum bu çocuğumu benden alıp kaçırması ve bana zarar vermesiBak canım okumana izin vermiyor dediğinden çıkamıyorum diyorsun ya. Dikiş kursu falan olursa git ikna et,bence ona izin verebilir.Meslek öğren.İlerde mesleğin olsun. Boş durma. Yasin çok genç daha.
Aynı hep kocandir birşey olmaz çocuğun var felan filanYa çocuğun aklına uyulur mu istiyorum desen de nolcak çocuksun daha ailenle konuştun mu ne diyolar
Maalesef ve ben artık yoruldum gerçektenYaş 18 yaşanmışlık 38evlilik çabuk olgunlaştirmis sizi
Haklisin ama anne olarak pes etme luksun yok. Evladin için elinden gelenin en iyisini yapmaya mecbursun.Taktiricam zaten abla ama diyorum ya artık burama kadar geldi yapamıyorum bu adamla olmuyor
Ya çocuğun aklına uyulur mu istiyorum desen de nolcak çocuksun daha ailenle konuştun mu ne diyolar
Anneniz canavar gibi geldi gözüme ya 18 yaşında çocuğa kocandır demek bile nasıl bir şey kaç git annene canavarda olsa sahip çıkar belki dönmicem deAynı hep kocandir birşey olmaz çocuğun var felan filan
Haklısınız çok haklissizin diyorum ya çok pişmanım cahillik yaptımO kadar cahiller ki. Kocası da akrabasiymis. Benim kızımla büyük konuşmaktan Allah'a sığınırım 30 yaşındaki adam konuşsa onun ağzına ederim.
Çocuk evden kaçıp evlenmemiş. 28 yaşındaki akrabasıyla sadece konuştu diye başımızı yere eğdin diye evlenmeye zorlanmış.Şu ekonomi özgürlüğünüzü bir elinize alın Allah aşkına bu acele niye? Bizim ailemiz çok mu iyiydi ? Herkesin sorunları var evden kocaya kaçmak hiçbir seyi cözmez. Ben atanmadan evlenmeye cesaret edemedim çocuk olur ders calısamam diye çok şükür atandım evlendim. Nolur okuyun özellikle kız çocukları .Eşin ne kadar iyi olursa olsun ne kadar durumu iyi olursa olsun kolunda altın bilezik olacak .
Abla ben 3 kere annemin yanına gittim ve beni hep tehdit etti ve bunu yapabilecek kapasitedw bir adam benim korkum bu çocuğumu benden alıp kaçırması ve bana zarar vermesi
Ya bende büyük konuşmak istemiyorum da kız kardeşim var kızım gibi büyüttüm kızım derim geçen annemlerdeydim konusu açıldı babam dedi iyi bir kısmeti çıkarsa severse neden olmasın ya dedim iyi bir kısmet işi gücü yerinde insan 30 küsürlerdedir 22 yaşında çocuğa adamsa o gözle bakmaz yaşıtları da daha anca okulu bitirecek ona iyi kısmet denmez bu konuyu daha benim yanımda açmayın dedim kapattım ya benim içim el vermez ya 30 yaşında kazık kadar adam 18 yaşında çocuğumla konuşacak hemde afedersin hallenerek skni koparırım adamın akraba abi amca fark etmezO kadar cahiller ki. Kocası da akrabasiymis. Benim kızımla büyük konuşmaktan Allah'a sığınırım 30 yaşındaki adam konuşsa onun ağzına ederim.
Herkes her şeyi der . Ailesi sadece konuştuğu için evlen demesi çok mantıksız. Zorla bu devirde kimse evlenemez. En ufak şikayetle devlet elinden alırdı bu kızımızı. Ve 16 yaşında tahminen evlenmiş .Çocuk evden kaçıp evlenmemiş. 28 yaşındaki akrabasıyla sadece konuştu diye başımızı yere eğdin diye evlenmeye zorlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?