Bu kadar kiymetsizlerse yapmayin bu cocuklari, uremeyin ya mecbur degilsiniz, anlayamiyorum hakikaten gebeceregim basima saplanan agridan, Allah o anayi babayi da bildigi gibi yapsin.
Yavrum, kuzum, evladim, bu adamla severek evlenmemissin, ama bundan sonra sana destek olacagim, seni bu hayattan kurtaracağım gibi sozlerle gelenlere kanma sakin olur mu?
Uzgunum, cok uzgunum yasin cok kucuk ve sen bazi haysiyetsizler icin kolay bir av olabilirsin (tabirlerim icin herkesten ozur dilerim) lutfen kendini koru. Evladina saril sıkı sıkı ve eger yapabiliyorsan okulunu bitirmeye çabala. Elinin altında internet varsa Milli Egitim Bakanliginin eba sayfasi erisime acik ordan ders calisabilirsin (Bu konuda ogretmen arkadaslar daha net bilgi verir)
Liseyi bitirdiysen bir sekilde kocan harclik verdikce (veriyorsa) kenara koy biriktir, yavrunu doyur, karnini doyur gerisini hep sakla.
Eger kendinde de guc buluyorsan devlete sığınma yollarini arastir.
Devlete siginabilirsen oradayken is bulabilirsin, duzenini kurabilirsin belki boyle
cok uzuntuluyum, yazdiklarimda yanlis birsey varsa duzeltmekten cekinmeyin lutfen.
Resmi nikahin var mi?