Yardım edermisiniz

Tek yapman gereken kendini rahat birakmak.. Bi duş al gevşe..ön sevişmeyi yeterli tutarak ıslakliği sağlayin.olmazsa jel kullan. Birak kendini hicbişey düşunme. Aci maci olmayacak. Çok kolay birşey emin ol. Cesaretli ol ya. Evliliğin şarti bu..tum evli kadinlar yapiyorsa sende yaparsin.

Hala evli gibi hissetmiyorum kendimi canım çok kıymetli tek ihtiyacım olan şey biraz cesaret

Allah yardımcınız olsun fakat yine de bir doktora görünün derim, sağlığınız açısından.
İnşallah kısa zamanda yenersiniz.
Sıkmayın canınızı.

Adetliyken nasıl acaba
O kadar denedik ki doktor , jeller, ön sevismeler hic birsey fayda etmedi. Kocam artik kudurmaktan adetliydim ikinci günümdü dayanamadi yine denedik ve oldu sok oldum. Bumuydu yani aylardir cekiyorum. Hic birsey ama hicbirsey hissetmedim. Bi denemenizi tavsiye ederim ama esiniz prezervatif kullansin saglikli degil cunku.

Kendini kasma rahat bırak; herkes zevk alıyor ben niye almayayım diye düşün. Bizim ilişkimizin ilk günü birleşme oldu ama sonraki günler o aşamaya gelince acıdan dolayı ağlıyordum. Eşim sayesinde ve bu düşüncelerim sayesinde kurtulmuştum,beyinde bitiyor.

Ne mutlu bi şekilde kurtulmuşsunuz :)

Çok sağolun o kadar kötü bi durummuşki kendimi kadın gibi hissetmiyorum

Hayatta neler oluyor ne zorluklar atlatılıyor, öyle düşünün.
Karalar bağlamanızı gerektiren bir durum yok bence, sıkmayın canınızı.
Hem yalnız değilsiniz, bu durumu yaşayan çok insan var.
Siz de aşacaksınız...

Doktora gittinizmi yoksa kendi çabalarınızlamı geçti o acı

Doktora gittinizmi yoksa kendi çabalarınızlamı geçti o acı
Doktora gitmedim,eşim anlayış gösterdi öncesi de uzun sürüyordu ben hazır olana kadar üstelemiyordu vs. Ama dediğim gibi en çok da beynime kazıdığım düşüncelerle aşmıştım,niye yapmayayım herkes zevk alıyor filan diyip duruyorum kendime.Emin ol kafanda kurduğun gibi zor değil,olumsuzluğu da olumluyu da biz çağırıyoruz

Canım sen bunu beyninde yenmediğim ve kararlı olmadığın müddetçe bizlerde doktorda sana ne dese nafile. Zaten bu problemin %80'i psikolojik. Adet oldum diye seviniyorum diyorsun. Bu şekilde asla bunu yenemezsin. Önce gerçekten eşine ait olmayı iste. Sonrasında da bir arkadaşın dediği gibi ön sevişmeyle gerekli kıvama gelin. Ama siz tabi bu psikolojiyle hiç ıslanmadan zorladığınız daha da acı hissetmeniz normal. Bu arada eşinizde prezervatif kullansın daha az acıyacaktır kaygan yapısı yüzünden.

Benim bir arkadaşım 6 ay uğraştı bu sorunla ki o alttan muayene bile olamıyordu. Hemen kasıyordu kendini. Psikolog, Cinsel sorunlar danışmanı gibi aşındırmadık kapı bırakmadılar. Sonra olayı kendi çözdü. Ben bunu neden daha önce yapmamışım diye de baya hayıflandı. 2 kadeh rakıboşa gitti onca para diye de kızar hala kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…