- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Nasıl bulabilirim acabageçen hafta bir bayan baya ayrıntılı anlatmıştı tedavi şeklini , onu bulmaya çalışsan sankı sana yardımcı olabilir diye düşnüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bulabilirim acabageçen hafta bir bayan baya ayrıntılı anlatmıştı tedavi şeklini , onu bulmaya çalışsan sankı sana yardımcı olabilir diye düşnüyorum.
Zamanla geçecek işte. kendi vücudunu keşfedip nelerden zevk aldığını anladığında geçecek. ömür boyu canın yanmayacak merak etme.İlk başta olmazmı yani,girdiği anda çok canım yanıyor keşke bunun bi ilacı olsaydı
Teşekkür ederim inşallah üstesinden gelebilirimZamanla geçecek işte. kendi vücudunu keşfedip nelerden zevk aldığını anladığında geçecek. ömür boyu canın yanmayacak merak etme.
Acı odaklı oldugunuz müddetce eşiniz size dokunsada acı hissediceksiniz.İlk başta olmazmı yani,girdiği anda çok canım yanıyor keşke bunun bi ilacı olsaydı
Hala evli gibi hissetmiyorum kendimi canım çok kıymetli tek ihtiyacım olan şey biraz cesaretTek yapman gereken kendini rahat birakmak.. Bi duş al gevşe..ön sevişmeyi yeterli tutarak ıslakliği sağlayin.olmazsa jel kullan. Birak kendini hicbişey düşunme. Aci maci olmayacak. Çok kolay birşey emin ol. Cesaretli ol ya. Evliliğin şarti bu..tum evli kadinlar yapiyorsa sende yaparsin.
Adetliyken nasıl acabaKizlik zari sorununuz yoksa adetliyken yapmanizi tavsiye ederim. Ben de oyle yaptim ve nasil oldu anlamadim. Aylarca denemistik
Hayatim zevk isi sonradan olan birsey. Sen bu sorunu bi atlatta heleDoktora gitmeden halledilebilir bişeymi acaba bide içime girdiği anda zevk hissetmiyorum hissedebilsem belki devam edicem
Çok sağolun o kadar kötü bi durummuşki kendimi kadın gibi hissetmiyorumAllah yardımcınız olsun fakat yine de bir doktora görünün derim, sağlığınız açısından.
İnşallah kısa zamanda yenersiniz.
Sıkmayın canınızı.
O kadar denedik ki doktor , jeller, ön sevismeler hic birsey fayda etmedi. Kocam artik kudurmaktanAdetliyken nasıl acaba
Ne mutlu bi şekilde kurtulmuşsunuz :)O kadar denedik ki doktor , jeller, ön sevismeler hic birsey fayda etmedi. Kocam artik kudurmaktanadetliydim ikinci günümdü dayanamadi yine denedik ve oldu sok oldum. Bumuydu yani aylardir cekiyorum. Hic birsey ama hicbirsey hissetmedim. Bi denemenizi tavsiye ederim ama esiniz prezervatif kullansin saglikli degil cunku.
Çok sağolun o kadar kötü bi durummuşki kendimi kadın gibi hissetmiyorum
Doktora gittinizmi yoksa kendi çabalarınızlamı geçti o acıKendini kasma rahat bırak; herkes zevk alıyor ben niye almayayım diye düşün. Bizim ilişkimizin ilk günü birleşme oldu ama sonraki günler o aşamaya gelince acıdan dolayı ağlıyordum. Eşim sayesinde ve bu düşüncelerim sayesinde kurtulmuştum,beyinde bitiyor.
Çok teşekkür ederim umut oldunuzHayatta neler oluyor ne zorluklar atlatılıyor, öyle düşünün.
Karalar bağlamanızı gerektiren bir durum yok bence, sıkmayın canınızı.
Hem yalnız değilsiniz, bu durumu yaşayan çok insan var.
Siz de aşacaksınız...
Doktora gitmedim,eşim anlayış gösterdi öncesi de uzun sürüyordu ben hazır olana kadar üstelemiyordu vs. Ama dediğim gibi en çok da beynime kazıdığım düşüncelerle aşmıştım,niye yapmayayım herkes zevk alıyor filan diyip duruyorum kendime.Emin ol kafanda kurduğun gibi zor değil,olumsuzluğu da olumluyu da biz çağırıyoruzDoktora gittinizmi yoksa kendi çabalarınızlamı geçti o acı
Merhaba hanımlar,bu konuyu sizlerle paylaşmak için üye oldum..Yaklaşık bir aylık evliyim,utanarak yazıyorum ama hala ilişkiye giremedik sorun benim..Açık yazıyorum ama ilk gece hiç müsade etmedim,daha sonrasında bi kısmını alabildim ancak ileriye gidemiyorum eşim kendimi kastığımı söylüyor,benim için bi duvar orası sanki aşamadığım bi duvar..Eşim ona karşı soğuk olduğumu söylüyor, öpmek istediğinde kendimi geri çekiyorum sonu oraya gidicek diye korkuyorum evlenmeden önce öperdin beni diyor kendime değil en çok onu mutlu edemediğim için üzülüyorum,doktor araştırdık fiyatlar bizim için bi hayli yüksek geldi,önerileriniz varmı ağlama nöbetlerinden yoruldum teşekkür ederim şimdiden.