- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hergün denemek benim için çok zor bugün regl oldum inanın seviniyorum beş gün denemicem diye benim için çok zor bi durum haline geldiustune git. araya zaman koyma. hergun deneyerek.
Psikolojik bi durum farkındayım ne olduğunu bilmiyorum tek bildiğim çok acıcak korkusuhemen paralı doktora gitmeniz gerekmiyor, devlet hastanelerine başvurun en azından. böyle kimse size buradan yardım edemez ki. çok boyutlu bir durum bu, eşinizle duygusal ilişkiniz, fiziksel sorunlar, çocukluktan beri cinselliğe yüklediğiniz anlamlar, vs çok katmanlı bir çözümleme gerek.
Hergün denemek benim için çok zor bugün regl oldum inanın seviniyorum beş gün denemicem diye benim için çok zor bi durum haline geldi
zaman girmesi bu durumun gerilemesinde geciktirir seni. korkularn daha da buyur. doktor durumun icin aslnda sart. boyle caba gerekmeden hallolsun gibi bi durumda deilsin.Hergün denemek benim için çok zor bugün regl oldum inanın seviniyorum beş gün denemicem diye benim için çok zor bi durum haline geldi
Burada da var vajinusmus topicleri. bir bakın isterseniz.
Neredeyse evlendiğimden beri okuyorum o topikleri parmak egzerzisinden bahsedilmiş genel olarak ben onu yapamam malesefVajinismusu birlikte yenelim topik leri var sitede. alıştırma falan yapılıyormuş bildiğim kadarıyla. o topiklere göz atın isterseniz bir
Oda öyle söylüyor zevk almaya bak diyor ama içime girdiği anda zevk hissedemiyorum bu kadar kadın nasıl zevk alıyo diye düşünüyorumkafanızda hep onun sızın eşiniz olduğu ve canınızı yakmak gıbı bır amacı olmadığını duşunun salıverın....
Canım damdan düşeni damdan düşen anlarmış , ben şimdi sana neden yapamayasın bir dene bişey yok bunda desem de sana bir şey ifade etmeyecek muhtemelen. o topikte ki arkadaşlarla konuşsan daha verimli olur alacağın cevaplar.Neredeyse evlendiğimden beri okuyorum o topikleri parmak egzerzisinden bahsedilmiş genel olarak ben onu yapamam malesef
Denedin mi hiç? yapamam malesefle olmaz ki ama. doktor da aşağı yukarı aynı şeyleri tavsiye edecektir. onları nasıl yapacaksın?Neredeyse evlendiğimden beri okuyorum o topikleri parmak egzerzisinden bahsedilmiş genel olarak ben onu yapamam malesef
Doktora gitmeden halledilebilir bişeymi acaba bide içime girdiği anda zevk hissetmiyorum hissedebilsem belki devam edicemKayganlaştırı jeller kullanın.
Acıcak diye odaklanmayın.
Ve kendinizi eşinize bırakın. kontrol onda olsun.
Çok teşekkür ederim o kadar özeniyorumki sizlereCanım damdan düşeni damdan düşen anlarmış , ben şimdi sana neden yapamayasın bir dene bişey yok bunda desem de sana bir şey ifade etmeyecek muhtemelen. o topikte ki arkadaşlarla konuşsan daha verimli olur alacağın cevaplar.
Kendiniz eşinizle halledebilirsiniz. isteyin yeterki.Doktora gitmeden halledilebilir bişeymi acaba bide içime girdiği anda zevk hissetmiyorum hissedebilsem belki devam edicem
İlk başta olmazmı yani,girdiği anda çok canım yanıyor keşke bunun bi ilacı olsaydıKendiniz eşinizle halledebilirsiniz. isteyin yeterki.
zevk almanızı şuan arka plana atın. alıştıkca oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?