Yardım edermisiniz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba hanımlar,bu konuyu sizlerle paylaşmak için üye oldum..Yaklaşık bir aylık evliyim,utanarak yazıyorum ama hala ilişkiye giremedik sorun benim..Açık yazıyorum ama ilk gece hiç müsade etmedim,daha sonrasında bi kısmını alabildim ancak ileriye gidemiyorum eşim kendimi kastığımı söylüyor,benim için bi duvar orası sanki aşamadığım bi duvar..Eşim ona karşı soğuk olduğumu söylüyor, öpmek istediğinde kendimi geri çekiyorum sonu oraya gidicek diye korkuyorum evlenmeden önce öperdin beni diyor kendime değil en çok onu mutlu edemediğim için üzülüyorum,doktor araştırdık fiyatlar bizim için bi hayli yüksek geldi,önerileriniz varmı ağlama nöbetlerinden yoruldum teşekkür ederim şimdiden.

hemen paralı doktora gitmeniz gerekmiyor, devlet hastanelerine başvurun en azından. böyle kimse size buradan yardım edemez ki. çok boyutlu bir durum bu, eşinizle duygusal ilişkiniz, fiziksel sorunlar, çocukluktan beri cinselliğe yüklediğiniz anlamlar, vs çok katmanlı bir çözümleme gerek.

Vajinismusu birlikte yenelim topik leri var sitede. alıştırma falan yapılıyormuş bildiğim kadarıyla. o topiklere göz atın isterseniz bir

kafanızda hep onun sızın eşiniz olduğu ve canınızı yakmak gıbı bır amacı olmadığını duşunun salıverın....

hemen paralı doktora gitmeniz gerekmiyor, devlet hastanelerine başvurun en azından. böyle kimse size buradan yardım edemez ki. çok boyutlu bir durum bu, eşinizle duygusal ilişkiniz, fiziksel sorunlar, çocukluktan beri cinselliğe yüklediğiniz anlamlar, vs çok katmanlı bir çözümleme gerek.
Psikolojik bi durum farkındayım ne olduğunu bilmiyorum tek bildiğim çok acıcak korkusu

Hergün denemek benim için çok zor bugün regl oldum inanın seviniyorum beş gün denemicem diye benim için çok zor bi durum haline geldi

böyle böyle daha zor olur senin için. sana bir egzersiz gönderdim ona bakabilirsin. her gün 10 dakika denesen büyük faydasını göreceksin.

Hergün denemek benim için çok zor bugün regl oldum inanın seviniyorum beş gün denemicem diye benim için çok zor bi durum haline geldi
zaman girmesi bu durumun gerilemesinde geciktirir seni. korkularn daha da buyur. doktor durumun icin aslnda sart. boyle caba gerekmeden hallolsun gibi bi durumda deilsin.

Neredeyse evlendiğimden beri okuyorum o topikleri parmak egzerzisinden bahsedilmiş genel olarak ben onu yapamam malesef
Canım damdan düşeni damdan düşen anlarmış , ben şimdi sana neden yapamayasın bir dene bişey yok bunda desem de sana bir şey ifade etmeyecek muhtemelen. o topikte ki arkadaşlarla konuşsan daha verimli olur alacağın cevaplar.

geçen hafta bir bayan baya ayrıntılı anlatmıştı tedavi şeklini , onu bulmaya çalışsan sankı sana yardımcı olabilir diye düşnüyorum.

Back