Yardım Edermisiniz?

Ne demek istediği o kadar önemsiz ki. Takıntı haline getirmissiniz kuzeninizi. Kendi hayatınıza bakın. Çocuğunuzu düşünün, belki aklınızı başınıza alabilirsiniz.

Bir şey beklemiyorum diyorsunuz.Adama “kalbim” diyorsunuz.Bin tane hesaptan istek atıp,resmen taciz ediyorsunuz.Pes ama yaa!

Sen de unutamamışsın o da unutamamış. Benim anladığım senin kocan onun amcasının oğlu olmasaydı siz ikiniz muhakkak yanlış bir yola girecektiniz. Artık arama adamı. Sen arayınca aklı karışıyor ve karısına kötü davranıyor bence. Sen de yuvana çocuğuna bak. Geçmişi sil.

İkiniz de karakter konusunda sıkıntılıymışsınız aslında evlenseydiniz cuk otururdunuz ama naasip

Okurken sinir oldum kocanıza yazık adam ne bilsin karısının amcasının oğluna hala beklenti içinde yazdığını. Bal gibi de beklenti içindesiniz adam kimse duymadan devam edelim görüşmeye dese devam edersiniz bütün yazismalariniz bu yönde
. Adam açık açık istemiyorum görüşmek amcaoglumun eşisin duyulsa ikimizde rezil oluruz demiş siz hala ne demek istedi diye soruyorsunuz ya pes diyorum

. Görüşmek istemiyor karısına ve çocuğuna zaman ayırmak istiyor bence sizde boş şeyler peşine duseceginize eşinizin ve çocuğunuzun peşine duşun.

Ne kadar terbiyesizsiniz üzgünüm ama yazuk gunah masum bir koca masum bir kadin ve cicuklar var utanmiyormusunuz aklinizi basiniza alin adam size yazmayin dedikce rahatsiz rdip adamin kafasini karistiran sizsiniz
Ayrica bir düşünün ailede duyulsa bu kadar ic ice bir akrabalık varken nasil bir hal alir olaylar bir sunun
Eşinizi sevmiyosaniz bisanin adamin bosuna gu lerini çalmayın

Eee desin o sizle konusmak bile ustese siz asil red ediceksiniz evli ve cocuklusunuz kocaniz sizu aldatsa ah vah ama siz yaprken yanlis anlasilmsyi duzeltme oldu canim

Adam sana yüz kere arama defol demiş hala farklı farklı hesaplardan istek atıp yazmışsınız inanın okurken ben bile sinir olup nefret ettiysem adamın halini düşünemiyorum sizide zaten sevmiyor ayrıca kuzeninin eşi olmuşsunuz içinizde zerre umut varsa unutun vazgeçin eşinize çocuklarınıza sahip çıkın bu kadar ısrarcı olup itici olmayın inanın yüreğim şişti okurken

Ne cesaret valla iki amca oğlunu birbirine düşüreceksiniz.
Cinayet çıkacak.
Neden yazıyorsunuz ki... Adam size hiç bulaşmamış bile.
Eşinize de yazık.
Konu açma sebebiniz bile olacak iş değil.

Siz takıntılı sapık gibi bişeysiniz.. Hatta daha ağır laflarıda hak ediyorsunuz.. Ayıp sizin yaptığınız.. Eşinizin de umurunda değilsiniz herhalde bunca zaman hiç mi anlamadı sizin başkasıyla konuştugunuzu.. Daha fazla uzatmıcam acıdım size rezillik bu yaptıgınız...

Aa delircem ben kafayı yedim okurken çığlık atasım geldi defol ulan defol diye. Bide soruyo ya ne demek istedi diye defol demiş, git, bay, yazma, arama, daha ne desin ya musallat mısın bu ne arsızlık yüzsüzlük okurken utandım ya yuh artık olmayan gururun böylesi midem kalktı be

Nasıl bir eziksiniz ya adam elini vermiş kolunu kaptırmış topukları vura vura kaçınılası bir tipsiniz.

Ayy ban yemem demi bu asa.lak yüzünden

Seviyor mu sevmiyor mu bu mu yani derdiniz? İnanamıyorum nasıl bir aile bu? Gerçekten utanç verici. Korkudan değil takıntıdan bütün yaptıklarınız bence...

Bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Hala beni seviyor ondan defol git dedi diyorsun. Sen ümitlenmişsin hala olabilir diye düşünüp yardım almaya çalışıyorsun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…