daha 18 değilim demişsin ya, iyice kızdım sana. birlikte olduğun için değil, o hata ve sen zaten üzülmüşsün buna ama "ben nasıl devam etçem, hayatım bitti" gibi cümleler hiiiiç yakışmamış sana. bu nedir ya? daha önünde Allah nasip ederse uzuuun yılların var. elin oğlu yüzünden mi çekileceksin hayattan? 18 yaş nedir ki ya, ne gördün, ne sevdin? tabi ki sana aşkın da, acın da, sevgin de, yaşadıkların da çok büyük geliyordur ama bu depresif konuşmalar sana olmaz ki büyük gelir sana.
yaşadın bitti, keşke bu kadar erken yaşamasaydın bu güzel şeyleri ama yarın öbür gün yine yaşarsan bunları karşımdaki benimle evlenecek diye yaşama, sevginden, aşkından, arzundan yaşa. kendin için yaşa, kendi aşkın, mutluluğun için seviş birisiyle evlenmek filan falan diye değil.
ve kendine gel, arkadaş filan kalınmaz. kendini küçültüp durma. sevmeyebilir. aşkı tüketmiş olabilirsiniz, normal bu. sen de vazgeçebilirdin ondan, gönlün başkasına kayabilirdi. bırak yoluna gitsin. böyle arkadaş kalalım, sevgilicilik oynayalım filan olmaz. yeni hayatına başla.