- 5 Kasım 2017
- 19
- 5
- 36
- 28
- Konu Sahibi Sevgi261213
Merhaba arkadaslar buraya yazmamin nedeni biraz motivasyon biraz destek 2.5 yillik evliyim bebegimiz yok esimle aramda iki yas var ve cok severek evlendik birbirimizi. Ancak son 7 aydir falan esimle arama tatsizliklar girdi nedeni ise dugunumden sonra kendimi salmam evet hata bende ancak bu gune kadar esimin tavirlarinin ailevi nedenlerden dolayi duygusal cokus oldugunu dusunuyordum bu gun tavirlarina dayanamayip patladim artik soyle dedim ne derdin var elimden geleni yapiyorum mutlu edebilmek icin gozunun icine bakiyorum dedim ben seni boyle sevmedim falan dedim sevmiyorsan soyle dedim seni cok seviyorum suphen olmasin dedi bende sorun ne diye sordugumda dugunden sonra aldigim 25 kilo oldugunu soyledi oldukca fazla biliyorum ama son 2.5 yildir neredeyse hic disari cikmadim. esimin isinden dolayi sehir disindayiz kimseyi tanimiyorjm desem yeri var o yuzden hele son 1 yilda iyice sistim artik eve kapandim kendimi saldim iyice ama esimle konustuktan sonra gercekten biseyler kafama dan dedi eskisi gibi kendime bakmak istiyorum ve kilo vermek kilo vermem icin bana yardim edebilecek olan arkadaslar ve bana destek olabilecek olan arkadaslar lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Son düzenleme: