yardım edebilir misinz kızlar

hımmm... modeli güzel canım ben kahvaltı seti almayı düşünmüyorum o yüzden hiç model falan bakmadım

ben buna bayıldım canm ya özellikle kaşıklarının porselen olması beni kendine aşık etti resmen yarın bunu alıyorum allahın izniyle yemek takımı 1 ay sonra fln olabilir ancak

ya canım şu resimleri nasıl böyle açık koyabilioyosunz?vay be kahvaltı takımım ne de güsel duruyo topiktekaydirigubbakcemile3

bence birincisi çünkü bende aldım ve cok memnunum bulasık makinesinde yıkamama ragmen hiçbirsey olmadı bir yıldır sürekli kullanıyorum

bence birincisi çünkü bende aldım ve cok memnunum bulasık makinesinde yıkamama ragmen hiçbirsey olmadı bir yıldır sürekli kullanıyorum

işte buna çok sevindim o kadar para verip kısa sürede yıpranmasını istemem açıkçası..üstelik bulaşık makinesinde yıkadım diyosun..çok teşekkr ederim ilgilendiğin için..

bence 2 güzel çizgili çok basit bide bunları küp desenlileri var onlarda güzel

canım çizgili basitten çok sade bence yoksa çok ağır bi takım diye düşünüyorum..küp desenlileri de biliyorum ama içinde siyah veya gri yok..o yüzden onu hiç düşünmedim..teşekkr ederim ilgilendiğin için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…