• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edebilir misinz kızlar

ıkısıde cok guzel ama tavsıyem tabakların ıcınde parlak desenlerden olandan alma catal bıçak surulunce hep cızılır evvadıyelık dusunuyosan bunlara dıkkat et

bence 1. si ve ben 1. sini aldım çok güzel ve sana bir tavsiye 1. modelin aynı modelinden çizgileri aynı sürahi ve bardak takımları var 12 kişilik ve 6 kişikleri şarap kadehi su bardağı çay bardağı vizki bardağı hepsi içinde çok harika bir takım ben şimdi o takımdanda alacağım karacanın internet istesinde yok o takım ama alışveriş merkezlerinde var

bence 2. si çok zarif
teşekkür ederim tatlım
bence 1.cok güzel
bencede canım çok teşekkür ederim

bence 1. si ve ben 1. sini aldım çok güzel ve sana bir tavsiye 1. modelin aynı modelinden çizgileri aynı sürahi ve bardak takımları var 12 kişilik ve 6 kişikleri şarap kadehi su bardağı çay bardağı vizki bardağı hepsi içinde çok harika bir takım ben şimdi o takımdanda alacağım karacanın internet istesinde yok o takım ama alışveriş merkezlerinde var

canım ilk modelde kesin karar verdim yalnız dediğin bardak takımını hiç görmemiştim..eğer resmini bulup eklersen çok sevinirimopuyorumnanaktan

Back