• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edebilir misinz kızlar

slm canım ne zaman alacaksın kahvaltı setini bende gece rüyamda gördüm çk harika kahvaltı setiydi ya unutamıyorumkaydirigubbakcemile3

slm canım ne zaman alacaksın kahvaltı setini bende gece rüyamda gördüm çk harika kahvaltı setiydi ya unutamıyorumkaydirigubbakcemile3

aldım canım az önce getirdiler eve harika bi şey ya bu kdarını bende tahmn etmemiştim resimlerden çok daha farklı 2 dk da bir kutuya üstten bakıyorum annem kızdı en sonunda:))sennde rüyalarına girmiş yaa çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile3seneye kahvaltıya bekliyorum canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

aldım canım az önce getirdiler eve harika bi şey ya bu kdarını bende tahmn etmemiştim resimlerden çok daha farklı 2 dk da bir kutuya üstten bakıyorum annem kızdı en sonunda:))sennde rüyalarına girmiş yaa çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile3seneye kahvaltıya bekliyorum canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

resmini çekip ekleyebilirmisin canım hadi iyi günlerde kullanırsın inşallah nasıl olduğunu merak ettim kaydirigubbakcemile3

canım en yakın zamnda eklerim fotoğrf makinem bende değil şuan ama geldiği gibi ekliycemvereliniortak

kimdeyse git al çabuk hemen ekle resim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana en yakın zamanda ekle çok merak ettim nasıl olduğunu kaydirigubbakcemile3
ne kadara aldın peki

canım büyük ihtimal yarın eklerim ama akşama doğru 198e aldım ben takstle 15 tl her ay..bu gün çook mutluyumzemuszemussositososito

evet kızlar buda kahvaltı takımım
servis tabakları
kahvalttakm001.jpg

sütlük
kahvalttakmm002.jpg

yine sevis tabağı bi boy küçüğüde pasta tabağı
kahvalttakmm.jpg

bunlar kaşıklar kızlar
kahvalttakmm003.jpg

çay fincanı
kahvlttakmm.jpg

kızlar kahvaltı takımımı kaldırmıştık her şeyi tam olarak çekemedim ne yazık ki dolabın içinden ancak bu kadar oldukaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back