yardım edebilir misinz kızlar

kesinlikle ikincisia.s:hooray:birincisi çok şık değil hem o yaldızları zamanla çıkar.

kesinlikle 1. canım çünkü 2. nin modası bir süre sonra geçebilir ama 1. her daim kullanıma uygun....
hangisini alırsan ağız tadıyla kullan canım:)

kesinlikle 1. canım çünkü 2. nin modası bir süre sonra geçebilir ama 1. her daim kullanıma uygun....
hangisini alırsan ağız tadıyla kullan canım:)

amin canım inş..çok haklısın gerçekten 1.olcak büyük ihtimal üstümden bi yük kalktı sanki çok takıodum hangisi olcak fln die çok teşk ederim yardımn içinopuyorumnanaktan

bende kare takımlardan alacaktım kullanışlı olmuyor dediler vazgeçtim bende bunu dün aldım

senin beğendiğinde güzel ama çok kullanılacak birşey değil zaten o yüzdeno kadar çok para vermek istemedim

ya haklısın ama ikiside içime acaip sindi ztn hayalimde de hep kare bi takım vardı bunlar bulabldiklerim içinde en kibar olanları..sennkide çok hoş gerçekten kare olmasaydı da bu ve bi model daha beğenmiştim yine ikisinden biri olcaktı..sende güle güle ii günlerde kullan canımm

sağol canım ben kare için çok araştırdım çoğu kişi kullanışlı olmuyor çorba kaseleri falan çok büyük dedi gerçektende öyle en iyisi sen gidip yakından gör öyle daha iyi karar verirsin ben öyle yaptım nedense bu modeller bana çok sade geldi

dışarı her çıkışımda gidip görüyorum ztn hayran hayran bakıp dönüyorum her seferindesade olmasını istiyorm ben ztn altlarına da supla fln koyunca çok kibar olur diye düşünüyorum..ilgilendiğin için çok ama çok teşk edeirm canım

hımm o zaman sorun yok canım ne zaman alacaksın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…