Sorum şu, normalde çalışan biriyim fakat 3 ay boyunca evde olacağım ve 5 aylık bir oğlum var, oğlum üzerinize afiyet dünyanın en yaramaz ve huysuz çocuklarından biri, yemek yemeye bile zamanım olmuyor, eşim de evde bu sıralar, ama bebek tüm hayatımızı eline aldı oturup karşılıklı konuşamıyoruz bile onunla.. Eşim kayınvalidemden yardım alma taraftarı diyor ki en azından günün 4-5 saati oraya bırakalım biz de dinlenelim tüm düzenimiz bozuldu kendimize gelelim diyor. Kayınvalidem dünya tatlısı bakımından yana hiç şüphem yok fakat annelik iç güdüsü ben bakayım diyorum kendimi paralasam da inat ediyorum bırakmamak için, eşimle tartışmaya başladık artık bu konuda ciddi ciddi. Beni böyle yıpranmış yorgun bitkin görmek istemiyormuş neden inat ediyormuşum yardımları reddediyormuşum, gurur yapıyormuşum vs. Siz olsanız evde olmanıza rağmen biraz kendinize zaman ayırıp dinlenmek adına bırakır mıydınız 4-5 saat kayınvalidenize yoksa hayır çocuğumun yanında olmak daha önemli o annesini ister yanında, ben kendimden geçerim onu bırakmam mı derdiniz ? Evliliğimiz de baya yıprandı bizim çocukla birlikte