Yardim alayim mi sizce?

İlk cocugumu bırakmama konusunda cok kararlıydım ama bence yapabılırsın , bırakılabılır. Sonucta yıne onun ıcın yapacaksın bunu .Benım esım yıllık ızınde bugun sabah cocuklarıda alıp annesıne gıttı yanı 3.5 saat uzaga. Ben calısıyorum bu hafta ve kucuk olana yemek yedıremıyor gecen hafta kek borek yedırıp haftayı bıtırdık gonlum razı olmasada gıtmelerının daha ıyı olacagını dusunduk. Bende bır garıbım eve gıdınce ne hıssedecegımı bılmıyorum. 19 aylık benım kucugum buyugu 9.5 yasında o gayet gule oynaya gıdıyor ama bakalım kucuk olan ne yapacak. Babanneyede cok alıskın degıl, esıme guvenerek gonderdım

Kendimi senin yerine koydum da çok zor... benim oğlum da 25 aylık. ben bırakamazdım gibi geliyor. Özlerim, aklım onda kalır. Öyle bırakmak yerine imkanım varsa birkaç günlüğüne çocuğumla ilgilenecek birini bulurdum ben. Eve gelsin, onunla oynasın ben de yanların da oturayım yatayım :)

Eğer kayinvalideniz iyi bir insansa sizde bir iki gün gidin çocuğunuzla beraber. Sizinle de ilgilenir, en azından ev işleriyle ilgilenmemiş olursunuz. Alllah korusun bir aksilik olsa kimsenin haberi de olmaz evde yalnızken. Ama rahat edebilir misiniz bilemem.

Aninda bir yardimci nasil bulabilirim ki? Burada insanlar yaz gelince ya memleketlerine gidiyor ya yaylaya cikiyor. Guvemebilecegim birini bulup anlasana kadar dogum vaktim gelecek. O zamana kadar da annem gelmiş olur.
Cevrenize haber saldiniz mi? Temizlige gelen hanim vardi galiba. Onunla konusabilirsiniz. Eve girip cikan biri nasilsa. Cocugunuzu bir yere gondermektense yana yakila cozum uretmek daha zor olsa da evladiniz icin daha iyi. Eliniz ayaginiz tutuyor. Biri yemek,ustun koru temizlik ve cocugu oyalasa bitti gitti. Siz de evde olaylara hakim olup rahatca dinlenirsiniz.

Cok gecmis olsun , bebeginiz cok kucuk , sizin icin de zor ama bilemedim anneden ayri kalmak icin gercekten cok kucuk
Kayinvalideniz 2 gunlugune gelemez mi yaniniza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…