Yardim alayim mi sizce?

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. eve niye bakıcı almıyorsunuz. Anneniz gelene kadar güvenilir birini bulsanız çocuktan da ayrılmazsınız. Yemeğe de yardım eder çocuk uyurken, ortalığı toplar.

Önce hemoroid probleminiz düzelirse kan degerleriniz yukselir ya da dusmez en azindan ve halsizliginiz ortadan kalkar diye düşünüyorum. Biraz kendinize zaman taniyabilirsiniz dinlenmeye ihtiyacınız var bunu biz bile taa burdan anladik kim bilir ne kadar yorgunsunuz.. kv ye güveniyorsanız oglunuz da ozledim diye ağlamazsa bir iki gun idare edilir. Ya da orda da dinlenirim çocuğumla da birlikte olurum derseniz birlikte gidin. Hem değişiklik olur size de.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun diyerek baslayayim.
Öncelikle hemoreid için tavsiyeleim olacak. Elbette doktor inşallah çözer ama malum tekrarlayan bir durum. Beslenme çok önemli ben dikkat etmediğim de hele ki kan ilaçları kullanıyoruz resmen içimi çize çize taş çıkarıyordum.
- sabah aç karnına zeytinyağı, kesinlikle bağırsak hareketlerime çok iyi geldi en azından ikinma ve zorlamayı kaldırdı zaten hemoreidin temeli ikinmadan başlıyo
- ormandan erikler toplayıp konserve yaptım et ya da katı herhangi bir şey yiyeceğim zaman yanina içecek olarak kullanıyorum çok rahatlattı
- kan ilavlarimi sabah aç karnına alıyorum bir süre bişey yemiyorum o sürede icebilecegim sıcaklıkta su içiyorum.
- her ne kadar gücüm takatim kalmamış olsa da yürüyüş yapıyorum dinlene dinlene ne kadar olursa.
-yemeklerin yanında sadece erik suyu değil c vitamini içeren içecekler hazırlıyorum limonata gibi tabiki şeker katmiyorum.
Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin meleklerimizi

Tesekkur ederim. Henuz pesimizden aglayacak kadar buyumedi. Bizi gormedigi zaman aklina gelmiyoruz. Oyunla, ilgiyle oyalanabilen bir cocuk.
Kendi evi haricinde hic yatili kaldi mi cocuk? Ilk defa anne babasi olmadan bir evde kalacak. Babaannesini sevebilir. Siz de olacaklari anlatabilirsiniz. Sonuc degismeyebilir, kadincagiz gece zor zaptedebilir, annee diye agladiginda. Yasi kucuk annesi. Hemsire, bakici, yardimci artik hangisi olursa tutun. Gerekirse esiniz bu bir ayda birliginde yatsin. Kadinlar bu durumda artik calismayi kabul ederler. Dogumu orada yapacaksaniz sizin zaten yardimci,bakiciya ihtiyaciniz olacak. Anneanne,babaanneler goz kulak olmada yardimci olsun. Sagliginizi kazandikca isler yoluna girecektir. Bir de yabanci biri bu tur konularda her zaman daha iyidir. Ileride ben baktim lafini duymazsiniz.

Aninda bir yardimci nasil bulabilirim ki? Burada insanlar yaz gelince ya memleketlerine gidiyor ya yaylaya cikiyor. Guvemebilecegim birini bulup anlasana kadar dogum vaktim gelecek. O zamana kadar da annem gelmiş olur.

Annem uc haftaya gelecek zaten. Bu kadarcik surede birini bulamam sanirim. Yaz oldugu icin cogu insan memlekette ya da yaylada su an.

Bence Göndermelisin.. biraz nefes al sana da yazık karnındaki çocuğada yazık.

Normalde gönderme derdim ancak bu süreçte sizde dinlenmelisiniz. Siz dinlenir olun ki oğlunuza da daha enerjik bakın. Babaannesi de bakıyormuş zaten genelde onu bir tatil havasında sunun oğlunuza

Bence Göndermelisin.. biraz nefes al sana da yazık karnındaki çocuğada yazık.
Normalde gönderme derdim ancak bu süreçte sizde dinlenmelisiniz. Siz dinlenir olun ki oğlunuza da daha enerjik bakın. Babaannesi de bakıyormuş zaten genelde onu bir tatil havasında şunun oğlunuza
Yarin beraber gidecegiz. Aksama kadar orda olacagiz. Kararli durabilirsem birakacagim ama sanirim yapamayacagim. Esime annesini getirelim diyecegim, gelir bence zaten. Bugun aradi ben yarin geleyim dedi sagolsun. Bizimle gelip birkac gun kalsa yeter bana. Artik o sekilde dinlenebildigim kadar dinlenirim.

Kayınvaliden iyi birisiymiş Allah razı olsun ondan. Dilerim hep böyle mutlu olursunuz

Valla ne iyi kayinvalideniz var maşallah başkası olsa en fazla getir bakarım derdi. Allah daim etsin

Şu zor zamanınızda halden anlayıp geleyim diyen, bir sekilde zorunluluktan da olsa oğlunuzu yaninda birakabileceginiz bir kayinvalideniz var ne mutlu size. Aranizdaki iletişime imrendim gerçekten. Inşallah her şey yoluna girer, saglikla sıhhatle bir minik aile ferdi katılır aranıza.

Bence 2 gün için evladını gönderme hemşerim :) kafana takılır daha çok üzülebilirsin, kansızlık için serum taktırabilirsin hızlı topalarsın ,magnezyum olayı bendede aynıydı artık son haftaların idare edilecek, hemoroid için en iyi tedavi sıcak suya oturmak bebek zorladıgı için oluyor dogumdan sonrada catlak olarak devam etmişti bende bir kaç aya ancak geçmişti malesef kalıcı çözümü yok bebeğin baskısı gitmedikce.

Gülüm bırak babaanneye , cami avlusuna bırakmıyorsun ya . Evlat ne demekmiş ben de biliyorum artık , 2 gün bile olsa, babaaanne-anane ya da baba bile olsa insan milyon kere düşünüyor ama evladın için senin daha sağlıklı ve dinç olman gerek o yüzden fırsatı değerlendir Bu arada zaman ne çabuk geçiyor 35 hafta olmuş bile ! Hadi ha gayret

Abimlerin de durumu hemen hemen sizinle aynı. Eskiden beri ilk yeğenime annemle birlikte bakıyorlardı. Ama şimdi diğer bebek çok ufak olduğu için yeğenim haftanın 2-3 günü bizde kalıyor. Diğer zamanlar için de evine yardımcı tuttuk. Çünkü başka türlü baş edemez. Siz de keşke doğuma kadar yanınıza haftada 2 gün gelecek birini tutsanız. En azından daha az yorulursunuz. Doğumdan sonra ailelere daha fazla ihtiyacınız olacak çünkü.

35 olmuşsun anneni çağır artık 1 ay fazla kalsın ne olcak. Ya da yarım gün bir bakıcı tut sen uyu o çocukla ilgilensin.hem gözünün önünde olurlar hem sen dinlenirsin. Bi çocuk gelişimi liseli mezun üniversiteli yada mezunda olur. İşiniz var 500 lira harçlık ver hem onun işi görülsün hem senin.

Normalde bırakılmamalı derdim de zorlandığınız çok açık.

Hastahanede tedavi oluyormuş gibi düşünün. Sonuçta o durumda çocuk yine bir büyükle kalırdı. Bu şekilde telkin edin kendinizi.
Yabancının değil, alışık olduğu sevdiği birisinin yanında olacak.
Allah yardımcınız olsun..

Aynı şekilde düşünüyorum.
23 aylık bir bebek, yeni bebeği daha görmeden onun yüzünden gönderildiğini düşünmez..

Somut olarak görse, ilgilendiğinize şahit olduktan sonra gönderilse belki. Ama şu an "kardeşin olacak" cümlesinin anlamını bile tam olarak bilmez. Dolayısıyla dışlanmış da hissetmez..

Siz konuşmasa da götürürken anlatın babaannesinin onu özlediğini oyun oynayacaklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…