Yardim alayim mi sizce?

Kendinizi suçlu kötü hissetmeyin lütfen, babaannesi bakıyormuş zaten normalde de. Bence değişik bir ortam ona da iyi gelebilir siz özlersiniz belki ama ertesi gün alirsiniz babaannesi de çok iyi bakar eğlendirir gibi geliyor.

Dinlenmeye ihtiyacınız var gönderin ve vicdan yapmayın. Yok kardeş geldi beni attı falan bunlar 23 aylık bir çocuğun düşünebileceği şeyler değil. Alışkın olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. Olsa bile 1 saat mesafedeymişsiniz en kötü getirirsiniz geri.

Oğlunuz uzaklaştırıldığını, cezalandırıldığını,. kardeşi geleceği için sevilmedigini düşünebilir. Zor bir karar. Oglunuzla birlikte gitseniz. Dinlenme imkanı olmaz mı

Ne alaka, kardeş daha gelmedi bile. Bu bahane ile nice kadini dahada bunaliyor, kötü anne olduğunu düşünüyor. Konu sahibi beraber gitse yine dinlenemez. Annelik öyle tuşa basip kapatabildiğin birşey değil.

Less-is-More Ben kizimi doğduğundan bir kaç ay sonradan itibaren ayda bir hafta sonu annemlere yolluyorum. Hem ben kendime geliyorum, hem kizim çok keyifli vakit geçiriyor orda. Kesinlikle yolla oğluna. Kendine biraz gel, eşin ile vakit geçir. Aç dizi bak, kitap oku.

Bunu keşke daha önce yapsaydin, bu kadar yorulmazdin. Önce kendine bakmalisin canim.

Surekli bir isim olmadan, sadece kafa dinleyerek bir gun gecirsem yetecek bana. Sabah 7de gun basliyor aksam 10a kadar. Oglen uykusu da uyumasa biterim sanirim. Bir de disari cikmak istiyor. Buranin sicagi da oyle beter ki. Butun gun evde klima acik. Parka goturuyorum ama gelene kadar su icinde kaliyorum. Kesinlikle arada dinlenmeye cok ihtiyacimiz var. Siz iyi ki alistirmissiniz kizinizi.

Babaannesini seviyorsa gönderin tabi cocukların da özgürlesmesi, birey olması gerekiyor. Anneye bagımlılığı dogru bulmuyorum. Yeğenim bizde kalır, annesi de dinlenir. Annelerin dinlenmesi lazım önce anne iyi olacak ki yavrusuna yararı dokunsun.

Artik anneleri korkutuyorlar, yok saglikli baglanamaz, yok travma. Ki öyle birsey yok. Ha sen cocugun ile konusmazsan, ilgilenmezsen, baze seylere hazirlamazsan tabiki travmada olur, baska birseyde.

Cocugun ihtiyaci 24/7 anne ike dipdibe durmak degil. Anne baba liman olmali. Gerektiginde güven vermeli, ihtiyaci oldugunda daima arkasinda oldugunu bilmeli. Ayni zamanda cocuk özgür olmaya ihtiyaci var cünkü. Farkli ortamlarda, anne babasiz birseyleri ögrenmeye ihtiyaci var.

Hic vicdan azabi cekme canim. Tabiki zor, anne yüregi iste ama sen o kadar rahatlarsin ki. Oglun geri geldiginde ona daha verimli olursun. Arada öyle cocugu yolla. Dogum oluncaya kadar bide alisir. Bebek ile daha zor olur cünkü. Arada bebek olduktan sonra yine yollarsin.

Çocukla yarım gün ilgilenecek onu parka götürecek yemeğini yedirecek hatta mümkün mertebe ev işlerine de yardım edecek birini bulmanızı tavsiye ederim. 1 ayınız var zaten. Üstelik siz de evde olacağınız için hep gözünüzün önünde olacak. Maddi olarak zorlanmazsanız ki yarim gün olduğundan fiyat daha makul olur. Bunu tavsiye ederim

Anneniz gelemez mi bütün masrafları karşılayın gelsin 1 hafta kızının yanına ne güzel
Annemi cagirsam gelir. Ama doguma bir hafta kala gelsin, dogumdan sonra uzun kalsin istiyorum. O zaman daha cok ihtiyacim olacak cunku. Altinolukta su an. Otobusle 18 saati geciyor. Ucakla da bir suru aktarmayla yine ayni zamana denk geliyor. Masraflar hic önemli degil ama bir hafta icin cok yorucu olur. Gelip gitse iki hafta sonra bir daha gelecek. Cok aklima yatmadi o yuzden.

Bu fikri dogum sonrasi dusunuyorum. Su an oglumu bir de buna alistiracak enerjim yok. Ev isleri icin yardimci aliyorum zaten. Beni yoran oglumun gunluk rutini. Enerjisini atmak zorunda, benden baska da kimse olmayinca butun is bana dusuyor. Bir de oyle kolay kolay baskalarina alisacak bir cocuk degil. Bunun yaninda ne kadar yardimci da alsam gunluk yemektir, camasirdir, bulasik makinasini doldur bosalt vs yapmak zorundayim. Esimin calisma saatlerinden dolayi da her gun bizimle olacak birini bulmam da mumkun degil. Kadinlar evde erkek olmasini istemiyorlar. Benim esim de haftanin yarisi gunduz evde uyuyor.

Evet bebek olduktan sonra annem bir sure yanimda olacak ama onu gidince iki bebekle evde yalniz kalacagim. Kv yardima mutlaka gelir ama arada oglumu gonderirsem cok iyi olur benim icin. Bunun bir ceza degil bir odul oldugunu, orda eglenecegini vs hissettirsem cok iyi olacak. Kv yeri gelir benden daha iyi bakar, ona hic suphem yok.

O zaman sağlığınız için oğlunuzu 2 gün göndermek zorundasınız. Umarım sizi görmeyince ağlayan durmayan bir çocuk değildir. Allah yardımcınız olsun. Hamilelik çok zor bir süreç zaten. Insan durduğu yerde sızıp kalıyor bazen. Ancak sizin dinlenmeye hiç vakit bulamaminiz sizi bedensel ve ruhsal olarak çok yıpratır. Kendinize zaman ayırın mutlaka

Tesekkur ederim. Henuz pesimizden aglayacak kadar buyumedi. Bizi gormedigi zaman aklina gelmiyoruz. Oyunla, ilgiyle oyalanabilen bir cocuk.

Tesekkur ederim. Henuz pesimizden aglayacak kadar buyumedi. Bizi gormedigi zaman aklina gelmiyoruz. Oyunla, ilgiyle oyalanabilen bir cocuk.

O zaman hiç düşünmeden gönderin bence. Uçaklarda söylenir ya tehlike anında oksijen maskesini önce kendinize sonra çocuğunuza takın diye. Biz iyi olmalıyız ki onlara daha kaliteli zaman ayirabilelim.bunu kendimizi tüketerek yapamayız

Siz de gidin oğlunuzla. Eşiniz 2 3 gün idare etsin

Olabilir aslında

Ama tam Bebek öncesi beni bıraktılar psikolojisi olur mu bilemedim

Sen de gitsen Kv sıkıntı yapmazsa orada kalsan

O zaman yine çocuk sana yapılır ama en azından yemek gezdirmek vs Kv yapar da az dinlenirsin

Hatta Oraya çocuk alışınca iki üç gün bırakıp yine giderseniz daha

Bulunur

Eşim ben işte iken home ofis çalışırdı bakıcımız da evde olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…