yardiimmm

buraya konu açıyosan isteyen yapar ona sen karar veremezsin.
Çok saygısızsın, burada insanlar sana yardımcı oluyor, herkes sen gibi düşünmek zorunda değil. Olumsuz yorum görünce " lütfen evliler yorum yapsın diyorsun.
büyük ihtimalle kv yede saygısız davrandın sözle değil hareketle de olur.
Şu davranış tarzına bakılırsa eşin haklı.
iyi geceler.

Yeni evliysen olabılır..
Ben 4 bucuk yıllık evlıyım..eşim ve cocugumdan önemli kımse yok..
Aynı şey eşim içinde gecerli..

Ama yeni evliyken annemı ozledım..benım en kıymetlim o bu hayatta ki..dıye ağlardım..

Evlat olunca ısler degısıyor..

Bekar kisiler üzerinize alinmayin o sözü.bayanin yalnis bisey söyledigini sanmiyorum.cünkü bekar olan kisilerin yorumlari cok farkli oluyo.evli olan kisiler
Deneyimli o yüzden evli bayanlardan fikiralmak istiyo.ki benim de cevrem de bekar arkadaslarim var onlara kalsa onlardan fikir alsaydim simdiye iki cocukla ayrilmistim.insan evli olan bayanlar ile dertlestigi zaman evlilikle ilgili farkli fikirler edinebiliyo.bekar olan kisiler fazla bi fikir veremez.ben sahsima konusuyorum bana ayril diyen bekarlardan uzak durdum evli olan kisilerden yardim aldim ve evliligim cok sükür kurtuldu.

Canim aramizda fazla bi yas farki yok biraz sabredersen herseyin üstesinden gelebilirsiniz.k validene gelince onlar hep öyledir insanin sinirini bozmak icin elinden geleni yaparlar.biz ayri yasadigimiz halde bi araya geldik mi muhakkak bi tartisma yasanir.ben kafaya takmam.sende öyle yap.nasilsa gidecekmis.biraz sabret

O gidince kocanin aklina girmeye calis.evli olan bayanlardan bu konuda yardim al.burda cok acik konusulmuyo.

25 senelik evliyim,yani yorum yapabilirim her halde.bence de anneler çok kıymetli.kaybedince daha iyi anlarsınız

Gicik oldum ne hemen bosanacagini soyluyor

Klasik anaci erkek tipi. Hicbir şey anne gibi olmaz onu anladik da herseyden önemlisi insanin esi olmali. Herşeyden önce insanin esi gelmeli. Ve kalkip boyle bir şeyi size söylemesi de çok kirici bence. Yerini bil der gibi. Hoş değil.

Annenin hayatındaki yeri ayrıdır,eşin ayrıdır bu erkekler bazen böyle saçma sapan cümleler kuruyorlar malesef ve bu tutumlarıyla eşlerini annelerinden soğutuyorlar takma kafana canım sende ona iyade et haklısın benim içinde en değerli varlık annem de gitsin...

O bosanirim dediği zman sen ne tepki verdin eğer sustuysan gözünü Korkuttugunu düşünmüştür taviz verme biraz baskın karakter ol ...ayrica yeni evlısın biraz ilerlesin sana daha çok bağlanır tabi bu biraz da senin elinde aklını kullan kadınlar isterlerse erkeklere herseyi yaptırır benin kocamdan çok annesine düşkün erkek yoktu ama odunlari yontmak lazım çok şükür artık bana düşkün maşallah subhanallah diyeyim

Saçmalamış, annenin yeri ile eşin yeri bambaşkadır, eşin bunu bir daha tekrarlarsa 60 yaşına geldiğinde anan baksın sana de

nedir bu saçma tehditlerr
surat asıp oturursan herşey biter boşanırız
hiç tahammülüm yok böyle şeylere
sizde tavrınızı gösterseydiniz keşke

benim içinde aynen öyle annem babam en önce gelir ki işten çıkınca her gün annemlere giderim.

yok artık 6 aylık evli insan bunu söyler mi?
kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin anası babası var da ,annem herşey önemli surat asarsan ne demek ya?
O annesiyse sende hayat arkadaşısın.Eşinin ailesiyle konuşmayan bir sürü insan var,ikisi apayrı kefede.herkes boşansa ne olur

al bir anneci erkek vakası daha... sen sırf suratını astın diye annesi hayattaki en değerli varlığı mı olmuş yani? daha 6 aylık evlilikte bir kez daha suratını asarsan seni boşarım demek ne ya? bu kadar kolay mıymış boşamak? ilk 1 sene anneci erkekler için evliliğe alışma süresidir...

Eşinin ağzının payını iyice vermelisin böyle birşeyle seni tehdit edemez

evliler yorum yapsın dedim diye beni saygısızlıkla yaftalayanlar sizinle uğraşamam zaten derdim başımdan aşmış istediğinizi düşünün sadece şunu söyleyebilirim İnş. yaşadıklarımı yaşamazsınız. diğer taraftan tabiki anneler önemli diyenler ben annelerin önemsiz olduğunu düşünmüyorum ki benim de annem babam hatta kardeşlerim çok önemlidir hiç düşünmeden canımı veririm o kadar iddialı konuşuyorum bir an bile düşünmem. bunların dışında yorum yapan arkadaşlara da çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştıkları için. kv gidene kadar bir şey olmamış gibi devam edecem gittikten sonra dananın kuyruğu kopar herhâlde hakkımda hayırlısı. Allah'a bana doğru yolu göstersin diye dua ediyorum sadece. iyi akşamlar.

Merak ettim; misafirler falan varken bir köşede surat asıp oturdunuz yani?
Hani elinizde el işi, bilgisayar, kitap vs. de olmadan öyle rahatça.

Merak ettim; misafirler falan varken bir köşede surat asıp oturdunuz yani?
Hani elinizde el işi, bilgisayar, kitap vs. de olmadan öyle rahatça.

Kv ben eşim üç kisiyiz yani misafirler derken. Surat asip oturmaktan kasıt pek fazla muhabbete katilmadim tv izledim konuşmam gerektiğinde de kısa cevaplar. Umarım merakinizi gidermisimdir.

Kv ben eşim üç kisiyiz yani misafirler derken. Surat asip oturmaktan kasıt pek fazla muhabbete katilmadim tv izledim konuşmam gerektiğinde de kısa cevaplar. Umarım merakinizi gidermisimdir.

Evet; suratım asıktı diye kendiniz demişsiniz zaten. Durum böyleyse 3 kişilik ortamda böyle davranırsanız akabinde küçük veya büyük tepki görmeyeceğiniz düşünmek için evli olmaya da gerek yokmuş aslında. Saçmalayıp abarttığınızı bilemem de, eşime de sert bir laf ederdim. Belki adı boşanalım olmazdı ama bir daha böyle davranamayacağına dair emin olurdum. Kendi annesine istediği tribi, nazı veya güler yüzü gösterebilir ama benimkine yapamaz, ben de kendiminkine yaparım ama eşimin yanındayken onun annesine yapamam, bunu bilerek evlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…