Gicik oldum ne hemen bosanacagini soyluyorAnneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Saçmalamış, annenin yeri ile eşin yeri bambaşkadır, eşin bunu bir daha tekrarlarsa 60 yaşına geldiğinde anan baksın sana deEşim hayatındaki en önemli varlığın annesi olduğunu söyledi. Bense onu herkesten önde tutuyordum annem ve babamdan bile. Çünkü biz aile olmuştuk benim çekirdek ailem olmuştuk. Eşimin kurduğu cümleyi unutamiyorum. Sizce abartiyor muyum hatta sacmaliyor muyum??
nedir bu saçma tehditlerrAnneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Eşim hayatındaki en önemli varlığın annesi olduğunu söyledi. Bense onu herkesten önde tutuyordum annem ve babamdan bile. Çünkü biz aile olmuştuk benim çekirdek ailem olmuştuk. Eşimin kurduğu cümleyi unutamiyorum. Sizce abartiyor muyum hatta sacmaliyor muyum??
al bir anneci erkek vakası daha... sen sırf suratını astın diye annesi hayattaki en değerli varlığı mı olmuş yani? daha 6 aylık evlilikte bir kez daha suratını asarsan seni boşarım demek ne ya? bu kadar kolay mıymış boşamak? ilk 1 sene anneci erkekler için evliliğe alışma süresidir...Anneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Anneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Merak ettim; misafirler falan varken bir köşede surat asıp oturdunuz yani?
Hani elinizde el işi, bilgisayar, kitap vs. de olmadan öyle rahatça.
Kv ben eşim üç kisiyiz yani misafirler derken. Surat asip oturmaktan kasıt pek fazla muhabbete katilmadim tv izledim konuşmam gerektiğinde de kısa cevaplar. Umarım merakinizi gidermisimdir.