Anneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Anneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Olabilir elbette ama bu dile getirilirmi mi hiç evlilik te çok yanlışEşim hayatındaki en önemli varlığın annesi olduğunu söyledi. Bense onu herkesten önde tutuyordum annem ve babamdan bile. Çünkü biz aile olmuştuk benim çekirdek ailem olmuştuk. Eşimin kurduğu cümleyi unutamiyorum. Sizce abartiyor muyum hatta sacmaliyor muyum??
Canim ben de yedi yillik evliyim ilk zamnlar benim esimde ayni seyleri söyledi iki yil falan böyle oldu bir cocugum vardi hatta ikinciye hamileydim.karar verdim ayrilmaya ama sonrasinda baya pismanlik yasadi benim esim.yani neticesinde ayrilmadik.siz birazgec kalmisiniz.ayni evde mi yasiyosun kvaliden ile
Canım 6 aylık evliyim diyorsun daha yolun çok başı...Bence hemen anne konusunda surat asma...Şu an o ikilemde kalır bocalar annem değerli dedi diye seni sevmediğini sanmıyorum sadece gözünü korkutmak istemiştir bence...Biraz sabret zamanla çoluk çocuk derken bi bakarsın sensiz tuvalete gidemezAnneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Surat astığım için evliliği bitirmek istiyorsan yolun açık olsun, demediyseniz daha çok ötelenir ve evlilikte hiç sayılırsınız.Anneler elbette önemli anne hakkı ne yapsakta ödenmez ona bir sözüm yok. Hatta annesi için maddi manevi istediği herşeyi yapıyor kesinlikle karışmıyorum hatta destekliyorum. Ama annesinin bazı hareketlerine kızıyorum o yüzden akşam sessiz kendi halimde oturdum pek muhabbet etmedim suratım asıktı. Bunun üzerine annesinin hayattaki en değerli varlığı olduğunu bir daha aynı şekilde surat asip oturursam herşeyin biteceğini bosanacagini soyledi ki 6 aylık evliyiz..
Ne kadar saçma bir düşünce yapınız var, Bekarım ve az önce sizin lehinize yorum yapmıştım. Yorumumu geri alıyorum sizin yaptığınız şuan saygısızlık.Lütfen evliler yorum yapsın