• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Evlendiğinizde eşiniz fiziksel olarak kendizi degistirmeniz gerektigini söyledi mi??

Bence siz de takmayın. Galiba genelde kadınlar olarak öyle yapıyoruz. Sonuçta bu sizin bedeniniz, sizin kendinizi beğenmeniz en önemlisi. Tabii rica eder de siz de onu kırmak istemezseniz değişimden zarar gelmez :KK56:

Bence siz de takmayın. Galiba genelde kadınlar olarak öyle yapıyoruz. Sonuçta bu sizin bedeniniz, sizin kendinizi beğenmeniz en önemlisi. Tabii rica eder de siz de onu kırmak istemezseniz değişimden zarar gelmez :KK56:
Oh be, Allah razı olsun. Ne güzel bir yorum bu :D çok sağolun :P aynen öyle, onu kırmak istemiyorum ve ona zaten katılıyorum. kim kilo almak ister ki :D

:D biz sevgiliyken bile kiloma takmış durumda evlenince zayıflıcaksın diyo hatta düğüne kadar zayıflamamı istiyo(ortada bi düğün yok) erkekler bu konuda takıntılı ama makyaj yapmamı vs. kesinlikle sitemez

evlendikten sonraki yıllar içerisinde 15 kilo falan aldım. her seferinde laf sokar. şakalar yapar. takmıyormuş gibi yaparım ama ne biliyim alınırım. kilo verip geri alıyorum, çünkü çok pis boğazlıyım.

evlendikten sonraki yıllar içerisinde 15 kilo falan aldım. her seferinde laf sokar. şakalar yapar. takmıyormuş gibi yaparım ama ne biliyim alınırım. kilo verip geri alıyorum, çünkü çok pis boğazlıyım.

ah bendeeee :)

of kilomu aldım ne ,spora başlıcam dedim....
bir baktım aksama koşu bandı plates topu ip hololop almış:)

kiloda kilo olsa şuan 61 falanım... spor saloluna yazdırdı.
her aksam gel bırakayım diyo:))

birde saçlarımı hep uzun istiyor. suan çok uzun küt tarzı yapacam.amannn hep onların dediğimi olacak. ben saçım kısayken cok rahat edecem. her duştan sonra o kurutmuyor 1 saat:KK51:

56 kilo olduğum halde . Sankı sen kilomu aldın dıye söyleyıp durur kendıne bakmadan :))
Ama şaka olduğunu biliyorum tabı...

Benimkide arkadaşım doğum yaptı aldığı kiloları kaldı bunu görünce benimki ne dese iyi "kocası sinir oluyordur" Yani evlenirsekte ben kilo alırsam sinir olacak :D Aman kızlaaarr onlar bulurda bahane biz bulamazmıyız :)

Geçen regl gunumdu haliyle şişmiş ti karnım goguslerim pijamalarimi giyip yatağa geçerken suzdugunu hissettim hayırdır bi düşündüğün var sanki dedim hayatım kilo almissin sen dedi bende sistim kilo değil 2 güne gider dedim tabi sinir oldum dünde diyo ki yav sen ne kadar zayifsin az kilo al diyo kv bile kilo al birazcık ye diye sürekli söyler durur bide minyon tipliyim 21 yaşındayım 15 16 gibi duruyom amannn bütün erkekler aynı iste :D :D

Kilo alsam almissin der zayiflasam kilo al der ben doğal seviyorum seni der makyaj yapınca öyle hoşuna gider ki gözleri isildar tutarsız anacım bunlar napacaaann cekeceenn mecbuur :KK70:

Kızlar o bana birşey deyince bende ona ağda sana şart diyorum bir çıldırıyor anlatamam. Büyük konuştum zamanında ayyy kıllı erkeklerden nefret ederim benimki öyle olmycak dedim keşke demeseydim :D :D

Back