- 5 Eylül 2015
- 197
- 183
- 23
- Konu Sahibi bilgisahibi
-
Kilonuz normal mi?? kilolu görmekten mi hoşlanmıyorlar yoksa kendi işleri için mi zayıf istiyorlar. yorumunu için teşekkür ederimevet söyledi hatta geçen gün saldınmı acaba kilomu adın zayıflasanmı spormu yapsan bla bla bla
Evli değilim.Ne diyor mesela eşiniz ? ne kadarlık evlisiniz ?
Demek ki fiziğiniz hoşuna gidiyorkeşke dese.benimki demez ama ben isterim yani biraz yönlendirsin.kendini salmaya pek müsait bi yapım var
Bunlar olsa amennaay benım eşim kiloma değilde bakımlı olmama takar bazen yanı yok oranda bu çıkmış yok göz kalemin ince olmuş. bu kıyafet olmamış bla bla
hepsi öyle bence takılmaEvli değilim.Sevgilim "enlenince ve doğum yapınca bazı bayanlar kilo alıyor, sen ne yaparsin" dedi şu anki kilomdan şikayet etmiyor ama kilo alma dediği bariz
Sağolun teşekkür ederim, Allah razı olsunhepsi öyle bence takılma
Bunlar olsa amennahoşa gider gibi, ama yinede yaşamadan bilemem
Allah izin verirse bizde öyle yaparız artıkdoğum yaparsan sonrasında beraber spora gideriz diyo :d
HahaahaBizde biraz farkli. Sevgilim ara ara, bira kilo mu alsan diyor. Sonra yok yok böyle iyisin, diyor. Bir süre sonra tekrar aynıne istediğine karar verebilse belki bir şeyler yaparım da, saldım valla ben şu an
+1 bunlar iyi şeylerSevgilim de der saçını şöyle mi kessen
Küpe mi taksan filan diye:)
Ben açığım o yüzden:)+1 bunlar iyi şeylerama ben istemem sevgiliyken sacima karissin. doğrusu kapaliyim, saçımı görmedi yıllar yıllar önce küçükken görmüştü
Ben açığım o yüzden:)
Tabiki illa kes ya da illa yap tarzı yok ama yönlendirmesi hoşuma gidiyor benim de bazen
Bazen de tınlamıyprum nasıl beğeniyorsam hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?